Compania Honda Aircraft a anunțat că HondaJet a fost „cel mai livrat avion în categoria sa” pentru prima jumătate a anului 2017

Compania Honda Aircraft a anunțat că HondaJet a fost „cel mai livrat jet din categoria sa” pentru prima jumătate a anului 2017, raportează General Aviation Manufacturers Association.

Compania Honda Aircraft a livrat 24 de aeronave clienților din SUA, Canada, Mexic și țări din Europa în primele șase luni ale anului 2017. Compania își dezvoltă în mod constant producția pentru a satisface cererea clienților și în prezent fabrică aeronava la o rată aproximativă de patru pe lună la sediul său mondial din Greensboro, Carolina de Nord.

„Clienții noștri sunt extrem de mulțumiți de performanța, confortul și finisajul superior al HondaJet-ului. HondaJet este o aeronavă de înaltă tehnologie, sportivă și este ca o mașină sport de zbor cu mare precizie „, spune președintele și CEO-ul Honda Aircraft Michimasa Fujino. „Vrem să creăm o valoare nouă în domeniul aviației de business și sper să văd mult mai multe aeronave HondaJets care zboară în întreaga lume”.

HondaJet este cel mai avansat jet de categorie light din lume, iar designul său distinctiv încorporează tehnologii și concepte avansate, inclusiv configurația unică de montare a motorului Over-The-Wing (OTWEM). Avionul este considerat a fi cel mai rapid, cel mai performant, cel mai silențios, și cel mai confortabil jet de business din clasa sa și a câștigat o mai mare acceptare pe piață, în special de către directori corporativi, proprietari de companii, companii de charter și pasionații de aviație.

back to top