PRIA Environment – 2 noiembrie 2021

2.11.2021 - ONLINE

PRIAevents organizează conferința PRIA Environment 2021 în 2 noiembrie, exclusiv online   una dintre cele mai importante platforme de dezbateri despre cele mai importante teme de mediu.

 

În cadrul acestei ediții a conferinței Pria Environment aducem împreună companiile din domeniul mediului, producătorii, retailerii și autoritățile și dezbatem teme esențiale de mediu precum: implementarea sistemului depozit – garanție, stadiul transpunerii Directivelor UE, industria și tranziția spre o economie verde, colectarea și reciclarea.

 

Ca de fiecare dată, participanții vor avea ocazia să îi întâlnească pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participe la un eveniment interactiv, astfel încât la finalul acestuia să avem propuneri concrete și idei trasate, soluții.

START

763
DAYS
16
HOUR
43
MIN
16
SEC

SPEAKERS

Barna TÁNCZOS

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor

Julia LEFERMAN

Reprezentant al aliantei producatorilor de bauturi din Romania - Director General, Berarii Romaniei

Alice NICHITA

Reprezentant al aliantei producatorilor de bauturi din Romania-Președinte, Asociația Națională pentru Băuturi Răcoritoare

Radu MERICA

Director General, RER Ecologic Group

Doinița MIHAI

Vice President Governmental Affairs Eastern Europe South, TOMRA

Constantin DAMOV

Președinte, Coaliția pentru Economia Circulară/ Președinte Green Group

Moderator: Raluca VOIVOZEANU

CEO, PRIA Conferences

Ionuț GEORGESCU

Director General, FEPRA

Alin VIȘAN

Președinte, ARAM

Bogdan ANDRONACHE

Co-Founder & CEO, EcoTree.ro

Mihaela FRĂSINEANU

Director executiv, Asociația OIREP Ambalaje

AGENDA

Start live videoconferință

11:00 - 11:30

Dezbatere online despre cele mai importante teme de mediu. Stadiile implementării Directivelor Europene.

Stadiul transpunerii Directivelor Europene ce privesc mediul Directiva (UE) 2019/904 a Parlamentului European și a Consiliului, privind reducerea impactului anumitor prooduse din plastic asupra mediului DIRECTIVA (UE) 2018/852 modificare a Directivei 94/62/CE privind ambalajele și deșeurile de ambalaj Care este stadiul de implementare al acestora? Este necesar să mai implementăm alte Directive? Sistemul depozit - garanție In prima parte a acestui an am dezbătut împreună despre SGR, iar in aceasta luna s-a aprobat OUG pentru implementarea lui. Cum va arăta în continuare reglementarea sistemului depozit-garantie în România? Care sunt pasii pe care trebuie să ii parcurgă producătorii, dar retailerii pentru a fi implementat? Colectarea deșeurilor Ce anume trebuie sa imbunătățim? In ce stadiu ne aflam pentru atingerea noilor țintelor de colectare? Care este părerea mediului de business? Ce măsuri mai pot lua autoritățile? Stadiul reciclării în România Responsabilitatea companiilor din Romania, a populației, a asociațiilor de locatari/proprietari? Cum se poate crește conștientizarea în rândul companiilor și al populației? Ce campanii s-au derulat? Rolul organizatiilor care implementeaza obligatiile privind raspunderea extinsa a producatorului in domeniul gestionarii deșeurilor Ce pot face companiile de reciclare, de colectare? Dar autoritățile locale? Cum arată astăzi sistemul pay as you throw astazi? PNNR PNRR – Tranziția spre o economie verde. Când se vor putea atrage fondurile? Ce companii pot beneficia?

11:30 - 13:30

Q&A. Concluzii

13:30 - 14:00
PRIA Environment reprezintă reuniunea companiilor, specialiștilor și autorităților implicate în protecția mediului în Romania.
În cadrul conferinței online PRIA Environment din 29 octombrie 2021 veți beneficia de aflarea noutăților legislative, de analize la un nivel înalt și de studii de caz.
Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.
Atingeți peste 5 000 de spectatori online ai evenimentului

Accesați contacte si stabiliți parteneriate

Abordați despre subiectele pe care considerați că este important să le dezbateți și schimbăm împreună legislația.

Vă asociați cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din România și Republica Moldova.

Lectorii și audiența interacționează și pot răspunde în timp real la întrebările fiecăruia!

LOCATION

ONLINE

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
back to top