Conferintele PRIA 2017

Bună ziua,

Ne-am bucura să colaborăm pentru evenimentele PRIA în 2017.

Suntem în continuare trend setteri în evenimentele de business, aducem informaţiile de ultimă oră şi urmărim tot ce este nou și important în business astfel încât evenimentul dvs. să fie unul de succes. Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium pentru zona de business, echipa PRIAevents găseşte mereu cele mai bune metode pentru a vă garanta ROI şi pentru a concepe un eveniment special pentru dvs.

Dezbatem cele mai fierbinţi teme, aducem cei mai importanţi speakeri, reunim în audienţă participanţi care corespund cu target-ul dvs.

Fie că doriţi ca evenimentul să aibă loc în Bucureşti sau în alte oraşe din ţară, PRIAevents vă poate recomanda şi propune cel mai inovativ şi cel mai potrivit eveniment pentru tipul dvs. de business.

Fiecare eveniment are parteneriate strategice, parteneriate media şi are un project manager special destinat care cunoaşte foarte bine industria şi are grijă de fiecare detaliu. Experienţa, abilităţile, viziunea creativă şi orientarea noastră spre ROI pentru fiecare partener ne califică a fi alegerea potrivită pentru evenimentele de succes.

  • PRIAevents este o echipă puternică orientată către zona de business, cu acuratețe și pasiune de peste 12 ani în organizarea de evenimente
  • Membrii echipei noastre au creat – de la idee la implementare – peste 300 de evenimente cu mai mult de 1.500 de vorbitori si peste 30.000 de participanți.
  • PRIAevents are experiență în conceptualizarea și organizarea de evenimente în toate segmentele de afaceri macroeconomie, finanțe – bănci, agricultură, IT & C, servicii de sănătate și farma, pensii private și asigurări, fonduri Europene și IMM-uri, legal, vânzarea cu amănuntul, construcții și imobiliare etc.
  • PRIAevents are parteneri media importanți, atent selectați pentru fiecare eveniment.

Mai jos gasiti link-uri către:

-Site-ul PRIAevents

-Pagina de Facebook PRIAevents

-Canalul de Youtube PRIAevents

-Portalul nostru de business și comunicate de presa PRIAinfo

Dacă doriti sa primiti Calendarul evenimentelor PRIAevents 2017, va rugam sa trimteti un mail la adresa: raluca.voivozeanu@priaevents.ro

back to top