Consiliul Concurentei România lansează raportul „Evoluția concurenței în sectoare cheie – 2021”, pe 14 decembrie 2021

14.12.2021 - ONLINE

Consiliul Concurentei România vă invită videoconferința organizată cu ocazia lansării Raportului „Evoluția concurenței în sectoare cheie – 2021”, care va avea loc pe 14 decembrie 2021, începând cu ora 10:00.

Anul 2021 a fost marcat de o revenire susținută a economiei globale, după o lungă perioadă de incertitudini și restricții generate de pandemia de SAR Cov 2. La mai bine de un an de la declanșarea crizei, ne aflăm în fața unei schimbări de perspectivă. La ora actuală, atenția este concentrată pe elaborarea unor politici publice pe termen mediu și lung și a unui răspuns coordonat al statelor subordonat unor obiective strategice de reziliență economică și sustenabilitate.

În acest context, în cadrul conferinței vom discuta despre Transformarea Digitală, principalul factor de evoluție al societății, și despre Tendințele sectorului energetic.

START

10
DAYS
0
HOUR
24
MIN
38
SEC

AGENDA

Start conferinta online

10:00 - 10:15

Online Panel

10:15 - 13:00

Concluzii

13:00 - 13:15
Evenimentul, organizat în parteneriat cu PRIAevents, se va desfășura prin intermediul aplicației Microsoft Teams și va fi transmis în direct pe rețelele de socializare ale Consiliului Concurentei și ale PRIAevents.
Îl puteți urmări LIVE în ziua evenimentului accesând acest link: https://bit.ly/3kI1VJS.
Indiferent de domeniul în care activați, dacă sunteți antreprenori sau manageri ai companiilor multinaționale, dacă reprezentați asociații sau patronate, vă așteptăm sa ne urmăriți online deoarece atingem subiecte cheie pentru toate sectoarele economice: bancar, aviație, asigurări, retail, sănătate și farmaceutice, energie, turism, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, IT, industrie, concurența pentru membrii asociațiilor patronale și profesionale.
Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.
Mai multe detalii despre agenda şi modalități de înscriere pentru participare gratuită puteți găsi pe www.priaevents.ro

LOCATION

ONLINE

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
back to top