PRIAevents, a organizat conferința PRIA IT&C and Intellectual Property – cel mai complet eveniment din România dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C, în 22 martie 2017, începand cu ora 9,30 la hotel Caro București, salon C+D.
Peste 150 de specialiști, manageri, lideri si reprezentanți ai companiilor de IT și-au dat întâlnire la conferința PRIA IT&C Intellectual Property, care a fost unul dintre cele mai mari evenimente de inovație, tehnologie digitală și protecție IT&C din regiune. Astfel a devenit cadrul ideal pentru a împărtăși cele mai noi tendințe din domeniu și de a dezbate cele mai captivante teme din zona IT&C.
Trăim într-o era digitală, o eră a informației care este caracterizată prin trecerea de la revoluția industrială la revoluția digitală. În zilele noastre, industria digitalizată creeaza o economie globală digitalizată, high-tech, care influențează viața noastră de zi cu zi, modul de a învăța, de a lucra, modul de a lua decizii, de a ne verifica sănătatea, de a face investiții și tranzacții, simplificând de multe ori procesele și chiar scăzând costurile pentru producători, dar și pentru cumpărători. Sectoare precum sănătatea, educația, industria, telecomunicațiile, băncile și finanțele, agricultura și mediul, construcțiile și imobiliarele, energia și multe altele sunt dezvoltate prin intermediul digitalizării.
Investițiile făcute în întreaga lume în tehnologie și inovație sunt uriașe, iar în România sectorul IT este printre cele mai dezvoltate și mai atractive pentru giganții IT și pentru antreprenori și aceștia sunt extrem de atenți la protecția investițiilor prin proprietate intelectuală – drepturi de autor, brevete și invenții, înregistrare mărci și design.
În România, antreprenoriatul în industria IT&C ocupă un loc extrem de important. Din ce în ce mai mulți investesc în software, aplicații, antiviruși și altele.
De aceea, proprietatea intelectuală este unul dintre instrumentele considerate a fi de impact pentru situația economică, socială şi culturală a unei ţări și pentru protejarea investițiilor în tehnologie. Cercetarea şi inovarea, o componentă strategică pentru dezvoltarea economică și pentru progresul umanității este strâns legată de domeniul proprietăţii intelectuale.
*Completarea formularului de înregistrare pe acest website sau orice reply la emailul primit din partea Pria Conferences, reprezintă acceptul dvs. pentru procesarea datelor de catre PRIA Conferences SRL, în vederea emiterii facturii fiscale pentru achitarea taxei de participare la eveniment dar și pentru a primi informații cu privire la alte evenimente PRIA, oferte și prezentari ale PRIA și ale partenerilornoștri, dar și newsletterul www.priainfo.ro.
Vă informăm că la acest eveniment se realizează fotografii și videoclipuri live și post eveniment de către echipa PRIA Conferences și fotografi profesioniști contractați. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online și print) ale PRIA Conferences și ale partenerilor PRIA Conferences.. Prin completarea acestui formular și participarea dvs.la eveiment vă exprimați acordul ca PRIA Conferences SRL să folosească aceste fotografii și videoclipuri în prezentari, video-uri și pe canalele sale social media.
zile
ore
minute
secunde
Contextul investițional în sectorul IT&C din România? Care este procentul investițiilor străine, dar al celor antreprenoriale? Cum sunt încurajate aceste investiții de către statul nostru?
Ce ar trebui să afle companiile din IT&C despre protecția prin proprietatea intelectuală: drepturi de autor, patente, design?
OSIM – Strategia dezvoltării protecției proprietații industriale în România și aplicarea politicii în domeniu. Studii de caz;
Licențele și drepturile de autor. Ce ar trebui să știe companiile IT pentru a se proteja? Dar companiile care folosesc licențele sau le distribuie?
Obținerea unui brevet sau depunerea unei cereri de brevet. Orice aplicație sau program software pot fi brevetate?
Care sunt provocările pentru programele open source? Ce ne sfătuiesc consultanții și ce trebuie să știe companiile care dezvoltă, distribuie sau utilizează astfel de produse?
Legislația Europeană și națională privind proprietatea intelectuală. Cum sunt aplicate și care sunt particularitățile acestora pentru sectorul IT&C? Reformarea proprietații intelectuale în România, în contextul actual European;
Contrafacerea și pirateria în proprietatea intelectuală în IT&C;
Este motiv de nerespectare a drepturilor de autor daca sunt copiate numai părți funcționale ale codului software?
Protecția programelor de calculator – legislația actuală și provocări;
Aspecte privind reglementarea, transferul de tehnologie, concurența neloiala, drepturile și obligațiile, termeni și condiții pentru licențe pentru software;
Ultimele tehnologii, strategii, soluții și perspective pentru infrastructurile Cloud;
Programele cu sursă deschisă GPL; distribuirea și licențierea acestora;
Crearea unui cadru de bune practici în domeniul securităţii Cloud-ului în România;
Soluții enterprise, Cloud de securitate, aprovizionarea și gestionarea serviciilor, inclusiv Cloudul public și privat;
Cum poți avea angajați productivi, păstrând datele companiei protejate?
Cum poți beneficia de cele mai noi produse Cloud, API-uri de învățare automată, și aplicații bazate pe productivitate?
Programare Cloud și dezvoltare de aplicații;
Calcule de înaltă performanță și agilitate Cloud care pot ajuta companiile în dezvoltare și extindere;
Cele mai bune soluții Cloud, care pot asculta, învăța și prezice; transformarea datelor într-o perspectivă acționabilă care sporește oportunitățile de afaceri;
Scalabilitate, descoperirea serviciilor și a datelor în infrastructuri Cloud;
Conținutul și distribuția de servicii în infrastructuri Cloud computing;
Soluții despre modul de a proteja organizația dumneavoastră cu o tehnologie care adaptează inteligent pentru a detecta, proteja și răspunde la amenințările cibernetice emergente;
Ce ar trebui sa conțină un contract prin care sunt vândute aplicațiile? Care sunt sfaturile consultanților juridici?
Termeni de vânzare și revânzare, taxe internaționale și naționale și protecția datelor, e-commerce;
Rolul consultanților pentru creșterea culturii mărcilor, brevetelor și proprietății intelectuale în mediul de afaceri
Care sunt sugestiile mediului de afaceri, ale consultanților și consilierilor de proprietate intelectuală?
Hotel Caro
Balroom C+D
Raluca Voivozeanu
Founder / CEO PRIA
M | 0744 584 661
T | 031 421 9254
E | raluca.voivozeanu@priaevents.ro
Hotel Caro Bucuresti
Ballroom C+D
ADRESA EVENIMENT: Strada Barbu Vacarescu 164A, Bucuresti 020285
T | 021 208 6100
W | www.carohotel.ro
Iti stam la dispozitie pentru detalii legate de eveniment.