Înregistrare Conferinta Pria AML Republica Moldova_25 martie 2021

Formular de înregistrare

Taxa de participare la  conferinta online PRIA AML Republica Moldova  din 25 martie 2021 este de de 79 euro.

Pentru EARLY BIRD până la data de 15 martie 2021 se va acorda o reducere de 15%.

Plata se va face in lei la cursul BNR valabil in ziua plații, cu minim 48 ore înainte de data conferinței.

Acest formular ține loc de contract între părți. Plata se va face cu minim 48 h înainte de desfășurarea evenimentului. Taxa de participare nu va putea fi restituită. În caz că nu veți putea participa, vă rugam să desemnați o altă persoană care să  poată participa în locul dvs.

Completând acest formular sunt de acord,  ca organizatorul evenimentului să fie autorizat să proceseze datele mele personale introduse în formularul de înregistrare client, precum și datele care sunt colectate în cadrul tranzacțiilor comerciale cu , în următoarele scopuri:

  • Emiterea facturilor de participare la evenimentele organizate de SC PRIA CONFERENCES SRL, si de partenerii acesteia
  • Emiterea facturilor de promovare la evenimentele organizate de SC PRIA CONFERENCES SRL si de partenerii acesteia
  • Furnizarea de informații prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului, telefonului, platformelor de social media referitoare la campaniile de marketing, oferte speciale, evenimente și/ sau alte forme de publicitate, precum și contactarea în vederea desfășurării de sondaje de opinie a clienților, pentru a primi informații cu privire la alte evenimente PRIA, oferte și prezentări ale PRIA și ale partenerilor PRIA Conferences, dar și newsletterul www.priainfo.ro.

Prin completarea acestui formular sunteți de acord că ați înțeles această declarație de consimțământ și sunt de acord cu procesarea datelor mele personale prin canalele de mai sus în scopurile descrise în această declarație de consimțământ și cu folosirea fotografiilor, filmărilor si filmărilor live realizate la acest eveniment de către echipa PRIA Conferences și fotografi/videografi profesioniști contractați.

back to top