Înregistrare Pria Fire Safety

Taxa de participare la conferinta online conferinta PRIA FIRE SAFETY CONFERENCE în data de 7 noiembrie de la ora 9,30 este de de 129 euro + TVA per persoană.

Plata se va face in lei la cursul BNR valabil in ziua platii, cu minim 48 ore inainte de data conferintei, in contul SC PRIA Conferences SRL inregistrata la Oficiul Registrului Comerţului de pe langă Tribunalul Bucuresti sub nr.J 40/1022/29.01.2014, cod unic de inregistrare RO 32721382, avad contul IBAN nr. RO37INGB0000999904118186, deschis la ING Bank Unirii.

Acest formular ține loc de contract între părți. Taxa de participare nu va fi restituită. În caz că nu veți putea participa, vă vom ruga să desemnați pe altcineva să vă țină locul.

Completînd acest formular sunt de acord ca societatea SC PRIA CONFERENCES SRL, cu sediul social în Bucuresti, str. Daniel Barcianu nr. 14, ap. 1, sector 3, telefon 0314219254, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucuresti sub nr.J40/1022/29.01.2014, cod unic de înregistrare RO 32721382, să fie autorizată să proceseze datele mele personale introduse în formularul de înregistrare client, precum și datele care sunt colectate în cadrul tranzacțiilor comerciale cu , în următoarele scopuri:

• Emiterea facturilor de particiapre la evenimentele organizate de SC PRIA CONFERENCES SRL, si de partenerii acesteia
• Emiterea facturilor de promovare la evenimentele organizate de SC PRIA CONFERENCES SRL si de partenerii acesteia
• Furnizarea de informații prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului, telefonului, platformelor de social media referitoare la campaniile de marketing, oferte speciale, evenimente și/ sau alte forme de publicitate, precum și contactarea în vederea desfășurării de sondaje de opinie a clienților, pentru a primi informații cu privire la alte evenimente PRIA, oferte și prezentari ale PRIA și ale partenerilor noștri, dar și newsletterul www.priainfo.ro.

Vă informăm că la acest eveniment se realizează fotografii și videoclipuri live și post eveniment de către echipa PRIA Conferences și fotografi profesioniști contractați. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online și print) ale PRIA Conferences și ale partenerilor PRIA Conferences.. Prin completarea acestui formular și participarea dvs.la eveiment vă exprimați acordul ca PRIA Conferences SRL să folosească aceste fotografii și videoclipuri în prezentari, video-uri și pe canalele sale social media.

Am înțeles această declarație de consimțământ și sunt de acord cu procesarea datelor mele personale prin canalele de mai sus în scopurile descrise în această declarație de consimțământ și cu folosirea fotografiilor, filmarilor si filmailor live realizate la acest eveniment de către echipa PRIA Conferences și fotografi / videografi profesioniști contractați.

back to top