Gala Fermierilor din Republica Moldova 29 septembrie 2022

29.09.2022 - Sala cu Orgă Chișinău

REGISTER

PRIAevents, sub egida Ministerului Agriculturii și Industriei AlimentareAIPA-Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, având ca și parteneri FinComBankKaufland Moldova, Bayer, SMART CREDITFeudal.md.“AVICOL-ISI FARM” SRLFederația Națională a Fermierilor FNF și  Optim Projectvă invită să luați parte la unica Gală a Fermierilor din Republica Moldova, într-o locație deosebită, emblematică, cu istorie, cultură și de o frumusețe rară – Sala cu Orgă din Chișinău, fiind un eveniment, care mai ales in acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Moldovei, care sunt exemple de urmat. Partener media principal estemedia principal este Agrobiznes.

Vom recunoaște eforturile și contribuția fermierilor moldoveni care au investit capital, timp, muncă, cunoștințe și energie pentru agricultura Republicii Moldova, vom aprecia inovația, diversitatea portofoliului, creșterea, orientarea către comunitate, crearea locurilor noi de muncă. Vom fi atenți și la tinerii fermieri, dar și la femeile din agricultură și nu numai.
Asadar, PRIAevents, vă invită să luați parte la Pria Gala Fermierilor din Moldova, un eveniment unic, care mai ales in acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat.
Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din Republica Moldova din acest an și puteți urmări LIVE transmisiunea galei de premiere si a discursurilor care vor avea loc on-site.
Dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea.

Ceremonia de Premiere va avea loc la intr-o locatie deosebita in Chisinau. si va fi transmisa live pe Facebook PRIAEvents, dar si pe paginile partenerilor nostri. Cca. 10,000 de oameni vor urmari acest eveniment.
Așadar, vă învităm la unica Ceremonie de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova din acest an!

Agricultura este vitală pentru întreaga lume. Republica Moldova acordă o atenție deosebită acestui sector, cel mai important al economiei sale.
Fermierii au unul dintre cele mai importante roluri pentru omenire și pentru economie.
De aceea, vom răspunde la întrebările:
Cum îl putem crește?
Cum putem ajuta fermierii?
Care sunt poveștile lor de succes?
Cu ce provocări se confruntă în această
perioadă?
Ce oportunități își pot crea?
Cum putem exporta din Republica Moldova spre România sau sper alte țări Europene?

START

432
DAYS
18
HOUR
53
MIN
57
SEC

SPEAKERS

Vladimir Bolea

Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare

Diana Coșalîc

Director Adjunct, AIPA

Valeriu Tabără

Președinte, Academia de Științe Agricole și Silvice România

Boris Boincean

Director, Institutul de Cercetări pentru Culturile de Câmp „Selecția” din Bălți

Oana Lungu

Director Achiziții, Kaufland România și Moldova

Tatiana Copancean

Directorul sucursalei 7 din or.Chișinau și din raionul Călărași, FinComBank

Corneliu Iovu

Manager Regional Nord, SMART CREDIT

Andrii Demianovych

Founder and CEO Feodal Ukraine Owner, Feudal.md

Vasile Mîrzenco

Director Executiv, Federația Națională a Fermierilor

Nicolae Tiltu

Șef Departament Proiecte si Programe, FNF

Diana Bumacov

Department Chief of the Project Implementation, Livada Moldovei

Raluca VOIVOZEANU

CEO, PRIA Conferences -Moderator

AGENDA

Inregistrarea participantilor

09:30 - 10:00

Panel online - Cum putem crește afacerile fermierilor din Republica Moldova?

Temele pe care le vom aborda: -Ce masuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură – ferme, procesatori si producători? -Care este bilanțul pentru 2022? Cum prevedem că va fi anul agricol 2023? -Cum ne putem pregati din timp ca sa fie un 2022 cu mai multe rezultate? -Agricultura de precizie - folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă -Agricultura bio. Se poate dezvolta mai repede? -Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultura in aceasta perioada? -Fondurile europene sau alte modalități de finațare pentru fermieri -Ce spun consultanții si avocații? Cum pot ajuta prin expertiza lor? -Cum sunt finanțate fermele de familie si fermele mai mari din Republica Moldova? -Cum se face pregătirea forței de munca in acest domeniu? -Rolul asociațiilor și clusterelor agricole -Cu ce provocări se confruntă fermierii români în agricultură? De ce aunevoie pentru a-și crește afacerile? -Care sunt poveștile lor de succes? Cum au învățat să facă business și cum ne pot împărtăși din experiența lor? Ce sfaturi au pentru cei care se vor să înceapă un business în sectorul agricol?

10:15 - 12:00

Ceremonie de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova

Prezentarea fiecărui premiant și discursuri

12:00 - 13:00
Premiile Galei Pria destinată fermierilor din Republica Moldova reunesc comunitatea agricolă moldoveană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisa în direct dintr-o locație deosebită, emblematică, cu istorie, cultură și de o frumusețe rară, SALA CU ORGA din CHIȘINĂU.

Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.
Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu , mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

Prezentarea premiilor este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană.

Vă așteptăm!

LOCATION

Sala cu Orgă Chișinău

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
Take part of the meeting

Gala Fermierilor din Republica Moldova 29 septembrie 2022

REGISTER
back to top