PRIA GALA FEMEILOR ÎN AGRICULTURA Moldovei

20.06.2023 - TEKWILL

REGISTER

PRIAevents și AIPA, având ca parteneri principali pe FinComBankKaufland MoldovaFNFSMART CREDIT și FEODAL, vă invită să luați parte la Pria Gala Femeilor în Agricultură în Republica Moldova în data de 20 iunie 2023, începând cu ora 9:30, la Tekwill în Chișinău.

Pentru prima dată, în Republica Moldova, PRIAevents a organizat anul trecut Gala Femeilor în Agricultura Moldovei! Suntem onorați că PRIAevents este prima și singura care organizează acest eveniment în Moldova, ajuns acum la ediția a 2-a. 

Mulțumim    partenerilor    media  principali: AGROBIZNES.MD,  –AGRO  TV  Moldova  și AGROEXPERT și partenerilor media Agro Media, Diez, Gazeta Satelor,    Zugo, Telegraph, Mybusiness.md, Gazeta de Chișinău și  Unica.md.

Multumim, de asemenea, asociațiilor partenere : Moldova Fruct, Asociația MOVCA,       NGO       BIOS,      Asociația Fermierilor-Producatori de Lapte, AFPMDD, Asociația Republicană a Medicilor Veterinari din Moldova, Bacifera, Asociația Patronală a Avicultorilor din Moldova, AFAM, Incubatorul de Afaceri Cahul, Asociatia Oamenilor de Afarceri Next, Grapes from Moldova, AJMTEM.

Este un eveniment unic, care mai ales in acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor femei care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat.

Astfel, vom organiza unul dintre cele mai importante și mai inedite evenimente destinate agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării afacerilor femeilor din Republica Moldova în agricultură și domenii conexe din acest an.

Totodată, intr-un panel înaintea ceremoniei de decernare a premiilor Galei Femeilor din Agricultura, dezbatem alături de fermieri, autorități și companii conexe temele cele mai importante, găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea.

START

362
DAYS
8
HOUR
4
MIN
21
SEC

SPEAKERS

Sergiu Gherciu

Secretar General, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare

Diana Coșalîc

Director Adjunct, AIPA

Elena Vrabii

Directorul Sucursalei Nr.4 din Bălți, FinComBank

Oana Lungu

Director Achiziții Kaufland Romania și Moldova

Maria Brăguță

Șef Departament Credite, SMART CREDIT

Valeriu Cosarciuc

Președinte, Federația Națională a Fermierilor

Nellli Vornicova

Reprezentant, Federația Națională a Fermierilor

Ludmila Catlabuga

Asociatia Fermierilor Producatori de Lapte

Tatiana Nistorică

Președinte, Asociația MOVCA

Reprezentant Livada Moldovei

Raluca VOIVOZEANU

Moderator: CEO, PRIA CONFERENCES

AGENDA

Înregistrarea participanților

09:30 - 10:00

Panel de dezbatere teme importante pentru agricultura Moldovei

Temele pe care le vom aborda sunt: -Care este rolul statului si al organizațiilor sale pentru companiile din agricultură – ferme, procesatori si producători? -Care este bilanțul pentru 2021? Cum prevedem că va fi anul agricol 2022? -Cum ne putem pregăti din timp ca sa fie un 2022 cu mai multe rezultate? -Agricultura de precizie - folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă -Agricultura bio. Se poate dezvolta mai repede? -Ce domenii aleg doamnele din agricultură? -Ce sfaturi au pentru tinerelele care acum își aleg cariera sau își încep o afacere? -Cum susțin retailerii femeile în agricultură? -Ce provocări și ce oportunități sunt pentru femeile din agricultură în această perioadă? -Fondurile europene sau alte modalități de finanțare pentru femeile fermier -Ce spun consultanții si avocații? Cum pot ajuta prin expertiza lor? -Cum sunt finanțate doamnele din agricultura care sunt la început de drum, micro și mijlocii, dar întreprinderile mari? -Cum se face pregătirea forței de munca în acest domeniu? -Rolul asociațiilor pentru femeile în agricultura -Cu ce provocări se confruntă femeile din agricultură? De ce au nevoie pentru ași crește afacerile? -Care sunt poveștile lor de succes? Cum au învățat să facă business și cum ne pot împărtăși din experiența lor? -Care este rolul cercetării? Dar al instituțiilor de învățământ?

10:00 - 11:45

Ceremonia PRIA GALA FEMEILOR ÎN AGRICULTURA MOLDOVEI

11:45 - 12:30

Networking Cocktail

12:30 - 13:30
Pria Gala Femeilor în Agricultura din Republica Moldova reunește comunitatea agricolă moldoveană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisa în direct dintr-o locație de top din Chișinău. De această dată, în lumina reflectoarelor se vor afla doamnele care activează în agricultură și domenii conexe. Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerele fermiere, femeile din agricultură. Pentru câștigătoare, primirea unui astfel de premiu, mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special. Pria Gala Femeilor în Agricultura din Republica Moldova este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană. Este prima gală destinată doamnelor din agricultura Moldovei!
Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei în România, Moldova și Bulgaria.
Veți avea ocazia să întâlniți cei mai importanți lectori din domeniu, dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleși subiecte ca voi. Exemplele, studiile de caz și n outățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfăsurați.

LOCATION

TEKWILL

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
Take part of the meeting

PRIA GALA FEMEILOR ÎN AGRICULTURA Moldovei

REGISTER
back to top