Pria Employer Branding&HR Conference

16.05.2023 - Digital Park Chișinău

REGISTER

PRIAevents, având parteneri principali Kaufland Moldova și Lucru.md, organizează un eveniment unic în Republica Moldova, și anume, Pria Employer Branding&HR Conference în 16 mai 2023, de la 9,30 la Digital Park. A ține pasul cu tendințele employerr branding pe măsură ce am intrat în 2023 pe piața muncii este singura soluție pentru a supraviețui deficitului de talente. În primul rând, încă ne recuperăm de efectele pandemiei. În plus, odată cu lipsa forței de muncă și provocările care vor veni, Employer Branding Management a devenit și mai crucial. Acum, este mai important ca niciodată pentru organizații să-și regândească strategiile de achiziție și reținere a talentelor.

În cadrul acestui eveniment angajatorii din Moldova vor putea fi la curent cu cele mai noi tendințe pentru employer branding, recruitment, legislație si fiscalitate în HR.

Analizele, studiile de caz si  exemplele vor putea fi reale surse de învățare pentru activitatea lor.

Totodata,  prin intermediul Pria Employer Branding&HR Conefrence Moldova 2023 vor putea să transmită anjajaților actuali și celor viitor care sunt valorile lor, care este politica de employer branding si ce beneficii au pentru că sunt parte din echipa lor.

Menținerea angajaților actuali devine din ce în ce mai dificilă. Prin urmare, este esențial pentru companii să aibă strategii pe termen mediu și lung pentru a-și îmbunătăți cultura. O modalitate eficientă de a face acest lucru este prin efectuarea de sondaje privind implicarea angajaților pentru a colecta date despre ceea ce face din organizație un angajator atractiv.
Având în vedere că Generația Z va reprezenta aproximativ un sfert din forța de muncă în următorii doi ani, companiile vor trebui să își adapteze procesele de recrutare pentru a răspunde așteptărilor acestei noi generații de angajați. Aceasta include eficientizarea procesului de interviu, cu accent pe comunicare și simplitate.
Piața muncii de astăzi prezintă provocări semnificative pentru companii în atragerea și reținerea talentelor de top, în special pentru industriile care se confruntă cu deficit de talente. Pentru a rămâne competitive, companiile trebuie să investească în construirea unui brand de angajator puternic și în strategii de aprovizionare care să atragă candidații potriviți.
Pe măsură ce importanța employer branding-ului continuă să crească, companiile se vor concentra tot mai mult pe alinierea mărcii lor cu strategiile lor generale de marketing și comunicare. Pentru a realiza acest lucru, este necesară o echipă dedicată de experți în employer branding, cu un set larg de abilități interdisciplinare pentru a gestiona toate aspectele mărcii angajatorului.
Așadar, pe măsură ce intrăm în 2023, urmărirea tendințelor de employer branding al este esențială. Pentru a rămâne competitive, companiile vor trebui să-și regândească strategiile de achiziție și reținere a talentelor. Înțelegând aceste tendințe și implementând strategii eficiente, companiile pot crea conducte durabile de talente, pot îmbunătăți angajamentul și reținerea angajaților și pot satisface nevoile unei forțe de muncă în schimbare.
Nu există un rol mai important în afaceri astăzi decât managementul startegic al employer barndingului angajatorului. Provocările majore cu care se confruntă companiile astăzi au toate oamenii în centrul lor. Fie că este vorba despre descoperiri în sănătate sau știință sau progrese în tehnologie care schimbă modul în care lucrăm, ne conectăm și trăim, atragem și păstrăm oamenii potriviți care duc la succes sau eșec.
Brandingul angajatorului este prioritatea numărul 1 pentru organizații în timp ce navighează în acest nou peisaj de afaceri, iar 2023 este cel mai mare an al industriei din istorie pentru a avea un impact de schimbare de paradigmă asupra afacerilor.
La eveniment participă companii din toate sectoarele de business, reprezentanți ai universităților, studenți, recuruiteri și profesioniști.

START

397
DAYS
9
HOUR
44
MIN
16
SEC

SPEAKERS

Estera Anghelescu

Recruiting & Employer Branding Director at Kaufland Romania& Moldova

Tatiana Surduleac

Well-Being expert la Moldcell

Lucia Sava

dr. conf. univ., Șefa Direcției Comunicare, Imagine și Marketing Instituțional din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă" din Chișinău

Natalia Patic-Celpan

Internaționale și Managementul Proiectelor din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă" din Chișinău specialist principal Secția de Relații

Larisa Chirev

psiholog, specialist principal servicii de consiliere și dezvoltare personală, Centrul de Ghidare și Consiliere în Carieră „EduCareer" din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă" din Chișinău

Adriana Arnaut

Head of Content&Public Relations, Fintech Galaxy/PR Manager, SaltEdge Moldova

Mihaela Tomescu

Team Leader Professional & Executive Search Division · The Adecco Group

Raluca VOIVOZEANU

Moderator-CEO, PRIA CONFERENCES

AGENDA

Inregistrarea Participantilor și Welcome Coffee

09:30 - 10:00

Employer branding trends pentru 2023

Temele: Privire de ansablu asupra employer branding trends si oportunități în lume și în Moldova în 2023 Aspecte legislative existente si ce modificări se pot afce pentru crearea unui cadru mai bun pe piata muncii din republica Moldova Cum pot fi modificate prevederile fiscale pentru a putea atrage mai multi oamnii pe piata fortei de munca din Republica Moldova? Ce domenii ar putea fi in focus?Sondaje de implicare a angajaților și focus grupuri Îmbunătățirea proceselor pentru a putea găsi forțe noi de muncă Angajarea pe baza de soft skills in loc de hard skills Impactul furure of work asupra experienței angajaților Care este rolul pe care il au managerii in cresterea brandului de angajator în zilele noastre? O comunicare interna eficienta si de interactiune cu angajatii. Ce idei putem găsi pentru aceasta? Cum creezi un Employer Branding excellent? Bune practici care rezultă din campaniile unor companii cunoscute din Republica Moldova Strategia pentru construirea unui brand global de angajator pe o piață din ce în ce mai complexă Oferirea unui brand de angajator autentic și agil, folosind tehnologie, date Perspective despre modul în care companiile de top din lume își promovează brandul de angajator pe rețelele sociale Cum putem crea o punte între employer barnding si EVP într-o eră a perturbărilor Ce platforme mai sunt în trend si ce alte canale pentru angajatori? Oamenii și cultura în centrul branding-ului angajatorului Cum să ieși în evidență pe o piață competitivă cu un brand de angajator diferențiat? Gestionarea angajamentului și a performanței într-o lume hibridă Bune practice, studii de caz, exemple

10:00 - 12:30

Q&A. Concluzii

12:30 - 13:00
Beneficiile:
Alăturați-vă celor peste 150 de directori seniori din cadrul companiilor din Moldova pentru a discuta cele mai importante teme despre employer branding si HR în general. Pria Employer Branding&HR Conference Moldova din 16 mai 2023 este locul în care cele mai strălucite minți din domeniu, manageri HR, CEOs și asociații, dar și reprezentanți ai autorităților și mass-media vor fi prezente pentru a discuta temele cele mai importante din domeniu. Vor aborda această toate acestea cu o strategie practică și cu studii de caz, exemple.
De asemenea, vom vedea care sunt noutățile legislative și fiscale ce ar putea ajuta creșterea acestui sector. Nu ratați acest eveniment prin a vă alătura comunității HR și astfel, rămâneți la curent cucele mai recente teme, dar vă și puteți prezenta proiectele și creati employer branding awareness.
Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de
opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum vă pot ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs.
Stabiliți contacte și încheiați parteneriate
Abordați subiectele pe care considerați că este important să le dezbateți
Vă asociați cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din România și Republica Moldova!
Lectorii și audiența interacționa și pot răspunde în timp real la întrebările fiecăruia!

LOCATION

Digital Park Chișinău

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
Take part of the meeting

Pria Employer Branding&HR Conference

REGISTER
back to top