Compania Box Inc. și Microsoft au anunțat un parteneriat cu Azure pentru managementul conținutului de Cloud

Box Inc. și Microsoft Corp. au anunțat un parteneriat extins pentru a oferi managementul conținutului de cloud Box cu ajutorul Azure, către clienți. Box va folosi Azure ca platformă publică cloud, iar companiile se angajează să participe la investiții go-to-market, inclusiv inițiativele de a co-vinde Box cu Azure. În plus, parteneriatul va permite o integrare viitoare între capabilitățile Azure de inteligență artificială și de învățare automată cu platforma de gestionare a conținutului cloud Box.

„Azure este un partener de încredere în cadrul întreprinderii și suntem încântați să ne integrăm tehnologiile și să mergem la piață cu Microsoft”, a declarat Aaron Levie, co-fondator și CEO, Box. „Microsoft împărtășește viziunea noastră de a transforma modul în care oamenii și organizațiile lucrează, iar Box și Azure împreună pot debloca oportunități incredibile de inovare”.

„Prin acest nou parteneriat, asigurăm clienților posibilitatea de a profita de platforma Box al Azure și așteptăm cu nerăbdare inovațiile viitoare, utilizând serviciile inteligente ale cloud-ului Azure”, A declarat Scott Guthrie, Vicepreședinte Executiv al Departamentului Cloud și Diviziei Enterprise al Microsoft.

Companiile intenționează să colaboreze pentru mai multe inițiative, printre care:

Box cu Azure

Companiile din întreaga lume vor putea achiziționa platforma de management al conținutului Box Cloud, precum și funcționalități extinse, cum ar fi „Governance Box”, în timp ce aleg să-și păstreze conținutul Box pe Azure.

Integrarea celor mai bune servicii Cognitive al Azure

Box va explora integrarea celor mai bune servicii Cognitive al Azure pentru a extinde capabilitățile de gestionare a conținutului în Box Cloud. Integrarea potențială poate include tehnologii avansate de procesare a conținutului, cum ar fi indexarea video, care utilizează procesarea limbajului natural pentru a genera metadate și capacități avansate de căutare. Clienții din mass-media și de divertisment, de exemplu, ar putea utiliza tehnologia pentru a descoperi conținuturi similare sau pentru a face recomandări pentru conținutul lor Box.

Azure va fi susținut de Box Zones

Introdus în aprilie 2016, Box Zones ajută companiile să abordeze preocupările legate de suveranitatea datelor, permițând stocarea datelor în regiune. În prezent, Box Zones sunt disponibile în opt țări. Cu timpul, compania Box intenționează să influențeze amprenta globală a companiei Azure pentru a extinde acoperirea Box Zones în multe alte regiuni, oferind în același timp clienților posibilitatea de a alege și flexibilitatea în opțiunile locale de stocare. Astăzi, Azure a anunțat 40 de centre de date în întreaga lume – mai mult decât orice alt furnizor de Cloud – oferind clienților flexibilitatea și suportul pentru îmbunătățirea afacerilor.

back to top