Pria Fire Safety of Buildings- 3.11.2022

03.11.2022 - Grand Hotel Bucharest (fost InterContinental)

REGISTER

PRIAevents, având parteneri principali Prysmian Group RomâniaPromat , SiniatAustrothermKnauf InsulationElide Fire RomaniaFederația Patronatelor Societăților din Construcții – FPSCOrdinul ArhitecțilorRoGBCAIIROAERAICPSAPPCRASROPatronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă -PPTT și EFdeN, organizează conferința PRIA Fire Safety of Buildings în 3 noiembrie 2022, de la 9,30 la Grand Hotel Bucuresti (fostul InterContinental), sala Fortuna, et,21 – una dintre cele mai importante platforme de dezbateri și singurul eveniment care aprofundează tematica siguranței clădirilor la incendiu în Romania și eficiența energetică în România.

Participă la ediția a 9-a a conferinței PRIA Fire Safety of Buildings să dezbatem împreună despre cum putem aplica toate aceste shimbări și despre cum este mai bine să le implementăm în legislația noastră, dar și să descoperi care sunt cele mai bune materiale de construcții, sisteme și proiecte pentru siguranța la incendiu a clădirilor!

Reprezintă reuniunea anuală a reprezentanților din partea autorităților alături de experți în domeniul incendiilor, pompieri, asociații și producători materiale construcții, sisteme, companii din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanturi de supermarketuri, de hoteluri, depozite logistice, producătorii de materiale, camere de comerț și ambasade, ONG-uri și asociații de proprietari, reprezentanți ai Parlamentului și Senatului, arhitecți, investitori, asigurători, bănci, avocați și reprezentanți ai mass-mediei.

Pe de altă parte, eficienţa energetică a clădirilor devine o necesitate în Europa, pentru a reduce facturile la încălzire şi răcire a imobilelor, pentru confort și mai ales pentru reducerea emisiilor de carbon care produc încălzirea globală. 75% dintre imobilele din Uniunea Europeană au nevoie de eficientizare energetică și trebuie luate măsurile necesare pentru creşterea siguranţei la incendiu.
Experții (inter)naționali prezintă cele mai recente evoluții și perspective ale cercetărilor recente în domeniul securității la incendiu și combaterii incendiilor.
Cabluri, materiale de construcții și finisaje rezistente la incendiu, produse de iluminat /
Legislație/ Colaborarea dintre proiectanți și furnizorii de materiale

Cum facem clădirile din România mai sigure la incendiu
mai eficiente energetic și mai verzi?

START

397
DAYS
18
HOUR
21
MIN
35
SEC

SPEAKERS

Anca GINAVAR

Director in cadrul Ministerului Dezvoltării și Lucrărilor Publice

Constantin NISTOR

Chief Commercial Officer, Prysmian

Eusebiu MUTHI

Membru în CD al APPCR (Asociația Profesională a Producătorilor de Cabluri din România)

Adriana IFTIME

Director General, FPSC (Federația Patronatelor Societăților din Construcții)

Prof Dr. Dorin BEU

Președinte, ROGBC Transilvania

Ioana ILIE

Technical Representative, Promat

Marius OLTEANU

Specification Manager, Siniat

Iuliana CHILEA

Director Executiv ASRO –Organismul Român de Standardizare

Dr. Arh. Anca Ioana VOICULESCU

AV&I Cons SRL

Conf. Dr. Ing. Daniela TEODORESCU

UTCB

Arh. Florin ENACHE

Presedinte Asociatia #Better

Raluca VOIVOZEANU

CEO, PRIA Conferences -Moderator

AGENDA

Inregistrarea participantilor și Welcome Coffee

09:30 - 10:00

SESIUNE INTERACTIVĂ-CUM ÎMBUNĂTĂȚIM LEGISLAȚIA DE SIGURANȚĂ LA INCENDIU ȘI EFICIENȚA ENERGETICĂ? CARE SUNT NOILE TREND-URI PE PIAȚA MATERIALELOR?

Cum arată legislația actuală privind siguranța la incendiu în România? Cum poate fi îmbunătățită? Cum poate lucra statul alături de asociații, companii și societatea civilă să poată face aceste schimbări? Va fi modificat Normativul de siguranță la foc 118 - 1, 2 și 3 în 2022? ❑ Cât de importantă este alegerea cablurilor rezistente la incendiu? Dar a materialelor de Construcții, a ferestrelor, materialelor termoizolante, a gips-cartonului și a altora? ❑ Eficiența energetică a clădirilor – status România 2022 și anii următori. Cum pot ajuta companiile energetice? Dar Statul, în contextul creșterii prețului energiei? ❑ Siguranța la foc a spitalelor – studii de caz și soluțiile constructorilor și ale companiilor cu materiale de construcții din România ❑ Cum s-ar putea realiza creșterea siguranței la incendiu în clădirile de birouri, parcurilor industriale, școlilor, lanțurilor de magazine, depozitelor, instituțiilor publice, muzeelor? ❑ Clădirile nZEB în România ❑ Materiale de construcții, materiale pentru fațade, sisteme, cabluri, alarme - cele mai noi tendințe! ❑ Colaborarea dintre arhitecți, dezvoltatori, constructori, consultanți, proiectanți, asiguratori și furnizorii de materiale de construcții, cabluri și alte materiale în fața provocărilor privind siguranța la foc și eficiența energetică? ❑ Care ar putea fi rolul asiguratorilor? Al automatizărilor și al materialelor pe care le folosim? ❑ Ce campanii au companiile din energie în acest sens? Dar ce investiții prevăd pe viitor?

10:00 - 12:45

Q&A. Concluzii

12:45 - 13:15
Singurul eveniment care aprofundează tematica siguranței clădirilor la incediu în Romania, dar și eficiența energetică a clădirilor!
Siguranţa la incendiu a clădirilor a devenit din an în an o temă tot mai importantă la nivel european. Comisia Europeană a creat Platforma de Schimb de Informaţii pentru Foc.
De asemenea, este importantă eficiența energetică a clădirilor și renovarea acestora.
Creşte eficienţa energetică dar poate creşte şi riscul de incendii. Suntem pregătiţi în 2022
să facem faţă?
Din ce în ce mai multe programe sunt deschise de către Ministerul mediului privind clădirile verzi!
În UE au loc 5000 de incendii zilnic!

LOCATION

Grand Hotel Bucharest (fost InterContinental)

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
Take part of the meeting

Pria Fire Safety of Buildings- 3.11.2022

REGISTER
back to top