Mihai Fifor, validat în funcţia de Ministru al Economiei

Candidatul PSD Mihai Fifor a fost validat de către Comisiile permanente pentru Politică Economică, Reformă şi Privatizare, respectiv Industrii şi servicii din Parlament pentru funcția de Ministru al Economiei, cu 37 de voturi pentru şi 13 împotrivă.

În vârstă de 47 de ani, Mihai Fifor, senator PSD de Arad, este liderul senatorilor PSD si șeful comisiei de ancheta privind alegerile prezidențiale din 2009. Cu un doctorat în antropologie socială și absolvent de filosofie, a fost refuzat de Președintele Klaus Iohannis în anul 2015, când fost propus de  Victor Ponta ca ministru al Transporturilor. În 2009 a absolvit in cursul „Securitate si buna guvernare” la Colegiul National de Apărare, precum si Colegiul National de Afaceri Interne. De asemenea, Mihai-Viorel Fifor are un masterat în ”Literatura română”, tot la Universitatea Craiova, iar din 2003, este doctor în Antropologie Socială, Universitatea Craiova.

Mihai-Viorel Fifor, conduce PSD Craiova din 2010 și a fost preşedintele Comisiei pentru transporturi şi energie în fostul mandat.

back to top