PRIA GALA FERMIERILOR din Transilvania și Târg de Joburi în Agricultură

28.05.2024 - USAMV Cluj-Napoca

PRIAevents, vă invită să luați parte la Gala Fermierilor din Transilvania în 28 mai 2024.  Vom aborda subiectele cele mai interesante pentru comunitatea acestora si vom reuni fermierii din Transilvania, eveniment UNIC, singura gală de acest gen din România. 

Această conferință aduce este la cea de-a 2-a ediție a TÂRGULUI DE JOBURI ÎN AGRICULTURĂ.

Acest eveniment  reprezintă reuniunea anuală a fermierilor din Transilvania și a domeniilor conexe. Reunește comunitatea agricolă românească într-o ceremonie deosebită care avea loc la prestigioasa Universitate -USAMV Cluj-Napoca.

Premiile recunosc și  recompensează excelența, încurajează  inovarea și  creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și  schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales  în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de  importanță crucială, este un moment foarte special.

Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din Transilvania din acest an și puteți, de asemenea, să profitați si de târgul de oportunități de joburi în agricultură.

Dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim  cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim si oportunitățile pe care le pot avea. Punem fermierii in legătura cu finanțatorii, furnizorii de echipamente, de produse, asiguratorii si supermarketurile si găsim soluțiile de colaborare!

START

19
DAYS
9
HOUR
11
MIN
20
SEC

AGENDA

Înregistrarea participanților și deschiderea târgului de oportunități

09:30 - 10:30

Panel interactiv-Agricultură 2024

10:30 - 12:30

Festivitatea de premiere. Discursurile premianților

12:30 - 13:00

Q&A. Concluzii

13:00 - 13:30

LOCATION

USAMV Cluj-Napoca

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
back to top