GALA FERMIERILOR-Târgu Mureș, 27 ianuarie 2024, ediția a 2-a

27.01.2024 - UNIVERSITATEA SAPIENTIA din Târgu Mureș

PRIAevents, sub egida Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, APIA și AFIR, având parteneri principali Asociația Agricultorilor Maghiari Organizația Mureș, LAPAR, Maschio Gaspardo Romania, Leco Impex Targu Mures, IRUM, Universitatea Sapientia, Semtest BVN, Patronatul Roman Alba, vă invită să luați parte la unica Gală a Fermierilor organizată la Târgu Mureș, aflată acum la ediția a 2-a, in 27 ianuarie 2024. La eveniment vor paticipă fermieri și asociații din Mureș, Harghita, Covasna, Cluj, Bistrița Năsăud, Alba, Sibiu și nu numai.

Vom aborda subiectele cele mai interesante pentru comunitatea acestora și vom reuni fermierii într-un eveniment UNIC, singura gală de acest gen din această regiune. Locația evenimentului va fi UNIVERSITATEA SAPIENTIA din Târgu Mureș. În cadrul acestui eveniment vom acorda și distincțiile Pro Agricultura Transilvaniae.

Este un eveniment, care mai ales în acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura noastră, care sunt exemple de urmat. vă invită să luați parte la unica Gală a Fermierilor din România organizată la Târgu Mureș . La eveniment vor participa fermieri și asociații din Mureș, Hargita, Covasna, Cluj, Bistrița Năsăud, Alba, Sibiu și nu numai. Vom aborda subiectele cele mai interesante pentru comunitatea acestora și vom reuni fermierii din aceste zone într-un eveniment UNIC, singura gală de acest gen din Această regiune. Este un eveniment, care mai ales în acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura noastră, care sunt exemple de urmat.

Acest eveniment  reprezintă reuniunea anuală a fermierilor din aceste zone și a domeniilor conexe. Premiile fermierilor din România reunesc comunitatea agricolă românească într-o ceremonie extrem de prestigioasă  la o locație deosebită în Târgu Mureș.

 

START

26
DAYS
5
HOUR
43
MIN
21
SEC

AGENDA

Inregistrarea participantilor

09:30 - 10:00

Panel dezbateri- Agricultura 2024. Investiții. Proiecte. Colaborări. Green. Povești de succes

Ce masuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură – procesatori si producători? Cum putem beneficia de prevederile PAC 2021-2027? Ne concentra mediu si pe digitalizare? Rolul fermierilor pentru siguranța alimentară – mai ales în contextul crizei actuale? PNS și provocările implementării sale în România Cum arata stadiul plății subvențiilor în acest moment? Green deal și agricultura Medicina veterinară și produsele pharma pentru fermele de animale Irigațiile – posibilitățile de realizare a sistemelor eficiente de irigație în România Agricultura de precizie - folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă Agricultura bio. Se poate dezvolta și mai mult? Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultura in aceasta perioada? Cercetarea și importanța acesteia pentru dezvoltarea agriculturii noastre Împăduririle și domeniul agricol

10:00 - 12:30

Festivitate de premiere: PRIA GALA FERMIERILOR TÂRGU MUREȘ. Prezentarea fiecărui premiant și discursuri

12:30 - 13:00
Premiile recunosc și  recompensează excelența, încurajează  inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și  schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales  în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de  importanță crucială, este un moment foarte special.

Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat
agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din România din acest an în această zonă.

Dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim
cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar
descoperim si oportunitățile pe care le pot avea.

Punem fermierii in legătura cu finanțatorii si supermarketurile si găsim soluțiile de colaborare!

LOCATION

UNIVERSITATEA SAPIENTIA din Târgu Mureș

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
back to top