Conferința PRIA Agriculture și Gala PRIA Romanian Farmers 2019

01.10.2019 - Academia de Stiinte Agricole si Silvice

REGISTER

START

1526
DAYS
14
HOUR
28
MIN
30
SEC

SPEAKERS

Alexandru POTOR

Secretar de Stat, Ministerul Fondurilor Europene

Valeriu TABĂRĂ

Președinte ASAS / Fost Ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

Ramona IVAN

Director, Direcția Relatii Externe si Finantari Structurale, CEC BANK

Roxana VIDICAN

Decan, Facultatea de Agricultură, USAMV Cluj-Napoca

Adrian - Ionuț CHESNOIU

Director General, AFIR

Reprezentant

MEGA IMAGE

Gheorghe LĂPĂDAT

Director General, FNGCIMM

Alexandra SUCIU Sørensen

Market Development, Commoditrader

Iulia NICOLA

Specialist Asigurări Generale, UNSAR

Nicușor ȘERBAN

Proprietar Agroserv Măriuța și Președinte al Asociației Holstein RO

Viorel MATEI

Președinte, Asociația Producătorilor de Cereale și Plante Tehnice Timiș

Ion Olteanu Constantin

Proprietar, Agromad Crops

Ilie POPESCU

Proprietar, Olt Piess

Alexandru BACIU

Proprietar, Prest Serv Internațional

Dimitrie Muscă

Director General, Agrocurtici

AGENDA

Welcome Coffee Break & Înregistrare

15:00 - 15:30

Masă rotundă - Cum creștem agricultura României și cum încurajăm fermierii români?

15:30 - 17:45

Panelul Fermierilor Români

17:45 - 18:30

Cocktail

18:30 - 19:30
PRIAevents, sub patronajul ASAS și AFIR, organizează și în aceast an cea mai importantă reuniune a toamnei - conferința PRIA Agriculture, însoțită de Gala PRIA – Romanian Farmers – la a 4-a ediție în România - în cadrul căreia va recunoaște eforturile și contribuția fermierilor români ce au investit resurse financiare, multă muncă și experiența lor de-a lungul timpului, au contribuit la dezvoltarea sau menținerea agriculturii României pe un loc bun în UE. Recunoaștem eforturile și contribuția fermierilor români care au investit capital românesc, timp, muncă, cunoștințe și energie pentru agricultura românească – motor extrem de important al economiei României și vom recunoaște meritele cercetătorilor și al celor care au contribuit la menținerea agriculturii noastre

În premieră, anul acesta Institutele de Cercetare și Universitățile vor face parte din eveniment și vor avea standuri prezentând tot ceea ce au mai reprezentativ și, de asemenea, vom avea un panel numai cu fermieri români, cu rezultate deosebite.

Agricultura este vitală pentru întreaga lume. Uniunea Europeană alocă un buget mare și o atenție deosebită acestui sector. De aceea, politica agricolă comună (PAC) consolidează competitivitatea și sustenabilitatea agriculturii din UE, prin acordarea de plăți directe fermierilor și prin măsuri de piață, și finanțează programele de dezvoltare a zonelor rurale din Uniune.

Pentru că sectorul agricol este extrem de important și pentru că fermierii români au depus eforturi multe pentru agricultura României, în cadrul conferinței PRIA Agriculture vom premia și vom aplauda activitatea, energia, munca depusă și răbdarea acestora. Vom afla de asemenea cu ce provocări se confruntă și de ce au nevoie pentru a-și crește afacerile, dar și care sunt poveștile lor de succes.
PRIA Agriculture face parte din seria conferinţelor PRIAevents care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium de buisness, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei, mai ales în cel agricol.
PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbari legislative, politici in toate sectoarele economiei.

Astfel, veți avea ocazia să îi întâlniți pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participi la un eveniment interactiv, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri.

La ediția din acest an vom reuni 250 participanți, iar mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture şi modalități de înscriere pentru participare puteţi găsi pe: https://priaevents.ro/pria-agriculture-si-gala-romanian-farmers-2019/


*Completarea formularului de înregistrare pe acest website sau orice reply la emailul primit din partea Pria Conferences, reprezintă acceptul dvs. pentru procesarea datelor de catre PRIA Conferences SRL, în vederea emiterii facturii fiscale pentru achitarea taxei de participare la eveniment dar și pentru a primi informații cu privire la alte evenimente PRIA, oferte și prezentari ale PRIA și ale partenerilornoștri, dar și newsletterul www.priainfo.ro.
Vă informăm că la acest eveniment se realizează fotografii și videoclipuri live și post eveniment de către echipa PRIA Conferences și fotografi profesioniști contractați. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online și print) ale PRIA Conferences și ale partenerilor PRIA Conferences.. Prin completarea acestui formular și participarea dvs.la eveiment vă exprimați acordul ca PRIA Conferences SRL să folosească aceste fotografii și videoclipuri în prezentari, video-uri și pe canalele sale social media.


LOCATION

Academia de Stiinte Agricole si Silvice

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
Take part of the meeting

Conferința PRIA Agriculture și Gala PRIA Romanian Farmers 2019

REGISTER
back to top