Francesco FANCIULLI – CEO, CEE Region Prysmian, participa la conferinta PRIA Energy

Comunicat de presă                                                                                                    30 Iunie 2016

Francesco FANCIULLI – CEO, CEE Region Prysmian, participa la conferinta PRIA Energy

Francesco-Fanciulli_Prysmianff

Francesco FANCIULLI – CEO, CEE Region Prysmian, participă la conferința PRIA Energy, în data de 05 iulie 2016, începând cu ora 9.30, la hotel Sheraton, sala Platinum. Evenimentul reunește cei mai importanți leaderi din energie, consultanți, avocați, investitori, bancheri și reprezentanți ai mass mediei.

Prysmian Group, cel mai important furnizor de soluții de cablu din lume cu peste 130 de ani de istorie combinată, 19.000 de angajați din 50 de țări și 88 de stații de producție, confirmă misiunea sa de genera schimbări și inovare în industriile energetice și de telecomunicații, oferind clienților săi soluții extrem de inovatoare, care să le permită să depășească provocările viitoare. În acest scop, Prysmian Group a prezentat ” Smart Grid Concept” pentru a crea acele conexiuni vitale care asigură ca energia și informațiile să fie transportate în mod eficient, peste tot în lume, bazându-se pe 5 piloni : a) noi soluții de produs; b) focus pe prevenirea riscurilor suportate de sistemele inteligente; c) întreținerea inteligentă a rețelei astfel obținând o strategie corectă de gestionare a activelor; d) gestionarea durabilă a sarcinii electrice prin integrarea diferitelor surse de energie ; e) impact optimizat asupra mediului amplificat prin soluții tehnologice adecvate.
În cadrul conferinței PRIA Energy, Francesco FANCIULLI – CEO, CEE Region, Prysmian Group va discuta despre dezvoltarea rețelei de energie: soluții pentru sisteme de rețele inteligente și energetice integrate și despre

CPR – regulament european privind rezistența la foc / produse de energie cu emisii reduse de fum, subiect extrem de important în România, mai ales în contextul noilor reguli ISU. De asemenea, domnul Francesco FANCIULLI va mai discuta despre soluții hibride pentru a veni în sprijinul dezvoltării unei infrastructuri mai puternice: combinarea solutiilor energetice și de telecomunicații în același timp.
Într-o economie din ce în ce mai globalizată, strategia energetică a unei țări se realizează în contextul evoluțiilor și schimbărilor care au loc pe plan mondial. România dispune de o gamă diversificată, dar redusă cantitativ de resurse de energie primară: tiței, gaze naturale, carbune, minereu de uraniu, precum și un potențial valorificabil de resurse regenerabile relativ modest.

Conferinta Pria Energy va găzdui lideri și vizionari din industria energetică, autorități, comunitatea științifică și sectorul privat, precum și lideri comunitari, care vor discuta politici în curs de dezvoltare, probleme și progrese tehnologice care au impact asupra resurselor energetice mondiale; soluții inovatoare strategice și tendințe în industria energetică, precum și oportunități concepute pentru a crea un viitor durabil prin intermediul și gestionarea mediului. Totodată se vor dezbate subiecte referitoare la dezvoltarea acestor interacțiuni complexe, care redefinesc viitorul energiei la nivel mondial.

Lectorii invitați sunt: Victor GRIGORESCU – Ministrul Energiei;  Bogdan CHIRITOIU –Președinte, Consiliul Concurenței; Niculae HAVRILET – Președinte, ANRE; Gheorghe DUTU – Președinte, ANRM; Lucian ANGHEL – Presedinte BVB; Valentin MIRCEA – Expert energie; Francesco FANCIULLICEO, CEE Region, Prysmian Group;  Matteo PATRONE – Country Director, BERD Romania;  Silvia VLASCEANU – Director General ACUE; Toni TEAU CEO, Transelectrica; Carmen NEAGUCEO, Energobit.

Conferinţa PRIA Energy face parte din seria PRIAevents – conferințe ce aduc în atenție, de fiecare dată, cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunscută pentru pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Participand la conferința PRIA Energy vei beneficia de cele mai importante și mai noi informații despre:
• Cum ar trebui să arate Strategia Energetică a României valabilă pentru 2016-2030
• Ce alegem – securitate energetică sau independență energetică?
• Securitatea energetică a României, între dezvoltarea piețelor de energie și provocările geopolitice regionale și globale
• Transformarea sistemului energetic și tendințe de viitor: tehnologia, politicile climatice, geopolitica, energiile regenerabile
• Care sunt problemele cu care se confruntă producatorii de energie regenerabilă în România

Vei avea ocazia să îi întâlneștti pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participi la un eveniment interactiv, deosebit, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri. Nu în ultimul rând, profită de această ocazie pentru a face networking și a întâlni viitori parteneri sau pentru a menține legatura cu partenerii actuali!

Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Energy şi modalități de înscriere pentru participare puteţi găsi pe https://priaevents.ro/pria-energy-strategia-energetica-a-romaniei-pana-in-2030/

Despre PRIAevents
PRIAevents – experţii tăi în evenimente! Noi aducem informaţii de ultimă oră şi trend-uri în business prin intermediul conferinţelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium pentru zona de business va găsi cele mai bune metode pentru a vă garanta ROI şi pentru a croi un eveniment special pentru dvs.
Dezbatem cele mai fierbinţi teme, aducem cei mai importanţi speakeri, reunim în audienţă participanţi care corespund cu target-ul tău.

Fie că doreşti ca evenimentul să aibă loc în Bucureşti sau în alte oraşe din ţară, PRIAevents se focusează pe audienţe B2B sau B2C. Experţii noştri în evenimente vor şti să vă sfătuiască şi să vă propună cel mai inovativ şi cel mai potrivit eveniment. De asemenea, noi livrăm traininguri pentru diverse sectoare de business atât intr-o sală de conferinţe cât şi online.

Dacă vrei să organizezi o gală, o conferinţă, un training, o competiţie sportivă, un eveniment de lansare a unui produs B2B sau B2C, poţi apela cu cea mai mare încredere la experţii noştri. Experienţa, abilităţile, viziunea creativă şi orientarea noastra spre ROI pentru fiecare partener ne califică a fi alegerea potrivită pentru evenimentele de succes.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi: raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661.

back to top