Lansarea raportului „Evoluția concurenței în sectoare cheie – 2020” în 19 noiembrie 2020, începând cu ora 10:00

19.11.2020 - online - https://bit.ly/2I95Grt

REGISTER

START

1046
DAYS
12
HOUR
41
MIN
50
SEC

SPEAKERS

Bogdan CHIRIȚOIU

Președinte, Consiliul Concurenței

Christina VERCHERE

CEO, OMV Petrom

Ionut DUMITRU

Economist Șef, Raiffensen Bank

Mihai MATEI

Președinte ANIS

Oana ROMANO

Economist Șef, Consiliul Concurenței

Mihaela ION

Partener, Popovici, Nițu, Stoica & Asociații

AGENDA

Start conferința online

10:00 - 10:00

Videoconferința Consiliului Concurentei organizată cu ocazia lansării Raportului „Evoluția concurenței în sectoare cheie - 2020”

10:00 - 11:15

Q&A din partea celor care vizioneaza online. Concluzii

11:15 - 12:00
Consiliul Concurentei România organizează online lansarea raportului „Evoluția concurenței în sectoare cheie - 2020” în 19 noiembrie 2020, începând cu ora 10:00

Consiliul Concurentei România vă invită videoconferința organizată cu ocazia lansării Raportului „Evoluția concurenței în sectoare cheie - 2020”, care va avea loc pe 19 noiembrie 2020, începând cu ora 10:00.

Anul 2020 este marcat, din punct de vedere economic și social, de extinderea la nivel global a virusului SARS-CoV-2, care a generat un șoc de o magnitudine deosebită, atât în rândul economiilor dezvoltate, cât și în cazul celor emergente sau în dezvoltare.
La nivelul României, criza medicală și măsurile luate pentru limitarea răspândirii virusului și-au lăsat amprenta asupra multor sectoare de activitate.

În acest context, în cadrul conferinței vom discuta despre tendinţele evoluției economiei românești și măsurile ce ar trebui impuse în România pentru adaptarea la noile condiții de piață.

Program:
10,00: Raluca VOIVOZEANU, CEO PriaEvents, Deschidere conferință
10,10: Bogdan CHIRIȚOIU, Președinte Consiliul Concurenței
10,30: Christina VERCHERE, Director General, OMV Petrom
10,45: Mihai MATEI, Președinte ANIS
11,00: Ionut DUMITRU, Economist Șef, Raiffensen Bank
11,15: Oana ROMANO, Economist Șef, Consiliul Concurenței - prezentare Raport Evoluția Concurenței în sectoare cheie
11,35: Mihaela ION, Partener, Popovici, Nițu, Stoica & Asociații
11,50: Q&A

Evenimentul, organizat în parteneriat cu PRIAevents, se va desfășura prin intermediul aplicației Microsoft Teams și va fi transmis în direct pe rețelele de socializare ale Consiliului Concurentei și ale PRIAevents.
Îl puteți urmări LIVE în ziua evenimentului doar accesând acest link: https://bit.ly/2I95Grt.
Indiferent de domeniul în care activați, dacă sunteți antreprenori sau manageri ai companiilor multinaționale, dacă reprezentați asociații sau patronate, vă așteptăm sa ne urmăriți online deoarece atingem subiecte cheie pentru toate sectoarele economice: bancar, aviație, asigurări, retail, sănătate și farmaceutice, energie, turism, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, IT, industrie, concurența pentru membrii asociațiilor patronale și profesionale.

Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului şi modalități de înscriere pentru participare gratuită puteți găsi pe www.priaevents.ro și completând https://priaevents.ro/inregistrare-conferinta-online-2020/ veți putea primi prezentările sau alte informații post eveniment.

LOCATION

online - https://bit.ly/2I95Grt

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
Take part of the meeting

Lansarea raportului „Evoluția concurenței în sectoare cheie – 2020” în 19 noiembrie 2020, începând cu ora 10:00

REGISTER
back to top