Gala Fermierilor din România și Târg de Joburi în Agricultură-4 octombrie 2022

4.10.2022 - Academia de Științe Agricole și Silvice (ASAS)

REGISTER

PRIAevents, vă invită să luați parte la Gala Fermierilor din România și Targ de Joburi in Agricultura.  Vom aborda subiectele cele mai interesante pentru comunitatea  acestora si vom reuni fermierii din toată Romania, eveniment UNIC, singura gală de acest gen din România la Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Şişeşti”.

Aceasta Editie aduce în special și o noutate TARG DE JOBURI îN AGRICULTURĂ.

Acest eveniment  reprezintă reuniunea anuală a fermierilor din România și a domeniilor conexe. Premiile fermierilor din România reunesc comunitatea agricolă românească într-o ceremonie extrem de prestigioasă.

Premiile recunosc și  recompensează excelența, încurajează  inovarea și  creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și  schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales  în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de  importanță crucială, este un moment foarte special.

Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din România din acest an

Dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de
încercare, dar descoperim si oportunitățile pe care le pot avea.
Punem fermierii in legătura cu finanțatorii si supermarketurile si găsim soluțiile de colaborare!
Agricultura este vitală pentru întreaga lume. România acordă o atenție deosebită acestui sector, cel mai
important al economiei sale.
Cum îl putem crește?
Cum putem ajuta fermierii?
Care sunt poveștile lor de succes?
Gala fermierilor Români este un eveniment major pentru agricultură șio sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura românească.

START

427
DAYS
17
HOUR
41
MIN
36
SEC

SPEAKERS

Petre DAEA

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Pedro GALLARDO BARRENA

Vicepreședinte Copa-Cogeca

Valeriu TABĂRĂ

Președinte, ASAS

Adrian PINTEA

Director General, APIA

Liciniu LUPU

Fondator și CEO Fabrica Consultanta

Roxana VIDICAN

Decan la Facultatea de Agricultura USAMV Cluj-Napoca

Nicu VASILE

Președinte, LAPAR

Dimitrie MUSCĂ

Președinte, CAI Curtici

Vicenzo Michele SELLITTO

Associate Professor at Faculty of Agriculture -Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Raluca VOIVOZEANU

MODERATOR, CEO PRIA CONFERENCES

AGENDA

Start conferința

10:00 - 10:15

Panel online - Agricultura 2022. Investiții. Proiecte. Colaborări. Green. Povești de succes

Temele pe care le vom aborda: Ce masuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură – fer procesatori si producători? Cum putem beneficia de prevederile PAC 2021-2027? Ne concentra mediu si pe digitalizare? Rolul fermierilor pentru siguranța alimentară – mai ales în contextul crizei actuale? Cum arata stadiul plății subvențiilor în acest moment? Green deal și agricultura Medivina veterinară ți produsele pharma pentru fermele animale Agricultura de precizie - folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă Agricultura bio. Se poate dezvolta șimai mult? Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultura in aceasta perioada? Importanța produselor românești în strategia retailerilor. Ce trebuie să știe partenerii locali ai rețelelor comerciale pentru a avea cat mai multe produse prezente la raft? Cum pot avea o colaborare de lungă durată și fructuoasă? Codul de bune practici agricole Cercetarea și importanța acesteia pentru dezvoltarea agriculturii în Romania Carne, lactate, miere, fructe si legume, panificație – cum se regăsesc aceste produse la retaileri și cum este colaborarea cu aceștia? Ce spun consultanții si avocații? Cum pot ajuta prin expertiza lor? Cum sunt finanțate fermele de familie si fermele mai mari din Romania? Legea terenurilor agricole 2021. Status Cum se face pregătirea forței de munca in acest domeniu? Învățământul dual in agricultura in Romania. Cum se poate crește numărul absolvenților? Rolul cooperativelor, asociațiilor și clusterelor agricole Cu ce provocări se confruntă fermierii români în agricultură? De ce au nevoie pentru a-și creșteafacerile? Care sunt poveștile lor de succes? Cum au învățat să facă business șicum ne pot împărtăși din experiența lor? Ce sfaturi au pentru cei care se vor să înceapă un business în sectorul agricol?

10:15 - 12:15

Festivitate de premiere: PRIA Romanian Farmers. Prezentarea fiecărui premiant șidiscursuri

12:15 - 12:45

Networking

12:45 - 13:15
Pria Gala Fermierilor Români este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura românească.

Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu , mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

Prezentarea premiilor este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană.


În cadrul acestui eveniment vom recunoaște eforturile și contribuția fermierilor români care au investit capital românesc, timp, muncă, cunoștințe și energie pentru agricultura noastră, vom aprecia inovația, diversitatea portofoliului, creșterea, seriozitatea, orientarea către comunitate șinu numai.
Haideți să îi sărbătorim împreună!

LOCATION

Academia de Științe Agricole și Silvice (ASAS)

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
Take part of the meeting

Gala Fermierilor din România și Târg de Joburi în Agricultură-4 octombrie 2022

REGISTER
back to top