Campionii mondiali la World Latin Cup Dance, Andrea si Silvia, vin la SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

 Uncqwtitled

 

Campionii mondiali la World Latin Cup Dance, Andrea si Silvia, vin la SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

 

Asociatia Romana de Dans, alaturi de Wilmark Dance Academy, pun in scena cel mai mare spectacol latino din Romania, in cadrul celei de a XII-a  editii a festivalului Salsa Week & Kizomba 2016 din Vama Veche.

Castigatorii World Latin Cupp Dance, Andrea si Silvia, vin la SALSA WEEK & KIZOMBA 2016 (Editia a XII-a) care va avea loc in perioada 1-7 august la Vama Veche.

Andrea si Silvia se cunosc din 2008, si pâna in 2010 au dansat in cadrul grupului „Latingroove Dancers”. Apoi s-au decis sa-si continue drumul ca un cuplu si au creat propria lor coregrafie, in scopul de a-si crea si dezvolta talentul, energia si creativitatea. Din energia lui Andrea si eleganta lui Silvia, un nou stil de dans s-a nascut. Imediat s-au intâlnit cu un succes remarcabil in audienta si rezultate importante in timpul competitiilor. Au continuat amandoi studiile pentru a-si imbunatati tehnica proprie, dansand cu maestri de dans internationali. In septembrie 2012 au fondat echipa bachata compusa din alti 4 dansatori profesionisti: „Dance Company Extravaganta„. Andrea si Silvia sunt specializati in Bachata, iar in decembrie 2012 au devenit campioni mondiali la World Latin Dance Cup (Miami), organizat de Albert Torres, in sectiunea diviziune cuplu si de asemenea in divizia de echipa cu grupul.

Andrea (nascut la 9 Septembrie 1985) a aratat de mic copil, inclinatii si aptitudini catre multe sporturi. Drept urmare, el a obtinut licenta de instructor de inot si apoi a intrat in cariera de fotbal unde a ajuns la un nivel avansat. La vârsta de 11 ani, a abordat lumea dansului, unde a participat la unele cursuri de dans contemporan si Jazz. Din 2007, el a decis sa se dedice dansului de Caraibe, lasand deoparte cariera de fotbal.

Silvia (nascuta pe 20 martie 1989), incepe primii pasi de dans la varsta de 3 ani. La varsta de 12 ani, este selectata pentru a lua parte la prestigiosul „Accademia Coreutica” Teatro Nuovo din Torino, si de formare cu maestrii de clasa internationala si dans contemporan. In 2006, ea intra in lumea latina si dansul de Caraibe.

COMPETITII castigate de Andrea si Silvia:

 

Locul l la Bachata cuplu WORLD LATINO DANCE CUP 2012 (Miami – SUA);
Locul l la Bachata echipe WORLD LATINO DANCE CUP 2012 (Miami – SUA);
Locul II: WORLD MASTERATE Bachata 2012 (Spania);
Finalist la World LATIN DANCE CUP 2011 (5) – Las Vegas (SUA)
Locul II: INTERNACIONAL Bachata DESCHIS DE ESPAÑA 2011 (Spania);
Locul I: calificata World Dance Latina Cupa LIMBURG SALSA Festival 2011 (Olanda);
Locul I: Stargate SALSA DEPENDENT Festival 2011 (România );
Locul II: Concurenta R-STYLE 2010 (Spania);
Locul I: 1 ° SAVONA SALSA CONCURS 2010 (Italia);
Locul II: calificata la Maya Dance Competitie AL SON D’ELX 2010 (Spania);
Locul I: Concursul European de Coregrafie , ROMA SALSA FESTIVAL 2009 (Italia)

Timp de sapte zile, participantii vor trai „the real latin flavour” prin lectii de dans si show-uri demonstrative sustinute de catre campionii Romaniei, reprezentantii scolilor din tara de profil si invitatii speciali ai evenimentului.

Eveniment etalon in comunitatea latino din Europa, Salsa Week este dedicat in totalitate iubitorilor de muzica si dansuri latino-americane din tara si strainatate, supranumit si “Vacanta salsistilor”.

Fiecare zi din cadrul festivalului va fi unica. Workshop-urile sustinute de catre artistii internationali pe teme diverse (reggaeton, salsa, bachata, balet, zouk, kizomba si tango argentinian) si petrecerile tematice cu dress code-uri alese: Romantic Night, White Party, Rock Party si Color Party vor fi ingredientele unui festival latino autentic.

Highligth-ul zilei de miercuri Concert live Tumbaito

Seara continua cu Salsa/Bachata/Kizomba Party in tematica zilei in doua locatii amenajate pentru 1500 si respectiv 500 persoane.

In cadrul festivalului organizat de catre Asociatia Romana Dans si Wilmark Dance Academy in perioada 1 – 7 August 2016 vor avea loc concursuri importante, printre care:

Romania Latin Dance Cup 6th edition, concurs de interes major in cadrul caruia va fi desemnata perechea care va reprezenta Romania la World Latin Dance Cup, Miami USA

Romania Latin Dance Cup Copii –

Salsa Week Team Contest – premierea celei mai bune trupe de salsa din Romania

Free Style Contest – Cea mai buna pereche salsa la liber (improvizatie)

Printre invitati se numara artisti romani, cele mai bune scoli de salsa din Romania si reprezentanti internationali precum:  

Albert Torres (USA), JUAN “PACHANGA” MATOS (USA), NINA & ZERJON (SWE), RAMARK DANCE COMPANY (FRA), MARVIN RAMOS (COL), ANDREA & SILVIA (ITA), EXTRAVAGANCE DANCE COMPANY (ITA), IBRA CHAVEZ (CUB), PAMBOS & ELI (BUL), PASTY & HILDE (HOL), IRON MAMS & ANTHEA (FRA), ENNUEL IVERSON (FRA), HAKIMA KIM (FRA), HICHAM LOKITO (FRA), STARLIN BELÉN (REP. DOM), Orchestra TUMBAITO (BUL)

Cei mai buni DJ latino din Romania, alaturi de DJ internationali vor crea o atmosfera incendiara timp de 7 zile si 7 nopti in Vama Veche. Acestia sunt: 

DJ Dobcho (Bulgaria), DJ Raz (ROM), DJ Marius (ROM), DJ Martinelli (ROM), DJ Liviux (ROM), dar si Deej Lindt (HOL), DJ Andy Kiz (ROM), DJ Deea (ROM), DJ Marian Schianu (ROM), DJ Monik (ROM), DJ Del Ole (ROM).

Wilmark, gazda principala a evenimentului, va intretine atmosfera petrecerilor latino americane. Wilmark este Maestru de Ceremonii, dansator, coregraf, membru al juriului “Dansez pentru Tine” si jurat responsabil cu miscarea scenica in cadrul show-ului TV “KidSing”.

Evenimentul va fi gazduit in incinta complexului D’Or, unde va stau la dispozitie camere spatioase de 2* si 3*, restaurantul si piscina care va fi piesa de rezistenta a festivalului.

Evenimentul nu ar fi putut avea loc fara sustinerea partenerilor evenimentului: Bestevent (sunet si lumini si scena), Victor print (Tipografia), Delta Force (paza si protectie), Scoala de make-up Ramona Chirita.

PRIAevents, cu o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente premium, sustine SALSA WEEK & KIZOMBA 2016 (Editia a XII-a).

Info:

Site-ul official al evenimentului: http://vamaveche.wilmark.ro

https://www.facebook.com/vamavehcesalsaweek/?fref=ts

PRIAevents:
Raluca Voivozeanu
Tel: 0744 584 661
e-mail: raluca.voivozeanu@priaevents.ro

back to top