AEROMANIA, „cel mai spectaculos show aviatic de pe litoral”

 

 

 

 

Show-ul de acrobaţie aeriană AEROMANIA a primit diploma de onoare pentru „cel mai spectaculos show aviatic de pe litoral” în cadrul primei ediții a Galei Litoralului Românesc, organizată de Federația Patronatelor din Turismul Românesc în colaborare cu Fashion TV și Phoenicia Hotels la Phoenicia Luxury, pe 20 august 2017.

„Aeromania este, într-adevăr, un spectacol. Unul complex, cu foarte multe componente: acrobaţie aeriană, concerte live, expoziţii de maşini retro şi avioane în static display, concursuri de fotografie, prezentare de colecţii unice în ţară etc. Deşi se desfăşoară într-o singură zi, efortul organizatoric este unul considerabil şi începe cu câteva luni bune înaintea evenimentului. De aceea ne bucură foarte tare acest premiu, mai ales având în vedere faptul că obiectivul nostru principal încă de la prima ediţie este de a participa la transformarea litoralului românesc într-o destinaţie de top, dezirabilă, în esenţă de a impulsiona turismul în această zonă.” a explicat Adrian Vasilache, General Manager Regional Air Services.

Alături de Aeromania, alte evenimente desfăşurate la Marea Neagră au fost premiate: Festivalul Neversea – pentru cel mai mare festival de pe litoral din acest an şi Festivalul Sunwaves – pentru susținerea muzicii de calitate pe litoralul românesc, dar şi hoteluri, agenții de turism, cluburi, plaje, manageri și evenimente, inclusiv mass media care se implică în dezvoltarea litoralului românesc.
Prima ediţie a Galei Litoralului Românesc a deschis seria de evenimente dedicate exclusiv celor care promovează și dezvoltă turismul în zona litoralului Mării Negre prin investiţii, servicii de calitate şi activităţi social-educative oferite turiştilor care vin în vacanţă la malul Mării Negre.

Pe 19 august s-a desfăşurat a 11-a ediţie a airshow-lui Aeromania, unde au evoluat: multimplul campion mondial şi european Jurgis Kairys, Iacării Acrobaţi, Aeroclubul României, Hawks of Romania, Forţele Aeriene Române ROAF, Forţele Navale Române NAVY, flota Regional Air Services, elicoptere şi paraşutişti. Pe scena de concerte au urcat chitaristul italian Daniele Gottardo, Proconsul şi The ROCK, iar gazda evenimentului a fost nimeni altul decât Mihai Mărgineanu.

In 2017, AEROMANIA este dedicată aniversării a 50 de ani de la prima misiune de zbor realizată de piloţii AVIASAN, pe 27 martie 1967, pe Aerodromul Tuzla.

 

back to top