Pria E- Commerce Conference Moldova – 3 decembrie, aflat la ediția a 2-a

03.12.2021 - ONLINE

De ce un eveniment pe teme care privesc comerțul electronic în Republica Moldova?

Pentru că este un subiect extrem de important, mai ales în această perioadă pe care o traversăm, deoarece tot mai multe companii se îndreaptă spre online. Vom face un bilanț după 2 ani în care online-ul beneficiat de o creștere tot mai mare.

Evenimentul este de interes toate sectoarele economiei direct interesate din Republica Moldova –  IT, industrie, sănătate și farmaceutic, financiar – bancar, asigurări, retail, energie, telecom, transport, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, servicii și nu numai.

Mediul de business din Republica Moldova va afla detalii despre cum folosim documetele electronice și semnăturile electronice, dar și despre plățile electronice și prestatorii serviciilor de plăți electronice.

Vom vedea ce eforturi fac băncile pentru digitalizare și ce soluții oferă clientior lor care au magazine online și implicit vânzare online.

Vom dezbate despre cum economia digitală schimbă parametrii concurențiali ai comerțului electronic.

Vom analiza împreună dificultățile practice cu care se ciocnesc companiile din Republica Moldova participând la raporturi de comerț electronic și vom afla mai multe din experiența și principalele provocări ale companiilor din România în domeniul comerțului electronic.

START

732
DAYS
18
HOUR
55
MIN
49
SEC

SPEAKERS

Iurie ȚURCANU

Viceprim-ministru pentru digitalizare (*to be confirmed)

Cristian ONICA

Specialist principal al Departamentului Sisteme de Plăți a Băncii Naționale a Moldovei

Andrian SOROCEAN

Avocat, ACI Partners

Eugenia COSOR

Șef Secție Carduri Bancare și Produse DIGITAL Retail, FinComBank

Iurie EREMIA

Director adjunct, Autoritatea pentru Protectia Consumatorului si Supravegherea Pietei (*to be confirmed)

Eduard RĂDUCAN

Director, Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal (*to be confirmed)

Ion Hornet

Director, 999 marketplace

Cristina ARAMĂ

Public Relations Manager, Kaufland Moldova (*to be confirmed)

Raluca VOIVOZEANU

Moderator: CEO, PRIA CONFERENCES

AGENDA

Start Eveniment online

10:30 - 10:45

Comerțul electronic în Republica Moldova. Reglementare. Principii. Creștere. Povesti de succes. Studii de caz

• Cum folosim documentele electronice și semnăturile electronice? • Plățile electronice și prestatorii serviciilor de plăți electronice. Rolul Băncii Naționale a Moldovei la supravegherea acestora • Care este rolul Autorității pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței? Cum supraveghează piața online din Republica Moldova? Cum pot face companiile informarea consumatorilor in modul cel mai corect? • Care este rolul Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal în protejarea datelor personale folosite în comerțul electronic? • Cum economia digitală schimbă parametrii concurențiali ai comerțului electronic? • Care este rolul băncilor? Ce soluții oferă clienților care au magazine online și implicit plăți online? • Cum se realizează securitatea pentru astfel de plăți? • Cum s-au adaptat magazinele online la numarul mare de comenzi în acești 2 ani? Dar retailerii? • Dificultățile practice cu care se ciocnesc companiile din Republica Moldova participând la raporturi de comerț electronic • Experiența și principalele provocări ale companiilor din România în domeniul comerțului electronic

10:45 - 12:30

Q&A si Concluzii

12:30 - 13:00
De ce să participați?
Indiferent de domeniul în care activați, dacă doriți să vindeți sau să cumparați online, acesta este cel mai important eveniment organizat în ultima vreme prin intermediul căruia veți pute afla cât mai multe despre cum sa faceti comerț online, despre contracte ți semnături electronice, legislație, GDPR și tot cee ace este important pentru e-commerce în Moldova sau în afara acesteia în cazul în care vreți să exălorați și alte piețe.
Conferința PRIA E-COMMERCE IN MOLDOVA face parte din seria conferinţelor organizate de PRIAevents care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.
Veți avea ocazia să întâlniți cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleși subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfăsurați.
PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbari legislative, politici in toate sectoarele economiei.
Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA E-COMMERCE IN MOLDOVA şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe www.priaevents.ro.

LOCATION

ONLINE

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
back to top