Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania și-a schimbat sigla

Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania și-a schimbat sigla și a făcut acest anunț într-un cadru festiv, la NOR- Sky Casual Restaurant, în SKY Tower la et 36, miercuri, 2 august 2017. Vedeți, vă rugăm, pe website, dar și pe Facebook.

De asemenea,  Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania are o nouă conducere formată din Halit Ozturkmen ca Președinte, Iulian Botta – Vicepreședinte, și Cristian Nevzoreanu – Vicepreședinte.

Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania este o asociație nonprofit care promovează economia, siguranța și popularitatea zborului în România, în serviciul intereselor și nevoilor membrilor săi, în calitate de proprietari de aeronave, piloți și parteneri ai aviației generale.

Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania a organizat și a fost partener la multe evenimente care au reunit cei mai importanți leaderi ai industriei, oficialităţi guvernamentale, reprezentanţi ai consiliilor judeţene, producători şi operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri și elicoptere, companii care au produse luxury, şcoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente şi articole de aviaţie. La toate aceste evenimente nu au lipsit piloții de aviație nu au lipsit piloții de aviație de business și de aviație generală, dar și cei care sunt pasionați de aviație.  De asemenea, au fost prezente şi industriile conexe: reprezentanți ai hotelurilor, ai companiilor de închirieri automobile, investitori, companii de asigurări, bancheri, avocați, consultanţi, dar și reprezentanți ai mass-mediei.

 • Temele de discuție abordate in fiecare dintre aceste evenimente au fost dezvoltarea aeroporturilor din România;
 • învățământ – implicarea statului și a companiilor în formarea specialiștilor în sectorul aviatic;
 • cele mai bune opțiuni care deschid rutele aeriene pentru toate tipurile de business-uri;
 • beneficiile aviației de business, oportunităti pentru utilizarea charterelor, co-proprietari de avion, jet-uri
 • oportunitățile de finanțare pentru aviație – cumpărarea de aeronave, avioane mici, business jet-uri;
 • Digitalizarea aeroporturilor și a îndustriei aviației in general
 • cele mai bune oportunități de asigurare pentru industria aviatică;
 • cele mai bune și mai noi modele de avioane de business și private;
 • cele mai noi tehnologii pentru aeroporturi și pentru aparatele de zbor;
 • limitele dintre drone și spațiul destinat circulației avioanelor, legislația în acest sens;
 • cât te costă să întreții un avion, să faci cursuri de pilotaj, cum poți să îți iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrome.

La Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania credem în munca de echipă și în cooperarea cooperarea cu instituțiile și a persoanele implicate în aviație. Credem in evoluție, iar România trebuie să schimbe cât mai multe și să devină  din ce în ce maai atractivă pentru aviație.

Credem că, prin dezvoltarea aviației generale, se poate realiza economie la transport și de timp pentru fiecare business în România.

Aviația generală poate salva și vieți, poate imbunați afacerile și poate face timpul liber mai frumos prin zboruri de business și de vacanță.

Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania (AOPA Romania), este o asociație nonprofit cu membri, care promovează economia, siguranța și popularitatea zborului în România, în serviciul intereselor și nevoilor membrilor săi în calitate de proprietari de aeronave, piloți și parteneri.

La Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania cred în munca de echipă și cooperarea la toate nivelurile instituțiilor și a persoanelor implicate în aviație.

Pentru detalii, va rugam contactați info@aoparomania.ro.

back to top