Numirea unui nou Executive Manager Business Unit Marea Neagră (Black Sea B.U.)

Compania franceză Euralis Semințe, producător și distribuitor de semințe cu genetică de înaltă calitate pentru cultura mare, a anuntat pe 14 septembrie 2016 la Bucuresti nominalizarea unui nou Executive Manager Business Unit Marea Neagră, în persoana dlui. Gilles TAMBOURRE, începand cu 1 septembrie 2016.
Dl. Gilles TAMBOURRE va administra si coordona dezvoltarea comercială și operațională a întregului Business Unit Marea Neagră, ce cuprinde următoarele țări: România, Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina si Turcia.
“După o investiție și dezvoltare de peste 6 ani pe piața din România, strategia noastră de dezvoltare și focusul principal pentru anii următori va continua să fie tot România, pentru a ne consolida și mai mult poziția pe piața de porumb și oleaginoase, cu ajutorul deja cunoscuților noștri hibrizi cu genetică de ultimă generație la porumb – Tropical Dent® și hibrizii de floarea-soarelui din gama OR Master®, hibrizi cu dublă protecție împotriva Orobanche prin rezistența genetică a acestora și sistemul de producție Clearfield® și Clearfield® Plus. Cu o investiție anuală, susținută, de peste 13% din cifra de afaceri în Cercetare și Dezvoltare, continuăm să lansăm hibrizi noi, de ultimă generație, pe toate segmentele de cultură mare, pentru a veni în întâmpinarea celor mai exigente așteptări ale clienților noștri: distribuitori și fermieri.”
Cu o experiență profesională de peste 18 ani în Divizia de Agricultură din cadrul Grupului EURALIS, dl. Gilles TAMBOURRE s-a ocupat în ultimii ani de dezvoltarea afacerii în regiunea Bordeaux din Franța si strategia comercială a inputurilor în viticultura.

back to top