PRIA Competition 2018

 

 

 

 

27 februarie 2017, ora 9:30

Radisson Blu, sala Atlas

Ca la fiecare început de an, PRIAevents și Consiliul Concurenței păstrează tradiția și vă invită la cel mai complex eveniment dedicat concurenței și mediului de business în 27 februarie 2018 la hotel Radisson Blu București, Sala Atlas.

Toate sectoarele economiei sunt direct interesate – financiar – bancar, asigurări, retail sănătate și farmaceutice, energie, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, IT, industrie și nu numai.

Acest eveniment important este de interes pentru top manageri – președinti, directori generali, antreprenori, directori de dezvoltare, directori de strategie, directori de operațiuni, directori juridici, consilieri juridici și avocați, dar și pentru asociații profesionale, camere de comerț, ambasade, consultanți, investitori,economiști, profesori și jurnaliști.

Concurența este un mecanism vital al economiei românești, Consiliul Concurenței având un rol foarte important pentru asigurarea unui mediu concurențial sănătos. Astfel se încurajează eficiența şi inovația şi se reduc preturile. De asemenea, companiile sunt încurajate să ofere consumatorilor bunuri şi servicii în termenii cei mai favorabili.

Piețele nu funcționează întotdeauna efficient, făcând rău economiei, consumatorilor și societății. Atunci când se întâmplă așa, autoritățile de concurență verifică ce se întamplă în acele sectoare ca să înțeleagă dinamica concurenței în aceste sectoare, iar astfel pot să identifice motivele pentru functionarea slabă a sectorului și să recomande diverse politici sau actiuni pentru rezolvarea problemelor.

În cadrul conferinței PRIA Competition veți beneficia de aflarea noutăților legislative în ceea ce privește concurența, de analize la un nivel înalt și de studii de caz ale celor mai importante investigații de concurență ale acestui an.

De aceea, politicile concurențiale trebuie cunoscute și înțelese de către toți cei care sunt implicați în economie. Companiile trebuie să cunoască atât modalitățile prin care pot fi protejați de legislație în cazul în care devin victime ale unor practici anticoncurențiale, dar și care sunt sancțiunile pe care le pot primi dacă decid încălcarea normelor. Este foarte important să cunoască aceste reglementări atât mediul de afaceri, dar și persoanele fizice.

 

*Completarea formularului de înregistrare pe acest website sau orice reply la emailul primit din partea Pria Conferences, reprezintă acceptul dvs. pentru procesarea datelor de catre PRIA Conferences SRL, în vederea emiterii facturii fiscale pentru achitarea taxei de participare la eveniment dar și pentru a primi informații cu privire la alte evenimente PRIA, oferte și prezentari ale PRIA și ale partenerilornoștri, dar și newsletterul www.priainfo.ro.
Vă informăm că la acest eveniment se realizează fotografii și videoclipuri live și post eveniment de către echipa PRIA Conferences și fotografi profesioniști contractați. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online și print) ale PRIA Conferences și ale partenerilor PRIA Conferences.. Prin completarea acestui formular și participarea dvs.la eveiment vă exprimați acordul ca PRIA Conferences SRL să folosească aceste fotografii și videoclipuri în prezentari, video-uri și pe canalele sale social media.

CONFERINTA VA INCEPE  IN
 • 00

  zile

 • 00

  ore

 • 00

  minute

 • 00

  secunde

Salvează în Calendar 2018-02-27 9:30:00 2018-02-27 14:00:00 Europe/Bucharest PRIA Public Procurement PRIAevents organizează conferința PRIA Public Procurement – eveniment complex dedicat Strategiei Naționale în Domeniul Achizițiilor Publice. În cadrul conferinței, cei mai buni specialiști în domeniu vor analiza Strategia Naționale în Domeniul Achizițiilor Publice, ultimele noutăți, perspectivele pentru anul 2017, modificările legislative cu aplicabilitate în 2017, precum și informații despre ultimele schimbările legislative ale Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice. Bucuresti, Romania PRIA events contact@priaevents.ro

LECTORI INVITATI

Bogdan CHIRIȚOIU

Preşedinte, Consiliul Concurenței

Marcel Bogdan PANDELICĂ

Preşedinte, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC)

Bogdan PUȘCAȘ

Președinte, ANAP

Dragoș ANASTASIU

Președinte, AHK Romania

Alina VLĂDOIANU

Vicereședinte, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR)

Cristian ERBAȘU

Președinte, Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC)

Avocat

Reprezentant ARB

Flow Interactive

Reprezentant al asociațiilor din industria farmaceutică

Reprezentant BNR

Raluca VOIVOZEANU

CEO, PRIA Conferences - moderator

AGENDA

Netwoking Lunch

13.00-14.00

Q & A

12.30-13.00

Strategia Națională în Domeniul Achizițiilor Publice. Impactul acesteia asupra mediuluide afaceri. Ce se poate îmbunătăți. Exemple ale mediului de afaceri din România. Exemple din alte țări UE

10.00 - 12.30

Înregistrarea participanților

09.30 - 10.00

9.30 -10.00 – Înregistrarea participanților

10.00 – 12.45 – Practici. Noutăți legislative. Analize. Studii de caz

Noutăți legislative în ceea ce privește concurența. Ce s-a modificat în decursul lui 2017  și ce modificari se preconizează pentru 2018 în România? Dar în UE si la nivel internațional?

Concurenţa ca și mecanism vital pentru buna funcționare a economiei noastre

Care au fost cele mai dinamice sectoare din punct de vedere al concurenței? Unde au fost aplicate cele mai multe sancțiuni? Ce sector a avut cele mai multe investigații?

Ce trebuie să știe companiile pentru a evita amenzile Consiliului Concurenței? Ce ar trebui să știe atunci când cumpară o companie? Atunci cand stabilesc prețurile? Atunci cand fuzionează cu o altă companie? Atunci cand discută cu acele companii care fac parte din același segment de piață?

Concurenţa în sectoarele esențiale ale economiei românești : financiar – bancar, asigurări, retail sănătate și farmaceutice, energie, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, IT, industrie și nu numai.

Ajutoarele de stat – cum pot fi acordate acestea ? Care este rolul Consiliului Concurenței ?

Concurența și IMM-urile ? Ce trebuie să știe antreprenorii ?

Concurența și achizițiile publice. Cum colaborează cele 2 instituții?

Concurența și protecția consumatorului. Cum se îmbină activitatea celor 2 instituții spre a proteja consumatorul ?

Care este rolul consultanților pentru creșterea culturii concurențiale în mediul de afaceri

Companiile de stat –  ce reglementări are Consiliul Concurenței pentru acestea?

Care sunt sugestiile mediului de afaceri, ale ambasadelor și ale camerelor de comerț?

Recomandări de buna practică, concluzii și propuneri pentru a avea un an concurențial bun în 2018

12.45 – 13.00Concluzii

13.00 – 14.00Prânz

Strategia Națională în Domeniul Achizițiilor Publice. Impactul acesteia asupra mediuluide afaceri. Ce se poate îmbunătăți. Exemple ale mediului de afaceri din România. Exemple din alte țări UE                      

 


Focusul este în continuare asupra luptei împotriva cartelurilor, a abuzului de poziție dominantă a companiilor în sectorul lor de activitate, precum și asupra fuziunilor si achizițiilor, a concurenței neloiale, a prețurilor și a altor practice de concurență.

În cadrul conferinței PRIA Competition veți beneficia de aflarea noutăților legislative în ceea ce privește concurența, de analize la un nivel înalt și de studii de caz ale celor mai importante investigații de concurență ale acestui an.

Veți avea ocazia să întâlniți cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleși subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfăsurați.

Locatie eveniment

 

 

PARTENERI

email-icon

CONTACT

Raluca Voivozeanu

Founder / CEO PRIA

M | 0744 584 661

T | 031 421 9254

E | raluca.voivozeanu@priaevents.ro

W| www.priaevents.ro

W| www.priainfo.ro

fb-icon   youtube-icon

 

 

ADRESA EVENIMENT

W| 

 

CONTACTEAZA-NE

Iti stam la dispozitie pentru detalii legate de eveniment.

PRIA Public Procurement

PARTICIPA LA CONFERINTA

back to top