Diplomă de onoare pentru Regional Air Services și Aeromania

 

 

 

 

La finalul celei de-a 11-a ediții Aeromania, Regional Air Services – Aeroport Tuzla (RAS) a fost premiată de către Asociația Națională a Meteorologilor Aeronautici (ANMA) pentru buna colaborare.
Președintele ANMA – Marius Constantinescu, Secretarul General – Bogdan Popa și Președintele Comisiei de cenzori – Maricel Grigoraș i-au înmânat placheta de onoare Directorului RAS – Adrian Vasilache, într-un cadru prietenos, chiar în biroul acestuia.

„Asociația este partener în organizarea Aeromania pentru al treilea an consecutiv, adică de la înființare, din 2014. Vrem să dăm un exemplu de bună colaborare și să reconfirmăm sprijinul nostru pentru astfel de evenimente care, pe lângă spectacol și divertisment, înseamnă de fapt un uriaș efort organizatoric și logistic, multă tehnică și concentrare. Ne bucurăm că există un om ca dl. Adrian Vasilache – dispus să investească bani și efort pentru promovarea aviației, dar și a litoralului românesc. RAS Tuzla ne demonstrează în fiecre an că este un partener de încredere, serios și ne mândrim să îi stăm alături”, declară Președintele ANMA, Marius Constantinescu.

„Un eveniment cum este Aeromania presupune foarte multe parteneriate și colaborări, mai mult sau mai puțin vizibile, dar cu efecte importante în derularea și succesul acestuia. Este și cazul colaborării cu ANMA, pe care ne dorim să o continuăm și să o dezvoltăm”, confirmă Adrian Vasilache.

REGIONAL AIR SERVICES – Aeroport Tuzla (RAS) este liderul de piață în aviația generală din România, Aeroportul Alexandru Podgoreanu fiind situat pe locul doi după Otopeni în clasamentul mişcărilor de aeronave în 2016.

Asociația Națională a Meteorologilor Aeronautici (ANMA) se constitue în vara anului 2014 la inițiativa comună a specialiștilor în domeniul meteorologiei aeronautice din România, ca o asociație profesională, apolitică, fără scop lucrativ, cu capital propriu si indivizibil. Este formată din profesioniști a căror activitate este desfășurată neîntrerupt pe aerodromurile și aeroporturile civile și militare din România, în structurile de prognoză și veghe meteorologică, în centrele de coordonare, comandă și control a operațiunilor de zbor, cât și din instructori, lectori și profesori din cadrul organismelor și entităților operatorilor aerieni. Asociația promovează interesele profesionale ale membrilor săi prin activități ce completează cadrul instructiv educativ instituționalizat al studierii fenomenelor meteorologice atmosferice pentru activitățile aeronautice. De asemenea, contribuie la promovarea și eficientizarea activității meteorologiei aeronautice operaționale, la creșterea prestigiului său prin accentuarea și consolidarea schimburilor de informații și de experiență cu entitățile de profil interne și internaționale.

back to top