Pria Construct&Real Estate Moldova, 13.07.2022

13.07.2022 - Digital Park Chisinau

REGISTER

PRIAevents, în parteneriat cu Asociații și Patronate din Republica Moldova și România, și având ca partener Kaufland Moldova, vă invita la conferința PRIA CONSTRUC&REAL ESTATE Republica Moldova în 13 iulie 2022 de la ora 10,00 la Digital park Chișinău.

Participați la prima conferință de amploare destinată sectorului de construcții și real estate din Moldova,  la care participă și reprezentanți ai sectorului respectiv din România.

La acest eveniment vor participa: reprezentanți ai Ministerelor din Moldova și România, experți în domeniul construcțiilor, asociații și producători materiale construcții, companii  din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanțuri de supermarketuri, de hoteluri, depozite  logistice, camere de comerț și ambasade, reprezentanți ai Parlamentului si Senatului, arhitecți, investitori, asiguratori, bănci, avocați, consultanți, agenții imobiliare și reprezentanți ai mass-media.

Vom afla cum se poate finanța sectorul construcțiilor în 2022 și anii următori în Republica Moldova, dar și ce investiții face statul în acest sector.

Vom discuta despre cum pot depăși criza provocată de creșterea energiei și a prețurilor materiilor prime și a materialelor de de construcții, despre cum se poate rezolva criza forței de muncă în construcții, tendințe în piața de industrial si retail – ce investiții se fac, care sunt preferințele pentru piața de rezidențial și cum a schimbat pandemia aceste preferințe, dar și ce previziuni sunt pentru 2023 pentru piața de construcții și imobiliare în Moldova și despre piața construcțiilor și imobiliarelor în România. Schimb de experiență si strategii de colaborare cu cea din Republica Moldova și oportunități pentru sectorul construcțiilor și imobiliarelor în această perioadă.

START

510
DAYS
18
HOUR
55
MIN
53
SEC

SPEAKERS

Alexei Boșneaga

Șef secția politici și reglementări tehnice în construcție, Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale

Felix Faehre

Head of Expansion MD, Kaufland Romania & Moldova

Victoria Bucătaru

Director, Digital Park

Marian Sîrbu

Președinte, Federația Patronatului din Construcții și Producerea Materialelor de Construcții din Republica Moldova

Pavel Caba

Preşedinte, Federaţia Patronală a Constructorilor Drumarilor şi a Producătorilor Materialelor de Construcţie, CONDRUMAT

Dorin Beu

Președinte, RoGBC Transilvania

Jurie Povar

Președinte Uniunea Arhitecților Republica Moldova

Andrei Cavaliuc

Adminisatror, Delmar Construct

Adrian Rucan

Director General, Ecosem Group

Raluca VOIVOZEANU

MODERATOR, CEO PRIA CONFERENCES

Radu Sitov

Fondator, Euroimobil Valuation

Cristian Erbașu

Președinte, Federația Constructorilor Romania

AGENDA

Inregistrarea participantilor

09:30 - 10:00

Start conferinta

10:00 - 10:15

Panel

Cum se poate finanța sectorul construcțiilor în 2022 și anii următori în Republica Moldova? Ce investiții face statul? Cum ajută companiile? Cum pot susține companiile de constructii economia în această perioadă? Cum pot depăși criza provocată de creșterea energiei și a prețurilor materiilor prime? A materialelor de construcții? Cât de benefice sunt facilitățile pachetelor salariale în sectorul construcțiilor pentru dezvoltarea și pentru păstrarea forței de muncă? Cum se poate rezolva criza foței de muncă în construcții? Tendințe în piața de industrial si retail – ce investiții se fac? Care sunt preferințele pentru piața de rezidențial? Cum a schimbat pandemia aceste preferințe? Care sunt riscurile cu care se confruntă acum companiile din sectorul construcțiilor? Managementul riscului și soluții oferite de asiguratori Ce previziuni sunt pentru 2023 pentru piața de construcții și imobiliare în Moldova? Piața constructiilor și imobiliarelor în România. Schim de experiență si strategii de colaborare cu cea din Republica Moldova Cum colaboreaza constructorii in contextul crizei actuale cu arhitectii, proiectantii, companiile de materiale de constructii si asiguratorii? Sunt și oportunități pentru sectorul construcțiilor și imobiliarelor ăn această perioadă? Ce alte propuneri mai are mediul de afaceri din segmentul constructiilor? Cum le poate ajuta Statul? Parteneriate Public Private. Ajutoare de Stat și Licitații Publice pentru sectorul construcțiilor Ce spun consultanții si avocații? Cum pot ajuta prin expertiza lor?

10:15 - 12:45

Concluzii

12:45 - 13:00

LOCATION

Digital Park Chisinau

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
Take part of the meeting

Pria Construct&Real Estate Moldova, 13.07.2022

REGISTER
back to top