Înregistrare Pria Registered Trademarks

Formular de înregistrare

Taxa de participare este de de 115 euro + TVA, insa puteti profita de 10% reducere EARLY BIRD pana la 31 mai 2019.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail raluca.voivozeanu@priaevents.ro sau la numarul de telefon 0744 584 661.

Plata se va face in lei la cursul BNR valabil in ziua platii, cu minim 48 ore inainte de data conferintei

***Acest formular ține loc de contract între părți. Taxa de participare nu va fi restituită. În caz că nu veți putea participa, vă vom ruga să desemnați pe altcineva să vă țină locul.
***Completarea acestui formular de înregistrare reprezintă acceptul dvs. pentru procesarea datelor de catre PRIA Conferences SRL, în vederea emiterii facturii fiscale pentru achitarea taxei de participare la eveniment și pentru a primi informații cu privire la alte evenimente PRIA, oferte și prezentari ale PRIA și ale partenerilornoștri, dar și newsletterul www.priainfo.ro.
***Vă informăm că la acest eveniment se realizează fotografii și videoclipuri live și post eveniment de către echipa PRIA Conferences și fotografi profesioniști contractați. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online și print) ale PRIA Conferences și ale partenerilor PRIA Conferences. Prin participarea dvs. vă exprimați acordul de a publica aceste fotografii și videoclipuri.

back to top