DESCHIDEREA NOULUI MAGAZIN NISSA BUCURESTI MALL – VITAN

NISSA a inaugurat miercuri 26 aprilie, deschiderea noului magazin din Bucuresti Mall-Vitan (parter).

Evenimentul a fost marcat printr-o petrecere stylish cu tinute chic, cocktail-uri delicioase gratie Lillet Romania, deliciile fondante asigurate de PAUL, muzica si multa, multa buna dispozitie. Vedete, jurnalisti si bloggeri au sarbatorit intr-o atmosfera relaxata, intretinuta si de spiritul estival al noii colectii NISSA Primavara-Vara 2017, evidentiate prin aranjamentele florale Maison Dadoo ce decorau spatiul realizat intr-o paleta de culori neutre, cu tonuri de pastel, alb si gri.

Imprimeurile florale, siluetele fluide, accentele cromatice pastelate sau electrice, detaliile romantice sunt doar cateva din elementele ce au starnit admiratia celor prezenti la eveniment. Dintre piesele cheie ale noii colectii amintim rochiile vaporoase, pantalonii palazzo sau culottes, ansamblurile pajama style, camasile sofisticate si accesoriile statement.

Noul boutique NISSA a fost amenajat in spiritul elegantei atemporale, cu accente pretioase, clientii regasind aici aceeasi experienta de shopping memorabila si o varietate de outfit-uri si accesorii din zona casual, office, cocktail sau eveningwear.

O premiera la nivel national, magazinul a inaugurat si prima vitrina iluminata cu sisteme dinamice, proiectate si fabricate in Romania de catre V.E.M. Proiect Lighting. Sistemul creeaza accente temporare de lumina, menite sa evidentieze piesele vitrinei prin modificari de culoare sau temperatura a luminii.

Multumim partenerilor Aqua Carpatica, Alpha Bank, Lillet Romania, Maison Dadoo, PAUL, Uber,  V.E.M. Proiect Lighting si Bucuresti Mall-Vitan.

back to top