GALA FERMIERILOR din TRANSILVANIA

24.05.2022 - USAMV Cluj-Napoca

REGISTER

PRIAevents, în parteneriat cu  USAMV Cluj-Napoca, vă invită să luați parte la GALA FERMIERILOR DIN TRANSILVANIA și TÂRG DE OPORTUNITĂȚI CARIERĂ ÎN AGRICULTURĂ-24 mai 2022, ora 9:30, care va avea loc la USAMV Cluj-Napoca. Vom aborda subiectele cele mai interesante pentru comunitatea acestora si vom reuni fermierii din toata Romania.

Acest eveniment reprezintă reuniunea anuală a fermierilor din Transilvania a reprezentantilor domeniilor conexe agriculturii.

GALA FERMIERILOR DIN TRANSILVANIA reunește comunitatea agricolă din Transilvania ( dar și din alte zone pentru ca va fi transmisă și live) într-o ceremonie extrem de prestigioasă la USAMV Cluj-Napoca pe 24 mai 2022, ora 9:30.și  în direct de la 10,00.

Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

ÎN PREMIERĂ, vom include și Târg de Oportunități de Carieră în Agricultură, unde vor participa atât fermieri, companii, specialiști și sudenți și Universitătilor Agricole din România. Așadar,  organizăm în premieră o GALĂ și un TÂRG DE OPORTUNITĂȚI CARIERĂ ÎN AGRICULTURĂ.

START

560
DAYS
19
HOUR
12
MIN
11
SEC

SPEAKERS

Prof. dr. Cornel CĂTOI

Rector, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

Roxana VIDICAN

Decan Facultatea de Agricultură, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

Paul KMEN

Director General Adjunct, APIA

Csaba LENGEL

CEO, S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.

Dacian BADEA

Fermele Ecologice Silvania Cooperativă Agricolă

Felix ARION

Președinte Transilvania AgroCluster

Maria CODREA

Antreprenor, Ferma Codrea

Alina NEDELUȘ

Antreprenor, Bio Culture

Daniel Ștefan VICOVANU

CEO, DSV Digital

Raluca VOIVOZEANU

MODERATOR, CEO PRIA CONFERENCES

AGENDA

Start conferința online transmisă live

10:15 - 10:30

Panel online - Agricultura 2021. Investiții. Proiecte. Colaborări. Green. Povești de succes

Temele pe care le vom aborda: Ce masuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură – ferma procesatori si producători? Cum putem beneficia de prevederile PAC 2021-2027? Ne concentram pe mediu si pe dgitalizare? Cum arata stadiul plății subvențiilor în acest moment? Grend deal șiagricultura Agricultura de precizie - folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă Agricultura bio. Se poate dezvolta șimai mult? Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultura in aceasta perioada? Importanța produselor românești în strategia retailerilor. Ce trebuie să știe partenerii locali ai rețelelor comerciale pentru a avea cat mai multe produse prezente la raft? Cum pot avea o colaborare de lungă durată și fructuoasă? Codul de bune practici agricole Cercetarea șiimportanța acesteia pentru dezvoltarea agriculturii în Romania

10:30 - 12:00

Transmisie LIVE Festivitate de premiere: PRIA Romanian Farmers. Prezentarea fiecărui premiant și discursuri

12:30 - 13:00

Q&A Session

13:00 - 13:30
Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar și dezvoltării fermierilor din Transilvania din acest an.

Dezbatem alături de fermieri, autorități și companii conexeșsi găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente, dar descoperim si oportunitățile pe care le pot avea.

Punem fermierii în legătura cu finanțatorii si supermarketurile, furnizorii de diverse soluții, de seminte si utilaje și găsim soluțiile de colaborare!

Agricultura este vitală pentru întreaga lume.

România acordă o atenție deosebită acestui sector, cel mai important al economiei sale.

Prezentarea premiilor este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura românească.

LOCATION

USAMV Cluj-Napoca

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
Take part of the meeting

GALA FERMIERILOR din TRANSILVANIA

REGISTER
back to top