Inregistrare PRIA Environment Conference 2024

Taxa de participare la conferinta online PRIA Environment Conference din 28 februarie 2024 ora 9:30, este de 139 euro + TVA.

Pentru înscrierile de până în data de 16 februarie, se va acorda o reducere de Early Bird de 10%.

Va rugam sa trimiteti acest formular la adresa de e-mail raluca.voivozeanu@priaevents.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon 0723121418.
Plata se va face in lei la cursul BNR valabil in ziua platii, cu minim 48 ore inainte de data conferintei, in contul SC PRIA Conferences SRL.
Acest formular ține loc de contract între părți. Taxa de participare nu va fi restituită. În caz că nu veți putea participa, vă vom ruga să desemnați pe altcineva să vă țină locul.
 Completînd acest formular sunt de acord ca societatea PRIA CONFERENCES să fie autorizată să proceseze datele mele personale introduse în formularul de înregistrare client, precum și datele care sunt colectate în cadrul tranzacțiilor comerciale cu , în următoarele scopuri:
  • Emiterea facturilor de particiapre la evenimentele organizate de SC PRIA CONFERENCES SRL, si de partenerii acesteia
  • Emiterea facturilor de promovare la evenimentele organizate de SC PRIA CONFERENCES SRL si de partenerii acesteia
  • Furnizarea de informații prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului, telefonului, platformelor de social media referitoare la campaniile de marketing, oferte speciale, evenimente și/ sau alte forme de publicitate, precum și contactarea în vederea desfășurării de sondaje de opinie a clienților, pentru a primi informații cu privire la alte evenimente PRIA, oferte și prezentări ale PRIA și ale partenerilor Pria Conferences, dar și newsletter-ul www.priainfo.ro.
Vă informăm că la acest eveniment se realizează fotografii și videoclipuri live, vodeo eveniment online  și post eveniment de către echipa PRIA Conferences și fotografi profesioniști contractați. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online și print) ale PRIA Conferences și ale partenerilor PRIA Conferences. Prin completarea acestui formular și participarea dvs.la eveniment vă exprimați acordul  ca PRIA Conferences SRL să folosească aceste fotografii și videoclipuri în prezentări, video-uri și pe canalele sale social media.
Am înțeles această declarație de consimțământ și sunt de acord cu procesarea datelor mele personale prin canalele de mai sus în scopurile descrise în această declarație de consimțământ și cu folosirea fotografiilor, filmarilor si filmarilor live realizate la acest eveniment si prin trimiterea acestui formular îmi exprim consimțământul asupra tuturor celor de mai sus.
back to top