Albert Torrres, danstorul din Mambo Kings si Dance with Me si dansator alaturi de Jennifer Lopez vine la SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

 

Uncqwtitled

Asociatia Romana de Dans, alaturi de Wilmark Dance Academy, pun in scena cel mai mare spectacol latino din Romania, in cadrul celei de a XII-a  editii a festivalului Salsa Week & Kizomba 2016 din Vama Veche.

Albert Torrres, danstorul din Mambo Kings si Dance with Me si dansator alaturi de Jennifer Lopez vine la SALSA WEEK & KIZOMBA 2016 (Editia a XII-a) care va avea loc in perioada 1-7 august la Vama Veche.

Nascut in Brooklyn, New York (1956), Albert Torres este un promotor popular în scena de dans latino. La vârsta de cinci ani a început pregătirea de dans formală demonstrand abilitățile sale de salsa în cluburile latine ale Statelor Unite și Puerto Rico. Dupa ce s-a mutat in Los Angeles, în 1980 pentru a urmări scena tot mai mare de muzica latino, Albert Torres, a fondat Albert Torres Productions, Inc. în 1994. Munca grea și determinarea lui a făcut din el un promotor de succes pe Coasta de Vest a muzicii latino, precum și un coregraf de mare succes, agent de dans, iar compania sa administreaza o parte din talentele latino din Los Angeles. În 1996, Albert a primit Premiul cel mai bun Salsa Club Promotor al Anului pentru muzica latino din Latino Music Awards. Premiul a fost recunoscut prin succesul său în aducerea muzicii și dansului Salsa cluburile din toată zona Los Angeles.

A organizat si produs primele trei Festivals El Dia de San Juan, deschizând Teatrul Ford Summer Nights sezonului, iar performantele lui au fost evaluate de persoane importante din industrie, precum si de cei de la The Hollywood Reporter. Celebrul actor Armand Assante a oferit lui Albert un rol de dans în filmul Mambo Kings, in care joaca cu Antonio Banderas. În curând alte roluri au urmat, cu Jack Lemmon și Walter Matthau. În Dance with Me, joaca Vanessa Williams si Chayanne, unde Albert a apărut ca dansator principal in timp ce lucra ca asistent coregraf al filmului. Albert a aparut si in televiziune, respective in NYPD Blue, Iubirea Fraterna, show TV Căminul și Familia cu Christina Ferrare și Dance for Life. Alte credite TV includ participarea cu Jennifer Lopez la Keenen Ivory Wayans Show, iar in 1997, Albert a lucrat în calitate de consultant in coregrafie si muzica in episodul pilot Xuca.

În 1996, Albert a primit Certificatul de Apreciere din partea Primarului orasului Los Angeles, pentru timpul și efortul său în organizarea coregrafiilor festivalului artelor culturale familiale El Baile de Los Ninos.

Timp de sapte zile, participantii vor trai „the real latin flavour” prin lectii de dans si show-uri demonstrative sustinute de catre campionii Romaniei, reprezentantii scolilor din tara de profil si invitatii speciali ai evenimentului.

Eveniment etalon in comunitatea latino din Europa, Salsa Week este dedicat in totalitate iubitorilor de muzica si dansuri latino-americane din tara si strainatate, supranumit si “Vacanta salsistilor”.

Fiecare zi din cadrul festivalului va fi unica. Workshop-urile sustinute de catre artistii internationali pe teme diverse (reggaeton, salsa, bachata, balet, zouk, kizomba si tango argentinian) si petrecerile tematice cu dress code-uri alese: Romantic Night, White Party, Rock Party si Color Party vor fi ingredientele unui festival latino autentic.

Highligth-ul zilei de miercuri Concert live Tumbaito

Seara continua cu Salsa/Bachata/Kizomba Party in tematica zilei in doua locatii amenajate pentru 1500 si respectiv 500 persoane.

In cadrul festivalului organizat de catre Asociatia Romana Dans si Wilmark Dance Academy in perioada 1 – 7 August 2016 vor avea loc concursuri importante, printre care:

Romania Latin Dance Cup 6th edition, concurs de interes major in cadrul caruia va fi desemnata perechea care va reprezenta Romania la World Latin Dance Cup, Miami USA

Romania Latin Dance Cup Copii –

Salsa Week Team Contest – premierea celei mai bune trupe de salsa din Romania

Free Style Contest – Cea mai buna pereche salsa la liber (improvizatie)

Printre invitati se numara artisti romani, cele mai bune scoli de salsa din Romania si reprezentanti internationali precum:  

Albert Torres (USA), JUAN “PACHANGA” MATOS (USA), NINA & ZERJON (SWE), RAMARK DANCE COMPANY (FRA), MARVIN RAMOS (COL), ANDREA & SILVIA (ITA), EXTRAVAGANCE DANCE COMPANY (ITA), IBRA CHAVEZ (CUB), PAMBOS & ELI (BUL), PASTY & HILDE (HOL), IRON MAMS & ANTHEA (FRA), ENNUEL IVERSON (FRA), HAKIMA KIM (FRA), HICHAM LOKITO (FRA), STARLIN BELÉN (REP. DOM), Orchestra TUMBAITO (BUL)

Cei mai buni DJ latino din Romania, alaturi de DJ internationali vor crea o atmosfera incendiara timp de 7 zile si 7 nopti in Vama Veche. Acestia sunt: 

DJ Dobcho (Bulgaria), DJ Raz (ROM), DJ Marius (ROM), DJ Martinelli (ROM), DJ Liviux (ROM), dar si Deej Lindt (HOL), DJ Andy Kiz (ROM), DJ Deea (ROM), DJ Marian Schianu (ROM), DJ Monik (ROM), DJ Del Ole (ROM).

 

 

Wilmark, gazda principala a evenimentului, va intretine atmosfera petrecerilor latino americane. Wilmark este Maestru de Ceremonii, dansator, coregraf, membru al juriului “Dansez pentru Tine” si jurat responsabil cu miscarea scenica in cadrul show-ului TV “KidSing”.

Evenimentul va fi gazduit in incinta complexului D’Or, unde va stau la dispozitie camere spatioase de 2* si 3*, restaurantul si piscina care va fi piesa de rezistenta a festivalului.

Evenimentul nu ar fi putut avea loc fara sustinerea partenerilor evenimentului: Bestevent (sunet si lumini si scena), Victor print (Tipografia), Delta Force (paza si protectie), Scoala de make-up Ramona Chirita.

PRIAevents, cu o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente premium, sustine SALSA WEEK & KIZOMBA 2016 (Editia a XII-a).

 

 

Info:

Site-ul official al evenimentului: http://vamaveche.wilmark.ro

https://www.facebook.com/vamavehcesalsaweek/?fref=ts

Litoral;
Ciprian Broasca
Tel: 0726120931
e-mail: ciprian.callatis@gmail.com

 

PRIAevents:
Raluca Voivozeanu
Tel: 0744 584 661
e-mail: raluca.voivozeanu@priaevents.ro

back to top