Clujenii, provocati sa stranga, impreuna, ”1 Milion de secunde de miscare”

Clujenii sunt provocați să strângă împreună „1 Milion de secunde de mișcare”, anunță reprezentanții Asociației 11even, organizatori ai campaniei „Bucurie în Mișcare”.

Campania are ca scop încurajarea oamenilor de diferite vârste și care provin din cele mai diverse medii sociale de a face mișcare, indiferent de modul pe care îl aleg, în sală sau în aer liber, individual sau împreună cu alții.

Potrivit unui comunicat transmis marți AGERPRES, pentru a putea fi incluși în campanie, participanții trebuie să trimită către organizatorii campaniei un scurt clip în care să fie filmați făcând sport. Pentru a putea fi incluse în provocare, clipurile vor trebui încărcate pe paginile personale sau de campanie folosind o aplicație dedicată care contorizează secundele, însoțite de hastag-ul #IubescMiscarea.

Organizatorii susțin că, fie că e vorba de joaca dintre părinte și copil, de dans, de alergare, înot sau fitness, de sport individual sau de echipă, de mișcare în aer liber sau în interior, ambițioasa provocare a campaniei este, anul acesta, de a-i implica pe toți utilizatorii de Facebook care doresc să-și aducă contribuția la strângerea celor „1 Milion de secunde de mișcare”.

„Lansăm acum provocarea noastră, care este parte integrantă a proiectului ‘Bucurie în Mișcare România’. Dorim să implicăm cât mai mulți oameni în campania ‘1 Milion de secunde de mișcare’, nu doar pe cei care iubesc să facă sport și să se joace în aer liber, ci și pe cei care apreciază stilul de viață ce include mișcarea, în general. Suntem siguri că ideea noastră va prinde contur și se va materializa doar prin implicarea tuturor. Cu ajutorul acestei provocări, ne dorim ca proiectul nostru de suflet, ‘Bucurie în Mișcare’, aflat anul acesta la cea de-a 6-a ediție, să fie și mai cunoscut și apreciat. Îi invităm pe toți cei care sunt pro #IubescMiscarea să se alăture campaniei noastre!”, a declarat Paula Șipoș, coordonator național „Bucurie în Mișcare România”.

Pașii detaliați și întregul regulament sunt prezentate pe pagina oficială Bucurie în Mișcare (www.bucurieinmiscare.ro) sau pe pagina oficială de Facebook.

Cele mai interesante și hazlii filmări vor fi premiate săptămânal cu brățări de fitness tricouri și rucsaci.

Campania se va derula până în data de 11 iunie, urmând ca în perioada 12 mai — 4 iunie 2017, Asociația 11even să îi invite la distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii, pe toți locuitorii din Arad, Craiova, Petroșani, Târgu Jiu, Deva, Făgăraș, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Botoșani, Timișoara, Zalău, Bacău, Cluj-Napoca, Galați și Piatra Neamț.

Potrivit comunicatului, „Bucurie în Mișcare” este o platformă care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie.

Sursa agerpres.ro

 

back to top