Pria Fire Safety of Buildings 2019

28.10.2019 - ARCUB

REGISTER

START

1499
DAYS
19
HOUR
15
MIN
52
SEC

SPEAKERS

Reprezentant

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice

Mihai TOADER-PASTI

Co-Founder și General Manager EFdeN

Cosmin PĂTROIU

CEO, TeraSteel

Mihai MEREUȚĂ

Președinte, Liga Habitat

Irina ODOR

Director Comercial, CELCO SA

Alina VLĂDOIANU

Director Legal & Public Affairs la Mega Image Romania / Vicepreședinte, AMRCR

Constantin NISTOR

Chief Commercial Officer, Prysmian

George ZAPAN

Director, Siemens SRL

Cosmin CRĂCIUN

Specialist avizare autorizare ISU, Protecons Consulting

Col. Benone Gabriel DUDUC

Șef Direcţie Prevenire, IGSU

Coordonatorul proiectului #BETTER

Col. Arthur STAN

Reprezentant, Departamentul pentru Situații de Urgență

AGENDA

Welcome Coffee Break & Înregistrare

09:30 - 10:00

Panel dezbateri: Cum vor fi implementate în România prevederile Directivei nr. 844/2018 privind Performanța Energetică a Clădirilor? Cum îmbunătățim legislația de siguranță la incendiu Și eficiența?

10:00 - 13:00

Networking Lunch

13:00 - 14:00
Siguranţa la incendiu a clădirilor a devenit o temă totmai importantă la nivel european, mai ales după incendiul din Turnul Grenfell, Londra.

Comisia Europeană a creat Platforma de Schimb de Informaţii pentru Foc și pentru prima dată, o directivă europeană,
include cerinţe despre siguranța la incendiu a clădirilor.

Directiva promovează eficiența energetică a clădirilor și va încurajarenovarea acestora. Creşte eficienţa energetică dar
poate creşte şi riscul de incendii. Suntem pregătiţi să facem faţă?

În România, majoritatea clădirilor nu au certificat de siguranță la incendiu!

De asemenea, normativul tehnic privind siguranța la incendiu a clădirilor e vechi de aproape 20 de ani.

De ce este nevoie astăzi să abordăm siguranța împotriva incendiilor clădirilor?

Pentru că modul nostru de viață s-a schimbat. Societatea se schimbă, tehnologia se schimbă, nevoile noastre se schimbă.

Aceasta înseamnă că și casele noastre și clădirile de birouri, școlile, salile de concerte, pub-urile etc, se schimbă.

Trăim și muncim în clădiri din ce în ce mai înalte- Folosim noi produse și metode de construcție atât pentru casă cât ți pentru birouri, școli, gradiițe, săli de sport, stadioane, săli de concerte

În consecință, comportamentul focului se schimbă. În 1950, o cameră era cuprinsă de flăcări în 25 de minute. Acum e nevoie doar de 3 minute.

În România mor aproximativ 200 de persoane din cauza focului și alte 600 sunt spitalizate în fiecare an.

Știm că natura clădirilor se schimbă: industria construcțiilor dezvoltă noi soluții inovatoare pe care regulamentul și regimurile de testare existente nu le-au depășit.

Modificăm drastic modul în care construim și totuși regulamentele nu sunt actualizate periodic pentru a reflecta aceste schimbări.

Participă la ediția a 2-a a conferinței PRIA Fire Safety in Buildings să dezbatem împreună despre cum putem aplica toate aceste shimbări și despre cum este mai bine să le implementăm în legislația noastră!

Pe de altă parte, eficienţa energetică a clădirilor devine o necesitate în Europa, pentru a reduce facturile la încălzire şi răcire a imobilelor, pentru confort dar mai ales pentru reducerea emisiilor de carbon care produc încălzirea globală. 75% dintre imobilele din Uniunea Europeană au nevoie de eficientizare energetică si trebuie luate masurie necesare pentru creşterea siguranţei la incendiu.

Cladirile verzi si automatizarea sunt un alt subiect extrem de important pe agenda europeană.

La acest eveniment vor participa: reprezentanți ai MDRAP, MAI, ISU, experți în domeniul incendiilor, pompieri, asociații europene dar şi din Romania, companii internaționale din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanțuri de supermarketuri, de hoteluri, depozite logistice, producătorii de materiale, camere de comerț și ambasade, ONG-uri și asociații de proprietar, reprezentanți ai Parlamentului si Senatului, arhitecți, investitori, asigurători, bănci, avocați și reprezentanți ai mass-mediei.

Vă așteptăm!


*Completarea acestui formular de înregistrare pe acest website sau orice reply la emailul primit din partea Pria Conferences, reprezintă acceptul dvs. pentru procesarea datelor de catre PRIA Conferences SRL, în vederea emiterii facturii fiscale pentru achitarea taxei de participare la eveniment dar și pentru a primi informații cu privire la alte evenimente PRIA, oferte și prezentari ale PRIA și ale partenerilornoștri, dar și newsletterul www.priainfo.ro.
Vă informăm că la acest eveniment se realizează fotografii și videoclipuri live și post eveniment de către echipa PRIA Conferences și fotografi profesioniști contractați. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online și print) ale PRIA Conferences și ale partenerilor PRIA Conferences.. Prin completarea acestui formular și participarea dvs.la eveiment vă exprimați acordul ca PRIA Conferences SRL să folosească aceste fotografii și videoclipuri în prezentari, video-uri și pe canalele sale social media.

LOCATION

ARCUB

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
Take part of the meeting

Pria Fire Safety of Buildings 2019

REGISTER
back to top