Gala Fermierilor din România-18.11.2022

18.11.2022 - Studium Hub din Piața Bolyai, nr. 15

PRIAevents, având parteneri principali Asociația Agricultorilor Maghiari Organizația Mureș- RMGE Maros Szervezet și LAPAR, iar parteneri Maschio Gaspardo Romania, Semtest-Bvn și Patronatul Roman Alba, vă invită să luați parte la prima Gală a Fermierilor din România organizată la Târgu Mureș. La eveniment vor participă fermieri și asociații din Mureș, Hargita, Covasna, Cluj, Bistrița Năsăud, Alba, Sibiu și nu numai. Vom aborda subiectele cele mai interesante pentru comunitatea acestora și vom reuni fermierii din aceste zone într-un eveniment UNIC, singura gală de acest gen din această regiune. Locația evenimentului va fi STUDIUM HUB din Târgu Mureș. Este un eveniment, care mai ales în acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din României, care sunt exemple de urmat.
Locația evenimentului va fi STUDIUM HUB din Târgu Mureș. Este un eveniment, care mai ales în acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din României, care sunt exemple de urmat.
Acest eveniment reprezintă reuniunea anuală a fermierilor din aceste zone și a domeniilor conexe. Premiile fermierilor din România reunesc comunitatea agricolă românească într-o ceremonie extrem de prestigioasă la o locație deosebită în Târgu Mureș, care va fi si transmisa în direct.
Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.
Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din România din acest an șiputeți urmări LIVE transmisiunea galei de premiere si a discursurilor care vor avea loc on-site.
Dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim cele mai bune soluțiipentru aceste momente de încercare, dar descoperim si oportunitățile pe care le pot avea.
Punem fermierii in legătura cu finanțatorii si supermarketurile si găsim soluțiile de colaborare!
Agricultura este vitală pentru întreaga lume.
România acordă o atenție deosebită acestui sector, cel mai important al economiei sale.

START

382
DAYS
18
HOUR
40
MIN
54
SEC

AGENDA

Inregistrarea Participantilor și Welcome Coffee

09:30 - 10:00

Panel dezbateri- Agricultura 2023. Investiții. Proiecte. Colaborări. Green. Povești de succes

Ce masuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură – fer procesatori si producători? Cum putem beneficia de prevederile PAC 2021-2027? Ne concentra mediu si pe digitalizare? Rolul fermierilor pentru siguranța alimentară – mai ales în contextul crizei actuale? PNS și provocările implementării sale în România Cum arata stadiul plății subvențiilor în acest moment? Green deal și agricultura Medicina veterinară și produsele pharma pentru fermele de animale Irigațiile – posibilitățile de realizare a sistemelor eficiente de irigație în România Agricultura de precizie - folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă Agricultura bio. Se poate dezvolta șimai mult? Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultura in aceasta perioada? Cercetarea și importanța acesteia pentru dezvoltarea agriculturii în Romania Carne, lactate, miere, fructe si legume, panificație – cum se regăsesc aceste produse la retaileri și cum este colaborarea cu aceștia? Ce spun consultanții si avocații? Cum pot ajuta prin expertiza lor? Cum sunt finanțate fermele de familie si fermele mai mari din Romania? Legea terenurilor agricole 2022-2023. Status Învățământul dual in agricultura in Romania. Cum se poate crește numărul absolvenților? Rolul cooperativelor, asociațiilor și clusterelor agricole Cu ce provocări se confruntă fermierii români în agricultură? De ce au nevoie pentru a-și creșteafacerile? Care sunt poveștile lor de succes? Cum au învățat să facă business șicum ne pot împărtăși din experiența lor? Ce sfaturi au pentru cei care se vor să înceapă un business în sectorul agricol?

10:15 - 12:30

–Festivitate de premiere: PRIA Romanian Farmers TÂRGU MUREȘ. Prezentarea fiecărui premiant și discursuri

12:30 - 13:00

Q&A Session

13:00 - 13:30
Gala Fermierilor Români care are loc al TÂRGU MUREȘ este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura românească.

Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu, dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca voi. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.
Prezentarea premiilor este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană.

În cadrul acestui eveniment vom recunoaște eforturile și contribuția fermierilor români care au investit capital românesc, timp, muncă, cunoștințe și energie pentru agricultura noastră, vom aprecia inovația, diversitatea portofoliului, creșterea, seriozitatea, orientarea către comunitate șinu numai.
Haideți să îi sărbătorim împreună!

LOCATION

Studium Hub din Piața Bolyai, nr. 15

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
back to top