Gala de Excelență in Educația din Republica Moldova -9 septembrie 2022-Chișinău

9.09.2022 - sala E 203, bloc F ASEM

 

 

PRIAevents, sub egida ASEM, are plăcerea să organizeze  prima și unica Gala de Excelență in Educația din Republica Moldova – Pria Excellence in Education Awards Moldova, în 9 septembrie 2022, la ASEM, în sala E 203, bloc F ASEM, de la ora 9,30, o adevărată gală a valorilor în educația Moldovei!

Pria Education Awards Moldova identifică și celebrează persoanele, sau instituțiile, proiectele, asociatiile care au excelat în sistemul de învățământ din Republica Moldova.

Astfel, aceste premii recunosc faptul că succesul se rezumă la efortul și implicarea personală a fiecăruia, elevi si studenți, comunitate și mediu de business.

Acest eveniment va promova, recunoaște și celebra munca excepțională întreprinsă de sectorul educației moldovene.

Pria Education Awards Moldova este un eveniment pentru a sărbători și a recompensa cei mai remarcabili contribuitori ai sectorului educațional. Au fost create pentru a promova excelența în educația moldoveană. Aceste premii recunosc valoarea și importanța educației și învățării ca fundație pentru o bună calitate a vieții și pentru succesul viitor al națiunii.

Importanța fundamentală a obținerii unei educații bune este primordială,  deschide ușile către oportunități de angajare și dezvoltare pentru indivizi și transformă vieți și comunități.

START

452
DAYS
17
HOUR
58
MIN
21
SEC

SPEAKERS

Iulia Morari

Şef al Serviciului promovarea produselor Retail, FinComBank

Alexandru Stratan

Rector ASEM

Victoria Cociug

Prorector ASEM

Tatiana Alexeev

Manager Proiect, Tekwill în Fiecare Școală

Raluca Voivozeanu

Moderator-CEO, PRIAevents

Strechi Zinaida

managerul proiectului Studii.md

Adrian LUPUSOR

Director executiv, Centrul Analitic Independent „Expert-Grup"

Veronica Sirețeanu

Deputy Director for Advocacy and Business Development, AmCham Moldova

Viorel Bostan

Rectorul UTM

Lucia Pîrău

Director Adjunct Liceul Teoretic Republican „Aristotel”, Chișinău

Aliona Teutu

Director Adjunct, Liceului Teoretic "Gheorghe Asachi"

AGENDA

Welcome Coffee Break și înregistrarea participanților

09:30 - 10:00

Panel dezbateri despre teme importante pentru educația din Moldova

Strategia Ministerului Educației pentru dezvoltarea sistemului de educație din Moldova Proiecte deosebite pe care le-au dezvoltat autoritatile, Instituțiile de invățământ, societatea civilă și companiile Strategia Națională a Educației Financiare Dezvoltare curriculară, inclusiv în colaborare sau prin sprijinul mediului de business Cercetare și dezvoltare. Managementul cercetării Politică educațională și leadership Programe de training si internhip Provocăriile din Republica Moldova privind educația și cercetarea, versus cele internaționale

10:15 - 11:45

Decernarea premiilor

Componenta premiilor: Financial Education Projects Teachers in Financial Institutions for Financial Education Teachers in IT Teachers in Economics Teachers involved in Financial Education Projects Teachers in Healthcare Teachers in Agriculture Teachers in Pedagogic IT Education project Technical Project Environmental Project Medicine Education Award Agriculture Education Economic Education University High school Healthcare project School Kindergarden Education NGOs Education Projects of the year Premii pentru studenti si elevi

11:45 - 12:30

Networking

13:00 - 14:00
Educația joacă un rol vital în sprijinirea și creșterea comunității locale, dar și creșterea locurilor de muncă sau crearea start-up-urilor. Aceste premii sunt o modalitate excelentă de a recunoaște această contribuție. Importanța unei bune educații este ceea ce transformă viețile și comunitățile locale. Premiile pentru educație identifică și celebrează instituțiile, oamenii și organizațiile care merg dincolo de promovarea excelenței în sistemul nostru educațional.

Educația financiară, educația din zona de IT, economie, health, agriculture și nu numai sunt în focus.Lucrăm permanent cu asociații, reprezentanți ai mediului academic, parteneri – companii care sunt preocupate ș investesc în educație, reprezentanți guvernamentali, asociații de părinți, pentru a identifica proiecte care sunt extraordinare în educație, să felicităm cadrele didactice și studenții sau elevii acestora.Câștigătorii Pria Education Awards Moldova devin ambasadori ai educației moldovene. Prin punerea în lumină a acestor povești de succes, promovăm meritele unei educații de excelență moldovene atât pe scena națională, cât și internațională.

Încurajăm pe ceilalți să aibă rezultate foarte bune și îi inspirăm cu poveștile de succes ale câștigătorilor.

Acest proiect unic în Republica Moldova care celebrează educația face parte din deosebit face parte din seria evenimentelor unice si organizate în premieră de PRIAevents și partenerii săi în Republica Moldova.

Dacă doriți să fiți parteneri sau să aveți un stand în cadrul evenimentului, sau nominalizați o instituție, o persoană, vă rugăm să ne scrieți la raluca.voivozeanu@priaevents.ro

Acest proiect unic în Republica Moldova care celebreaza educația face parte din deosebit face parte din seria evenimentelor unice si organizate în premieă de PRIAevents și partenerii săi în Republica Moldova.
Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei în România și în Republica Moldova!
Veți avea ocazia să întâlniți cei mai apreciați dascăli, elevi, dar si reprezentanți ai universităților, liceelor, școlilor și altor forme de învățământ!

Haideți să îi sărbătorim împreună!

Pentru participarea în sală vă rugăm completați formularul aici: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-excelence-in-education-gala-republica-moldova-9-septembrie-2022/.
/inregistrare-pria-excelence-in-education-gala-republica-moldova-9-septembrie-2022/.

LOCATION

sala E 203, bloc F ASEM

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
back to top