Gala de Excelență in Educația din Republica Moldova

14.11.2023 - TORO CENTER

REGISTER

PRIAevents, în parteneriat cu FinComBank, are plăcerea să organizeze unica Gala de Excelență in Educația din Republica Moldova la Toro Center în Chișinău, in 14 noiembrie 2023, de la 15,00, o adevărată gală a valorilor în educația Moldovei!

Pria Education Awards Moldova identifică și celebrează persoanele, sau instituțiile, proiectele, asociatiile care au excelat în sistemul de învățământ din Republica Moldova.

Astfel, aceste premii recunosc faptul că succesul se rezumă la efortul și implicarea personală a fiecăruia, elevi si studenți, comunitate și mediu de business.

Acest eveniment va promova, recunoaște și celebra munca excepțională întreprinsă de sectorul educației moldovene.

Pria Education Awards Moldova este un eveniment pentru a sărbători și a recompensa cei mai remarcabili contribuitori ai sectorului educațional. Au fost create pentru a promova excelența în educația moldoveană. Aceste premii recunosc valoarea și importanța educației și învățării ca fundație pentru o bună calitate a vieții și pentru succesul viitor al națiunii.

Importanța fundamentală a obținerii unei educații bune este primordială, deschide ușile către oportunități de angajare și dezvoltare pentru indivizi și transformă vieți și comunități.

Educația joacă un rol vital în sprijinirea și creșterea comunității locale, dar și creșterea lcurilor de muncă sau crearea start-up-urilor. Aceste premii sunt o modalitate excelentă de a recunoaște această contribuție. Importanța unei bune educații este ceea ce transformă viețile și comunitățile locale. Premiile pentru educație identifică și celebrează instituțiile, oamenii și organizațiile care merg dincolo de promovarea excelenței în sistemul nostru educațional.

Educația financiară, educația din zona de IT, economie, health, agriculture și nu numai sunt în focus.

Lucrăm permanent cu asociații, reprezentanți ai mediului academic, parteneri – companii care sunt preocupate ș investesc în educație, reprezentanți guvernamentali, asociații de părinți, pentru a identifica proiecte care sunt extraordinare în educație, să felicităm cadrele didactice și studenții sau elevii acestora.

Câștigătorii Pria Education Awards Moldova devin ambasadori ai educației moldovene. Prin punerea în lumină a acestor povești de succes, promovăm meritele unei educații de excelență moldovene atât pe scena națională, cât și internațională.

Încurajăm pe ceilalți să aibă rezultate foarte bune și îi inspirăm cu poveștile de succes ale câștigătorilor.

START

23
DAYS
7
HOUR
50
MIN
46
SEC

SPEAKERS

Tatiana Cîlcic

Directoarea sucursalei nr. 20, FinComBank

Lucia Sava

dr., conf. univ., Șefa Direcției Comunicare, Imagine și Marketing Instituțional din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă" din Chișinău

Viorica Sitnicenco

Director, Colegiul Cooperatist din Moldova

Tatiana Alexeev

Manager Proiect, Tekwill în Fiecare Școală

Strechi Zinaida

Managerul proiectului Studii.md

Lucia Pîrău

Director Adjunct, Liceul Teoretic Republican „Aristotel”, Chișinău

Raluca Voivozeanu

Moederator-CEO, PRIAevents

AGENDA

Welcome Coffee Break și înregistrarea participanților

15:00 - 15:30

Panel dezbateri despre teme importante pentru educația din Moldova

Strategia Ministerului Educației pentru dezvoltarea sistemului de educație din Moldova Proiecte deosebite pe care le-au dezvoltat autoritatile, Instituțiile de invățământ, societatea civilă și companiile Strategia Națională a Educației Financiare Dezvoltare curriculară, inclusiv în colaborare sau prin sprijinul mediului de business Cercetare și dezvoltare. Managementul cercetării Politică educațională și leadership Programe de training si internhip Provocăriile din Republica Moldova privind educația și cercetarea, versus cele internaționale

15:30 - 17:00

Decernarea premiilor

17:30 - 18:30
Acest proiect unic în Republica Moldova care celebreaza educația face parte din deosebit face parte din seria evenimentelor unice si organizate în premieă de PRIAevents și partenerii săi în Republica Moldova.

Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei în România și în Republica Moldova!
Veți avea ocazia să întâlniți cei mai apreciați dascăli, elevi, dar si reprezentanți ai universităților, liceelor, școlilor și altor forme de învățământ!

Haideți să îi sărbătorim împreună!

LOCATION

TORO CENTER

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
Take part of the meeting

Gala de Excelență in Educația din Republica Moldova

REGISTER
back to top