Cea de-a treia ediție UNTOLD Festival va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017

Cea de-a treia ediție UNTOLD Festival va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017.

Luând loc în diferite locații din oraș, inclusiv pe stadionul impresionant de 30.000 de locuri Cluj Arena și Sala Polivalentă din apropiere, festivalul va aduce în jur de 300.000 de fani de muzică în cele patru zile.

Cea de-a treia ediție UNTOLD Festival va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017. Starurile EDM, techno, drum & bass și multe altele vor urca pe scenă de-a lungul a patru zile și primele nume confirmate au fost: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell^Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix si Steve Aoki.

Au fost anunțate câteva nume atractive care vor cânta pe Scena Principală a Festivalului din Cluj-Napoca, lista este următoarea: Ellie Goulding, Hurts, MØ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire, Jasmine Thompson și Marshmello.

Pe scena Galaxy vor urca Chris Liebing, Loco Dice, Solomun, Sven Vath, Jamie Jones și Dubfire.

Pe scena Alchemy a festivalului vor urca: Andy C, Borgore, Dub FX, Chase and Status (DJ Set), Pendulum (DJ Set) si Sigma (DJ Set).

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului  2015. Și cu anul trecut construind pe debutul uimitor, ediția din 2017 nu este una care trebuie ratată.

back to top