Despre noi

logo

PRIA Competition Conference (1.0)

Aducem informaţiile de ultimă oră şi urmărim trend-urile în business, healthcare şi lifestyle, astfel încât evenimentul dvs. să fie unul de succes. Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, Echipa PRIAevents găseşte mereu cele mai bune metode pentru a vă garanta ROI şi pentru a concepe un eveniment special pentru dvs.

Dezbatem cele mai fierbinţi teme, aducem cei mai importanţi speakeri, reunim în audienţă participanţi care corespund cu target-ul dvs din categoriile B2B sau B2C.

Dacă sunteţi interesat să organizaţi o gală, o conferinţă, un training, o competiţie sportivă, un eveniment de lansare a unui produs, puteţi apela cu cea mai mare încredere la PRIAevents.
De asemenea, noi asigurăm experţi pentru traininguri în diverse sectoare de business, traininguri care pot avea loc atât intr-o sală de conferinţe cât şi virtual.

Fie că doriţi ca evenimentul să aibă loc în Bucureşti sau în alte oraşe din ţară, PRIAevents vă va  recomanda şi vă va propune cel mai inovativ şi cel mai potrivit eveniment pentru tipul dvs. de business.

Fiecare eveniment are parteneriate strategice şi parteneriate media astfel incât să poată să atingă toate obiectivele propuse şi are un project manager special destinat care cunoaşte foarte bine industria şi are grijă de fiecare detaliu. Experienţa, abilităţile, viziunea creativă şi orientarea noastra spre ROI pentru fiecare partener ne califică a fi alegerea potrivită pentru evenimentele de succes.

De ce PRIAevents?

Echipa PRIAevents este o echipă puternică, orientată spre business, organizează de peste 10 ani evenimente cu acurateţe şi pasiune.

Membrii echipei au creat – de la idee la implementare – peste 250 de evenimente cu peste 1500 de speakeri și cu peste 30 000 de participanți.

PRIAevents are epertiză în organizarea și conceptualizarea evenimentelor în toate segmentele de business – macroeconomie, finanțe-banci, fonuri europene, sănătate și pharma, pensii private și asigurări, agriculltură, avocatură, IT&C, retail, construcții și imobiliare, fashion, CSR etc

back to top