Campioni în Business 2018 Premiul Campionilor

Este lider in România la produsele: “Brezel”, “Crackers”, “Sticks” și “Petit Beurre”, avand o prezență permanentă pe piață de la înfiintare in anul 1994 si pana in prezent. Capacitatea de productie maxima este de 93 tone biscuiti/24 ore. Compania are aproximativ 400 de angajati. Vinde produsele prin intermediul a 80 de distribuitori regionali in Romania, precum si prin retelele internationale de magazine, exportand in peste 30 de tari.
Membra a grupului de firme Agricola Bacau, compania este specializata in producerea preparatelor ready meals/ semipreparate. A fost infiintata in anul 2000, inregistrand de la an la an crestere a cifrei de afaceri precum si a cotei de piata pe acest segment de business. Are o capacitatea de productie zilnica de 12 tone de semipreparate din carne de pui, vita si porc, hamburger de pui si de vita, nuggets de pui, crochete de pui, friptura de pui, frigarui, saorma, piept pentru pizza, snitel de pui, cordon bleu, cotlet de porc (tratate termic si netratate termic), produse vegetale, etc.
Compania adezvoltat un lant de 15 farmacii dintre care 13 in judetul Cluj si 2 in judetul Salaj, fiind un cunoscut brandur local. Ofera o gama variata de cosmetice, produse dietetice, suplimente nutritive, articole parafarmaceutice. A fost infintata in 2000 de catre profesorul UMF, Radu Oprean.
Companie infiintata in anul 1994 care are ca obiect de activitate importul, distributia şi productia produselor pentru amenajari interioare si exterioare (pardoseli, plinte, profile si accesorii pentru montajul pardoselilor, usi, perdele, draperii, tapiterii, lenjerii de pat, prosoape etc.). In plus, divizia contract a companiei este calificata in oferirea unor servicii profesionale complete de consultanta si montaj, prioritar persoanelor juridice, utilizand tehnologiile de varf din domeniul amenajarii mediului de viata.
Cuprinde 7 entitati (Marty Pan SRL, Marty Roastery SRL, Marty West Side SRL, Marty City Mall SRL, Marty Restaurant SRL, Marty City SRL, Marty Sun Plazza SRL) care activeaza in domeniul HORECA, fiind un lant de restaurant. Locatii raspandite in Cluj Napoca si Bucuresti. Cea mai veche companie din grup a fost infiintata in 1999. Acestea sunt detinute de catre dl Marcelus Suciu. Conceptul de afacere este bazat pe un restaurant smart casual dining cu specific italian-american, modern și foarte versatil
Este o companie infiintata in anul 2007, cu prezenta globala (Bucuresti, San Francisco, Sidney). Misiunea acesteia este de a dezvolta solutii web, mobile si realitatea virtuala, bazate pe tehnologii inovative si blockchain. In anul 2017 a fost premiata de catre ANIS ca fiind compania anului.
Companie infiintata in anul 2007. Este specializata in oferiea de servicii IT: consultanță generala, evaluare IT, implementare și migrare, mentenață și support, optimizare a infrastructurii, Training IT. Compania a achizitionat in 2017 Gecad, dezvoltator IT de la Radu Georgescu. Este certificata ca partener pentru Cisco, Oracle, Microsoft, IBM, Amazon, Google. Activitatea principală a companiei se concentrează asupra training-ului IT și a furnizării de servicii și soluții de infrastructură IT end-to-end. Compania este listata la BVB, sectiunea Aero
Crescator de pasari care comercializeaza carne de pasăre, peşte, mezeluri, brânzeturi şi conserve. Detine spatii destinate cresterii puilor precum si abatorizarii acestora. Compania este infiintata in anul 1994. Treptat achiziotioneaza active ale altor ferme avicole din zona si investeste si in facilitate greenfield. In anul 2013 este premiata de catre SF la categoria Campioni in business
Companie infiintata in anul 2001, are ca obiect de activiate cresterea puilor, abatorizarea si comercializarea produselor avicole.
• Companie infiintata in anul 1991, este specializata in productia de elemente dedicate domeniilor constructii(confectii structuri metalice pentru hale industriale, ferme, cladiri, camine beton prefabricate, tamplarie lemn, instalatii cosuri de fum, tubulatura pentru ventilatie, rezervoare metalice pentru apa si combustibil, retele sprinklere, cutii gaz, distribuitoare si/sau colectoare,butelie egalizare apa-calda/apa rece, si instalatii (mecanice, alectrice)
Companie infiintata in anul 1994. Produce ferestre, usi, geamuri si feronerie pentru tamplarie care utilizeza tehnologii pentru sistem termopan.
Societate infiintata in anul 2006. Produce materiale de izolaţie: plasa din fibra de sticla, sisteme de hidroizolatie si drenaj, coltare, dibluri, banda autoadeziva. Detine 2 unitati, una de productie in Vaslui iar alta dedicata logisticii si depozitarii in Piatra Neamt.
back to top