PRIA GALA FERMIERILOR DIN MOLDOVA

03.11.2023 - TORO CENTER

PRIAevents, in parteneriat cu Ministerul Aagriculturii  și Industriei Alimentare și AIPA, vă invită să luați parte la Pria Gala Fermierilor din Moldova în 3 noiembrie 2023 într-o locație inedită, TORO Center în Chișinău ( str. Pantelimon Halippa nr.6mun. Chișinău, MD – 2009) la un eveniment unic, care mai ales in acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat. 

Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din Republica Moldova din acest an. Dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea.

Așadar, vă invităm la unica Ceremonie de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova din acest an!

Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu , mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

Prezentarea premiilor este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană. 

START

263
DAYS
9
HOUR
17
MIN
27
SEC

AGENDA

Înregistrarea participanților și welcome coffee

09:30 - 10:00

Panel online - Cum putem crește afacerile fermierilor din Republica Moldova?

-Ce masuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură –ferme, procesatori si producători? -Care este bilanțul pentru 2023? Cum prevedem că va fi anul agricol 2024? -Cum ne putem pregăti din timp ca sa fie un 2024 cu mai multe rezultate? -Agricultura de precizie - folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă -Agricultura bio. Se poate dezvolta mai repede? -Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultura in aceasta perioada? -Fondurile, granturile sau alte modalități de finațare pentru fermieri -Ce spun consultanții si avocații? Cum pot ajuta prin expertiza lor? -Cum sunt finanțate fermele de familie si fermele mai mari din Republica Moldova? -Cum se face pregătirea forței de munca in acest domeniu? -Rolul asociațiilor și clusterelor agricole -Cu ce provocări se confruntă fermierii români în agricultură? Dece aunevoie pentru a-și crește afacerile? -Care sunt poveștile lor de succes? Cum au învățat să facă business și cum ne pot împărtăși din experiența lor? Ce sfaturi au pentru cei care se vor să înceapă un business în sectorul agricol?

10:00 - 11:45

Ceremonie de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova

Prezentarea fiecărui premiant și discursuri

11:45 - 13:00
PRIA GALA FERMIERILOR din Republica Moldova reunește comunitatea agricolă moldoveană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisa în direct dintr-o locație de top din Chișinău.
• Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.
• Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu , mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.
• Gala Fermierilor din Republica moldova este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană.
• Dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea.
• Așadar, vă învităm la unica Ceremonie de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova din acest an!

LOCATION

TORO CENTER

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
back to top