Pria Gala Fermierilor din Republica Moldova

24.09.2021 - Radisson Blu Chișinau și online

REGISTER

START

7
DAYS
22
HOUR
47
MIN
31
SEC

AGENDA

Welcome Coffee Break & Înregistrare

10:30 - 11:00

Panel dezbateri: cele mai importante teme pentru fermierii din Moldova

11:00 - 12:00

Ceremonia de premiere a fermierilor din Republica Moldova

12:00 - 12:30
PRIAevents, vă invită să luați parte la Pria Farmers Day Republica Moldova Awards , un eveniment unic, care mai ales in acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat.

Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din Republica Moldova din acest an și puteți urmări LIVE transmisiunea galei de premiere si a discursurilor care vor avea loc on-site.  Dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea.

Ceremonia de Premiere va avea loc la Radisson Blu Chisinau si va fi transmisa live pe Facebook PRIAEvents, dar si pe paginile partenerilor nostri. Cca 10,000 de oameni vor urmari acest eveniment.
Așadar, vă învităm la unica Ceremonie de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova din acest an!

Premiile fermierilor din Republica Moldova reunesc comunitatea agricolă moldoveană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisa în direct dintr-o locație de top din Chișinău.
Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu , mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

Decernarea premiilor este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană.

Vă așteptăm!

LOCATION

Radisson Blu Chișinau și online

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
Take part of the meeting

Pria Gala Fermierilor din Republica Moldova

REGISTER
back to top