PRIAevents a organizat conferinta PRIA Oncology in data de 22 Noiembrie 2016, incepand cu ora 14.00 in sala I.L. Caragiale a hotelului Ramada Majestic– eveniment complex unde au fost dezbatute teme extrem de importante despre inovatie si cercetare in oncologie, pretul medicamentelor, tratamente in sistem de stat si privat,  accesul pacientilor la informatie, preventie si medicamente inovatoare.

In cadrul conferintei PRIA Oncology am facilitat un schimb important de informatii intre specialisti, autoritati, reprezentanti ai pacientilor, furnizori de servicii medicale de stat si private, organisme de certificare, companii de consultanta si mass media.

In cadrul conferintei, cei mai buni specialisti in domeniu au analizat sistemul medical oncologic din Romania, perspectivele pentru anul 2016, noile tendinte in domeniu, evolutia preturilor, solutii la problemele sistemului medical oncologic din Romania in actualul context economic. Au fost dezbatute teme din sistemul medical din Romania, tehnologii  inovatoare, cercetare medicala, aspecte fiscale si legislative, precum si teme de interes pentru pacienti.

 

*Completarea formularului de înregistrare pe acest website sau orice reply la emailul primit din partea Pria Conferences, reprezintă acceptul dvs. pentru procesarea datelor de catre PRIA Conferences SRL, în vederea emiterii facturii fiscale pentru achitarea taxei de participare la eveniment dar și pentru a primi informații cu privire la alte evenimente PRIA, oferte și prezentari ale PRIA și ale partenerilornoștri, dar și newsletterul www.priainfo.ro.
Vă informăm că la acest eveniment se realizează fotografii și videoclipuri live și post eveniment de către echipa PRIA Conferences și fotografi profesioniști contractați. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online și print) ale PRIA Conferences și ale partenerilor PRIA Conferences.. Prin completarea acestui formular și participarea dvs.la eveiment vă exprimați acordul ca PRIA Conferences SRL să folosească aceste fotografii și videoclipuri în prezentari, video-uri și pe canalele sale social media.

CONFERINTA VA ÎNCEPE  ÎN
 • 00

  zile

 • 00

  ore

 • 00

  minute

 • 00

  secunde

Salvează în Calendar 2016-03-29 13:00:00 2016-03-29 21:30:00 Europe/Bucharest PRIA - Women in Agriculture Conferința PRIA Agriculture este cel mai important eveniment al primăverii pentru agricultură și reprezintă o reală platformă de dezbatere între autorități, fermieri și companiile care își desfășoară activitatea în acest sector. Începând cu această primavară conferința este însoțită de gala PRIA – Women in Agriculture, în cadrul căreia vom recunoaște eforturile și contribuția femeilor pentru acest sector important al economiei românești. Bucuresti, Romania PRIA events contact@priaevents.ro

LECTORI

Oana COSTAN

Director Direcția Programe Curative, CNAS

Cezar IRIMIA

Președinte, Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer

Dr. Florin BĂCANU

Vicepreşedintele Societății Naționale de Oncologie Medicală din România

CSI, Dr. Abil. Dr. Alexandru GRIGORESCU

Medic primar oncologie, Institutul Oncologic “Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu”, Bucuresti / Președintele Executiv al Societății Naționale de Oncologie Medicală din România

Conf. Dr. Nicolae VERGA

Medic primar radiologie şi radioterapie, Spitalul Colţea

Dr. Doina GOȘA

Director al Centrului de Transfuzie Sanguină București

Dr. Alice GRASU

Director Serviciul de Ambulanţă Bucureşti

Olga CRIDLAND

Preşedinte Asociatia P.A.V.E.L.

AGENDA

Inregistrarea participantilor

13.30 - 14.00

Masa rotunda: Accesul la Tratament. Reformarea sistemului. Pretul. Educatia si preventia

14.00 -17.00

Accesul la tratament

 • Strategia Ministerului Sanatatii privind accesul pacientilor cu cancer la tratamente de ultima generatie si la informatii noi despre progresul cercetarii in acest domeniu;
 • Perspectiva autoritatilor: accesul pacientilor cu cancer la tratamente noi si inovatoare, alaturi de informatie si preventie;
 • Ce trebuie sa stie pacientii despre imuno oncologie? Ce spun medicii?
 • Ce spun specialistii despre tratamentele paleative? Ce ar trebui sa stie pacentii. Ce programe sunt in Romania?
 • Cum sunt folosite resursele astfel incat specialistii sa poata aplica cele mai bune tratamente si sa faca cercetare?
 • Perspective in dezvoltarea si cercetarea de terapii impotriva cancerului vis-a-vis de accesul pacientilor in lume si in Romania la aceste terapii.
 • Cat de aproape suntem sa invingem cancerul?

Stiuatia actuala si modalitati de imbunatatire a sistemului

 • Situatia bolnavilor de cancer in Romania: provocari, obstacole si sperante;
 • Care sunt cele mai importante detalii despre tipologiile de cancer pe care ni le spun specialistii?
 • Care sunt tratamentele si procedurile pentru oncologie despre care se discuta in SUA si in Europa la ora actuala?
 • Cum arata indicatorii starii de sanatate a romanilor in contextul european?
 • Care sunt cele mai importante probleme ale sistemului medical oncologic si cum ar putea fi rezolvate?
 • Care este importanta evidentierii potentialului proiectelor strategice pe scara larga de inovare pentru combatere a cancerului in Romania?
 • Elaborarea Strategiei nationale pentru cercetare, dezvoltare si inovare medicala impotriva cancerului 2014–2020;
 • Recomandarile si procedurile chirurgicale pentru pacientii oncologici;
 • De ce au nevoie pacientii din Europa, dar si cei din Romania pentru a se rezolva cat mai multe probleme cu care se confrunta?

Pretul

 • Costuri, transparenta, sisteme de operare si optiuni ale sistemului medical oncologic din Romania;
 • Ce ar trebui sa stie pacientii despre preventia cancerului?
 • Imunoterapia in oncologie, terapia personalizata – principii, aplicare, eficienta in strategii de sanatate;
 • Date privind eficienta acestor terapii, relevanta studiilor, tipurile de cancer vis-a-vis incindenta in Romania pe anumite patologii;

Educatia. Preventia. Informarea pacientului

 • Modificari legislative care au in vedere educatia, preventia si informarea privind cancerului;
 • Cum functioneaza medicina personalizata? Cum poate reduce costuri medicina personalizata pentru pacient si pentru sistemul sanitar?
 • De ce este important pentru pacienti sa se dezvolte medicina personalizata?
 • Cum sa poate invinge cancerul prin educatie, cercetare, preventie si prin ingrijirea de calitate a pacientului?

Logo PRIA Oncology

Accesul la Tratament. Reformarea sistemuluiPretul. Educatia si preventia

Oncologia este un domeniu al stiintei medicale, care se ocupa de studierea etiologiei, patogenezei, diagnosticului, clinicii, tratamentului, abilitarii si profilaxiei cancerului, la baza careia stau metodele chirurgicale, radiologice si medicamentoase de tratament, efectuand in acelasi timp elaborarea si perfectionarea lor.

Studiile recente realizate de IMAS la solicitarea Centrului de Inovatie in Medicina, a aratat ca in Romania sunt aproape un milion de persoane suferinde sau diagnosticate in trecut cu cancer si peste 20% dintre romani au sau au avut cel putin un membru din familia restransa diagnosticat cu cancer. Principala temere legata de cancer este ca nu poate fi vindecat (26,6%), la care se adauga lipsa tratamentelor eficiente (7,4%), indisponibilitatea tratamentelor in Romania (7,1), lipsa banilor necesari pentru tratamente (5,8), plus teama de boala in sine, cu tot ce presupune ea (7,6%).

PRIA Oncology a facut parte din seria PRIAevents care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass-mediei. Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunscută pentru organizarea eveniementelor dedicate sistemului medical.

Sănătatea a fost şi va rămâne una dintre preocupările principale ale omenirii. Tocmai de aceea, PRIAevents îşi concentrează atenţia asupra organizării evenimentelor, în care o arie largă de subiecte de interes, atât pentru medici, cât şi pentru pacienţi, și pentru industria de sănătate în general, sunt obiectiv şi detaliat prezentate.

Inovaţia și cercetarea în medicină a fost foarte importantă de-a lungul timpului, cu ajutorul inovaţiei şi al cercetării fiind salvate foarte multe vieţi. Au avut un rol important în îngrijirea sănătăţii, pentru durata vieţii şi în plus au redus povara adusă de boli şi dizabilităţi.  Tocmai de aceea, accesul tuturor pacienţilor la tratament inovativ reprezintă o prioritate în întreaga lume.

review-cancer_01_10y2017c

Locatie eveniment

Hotel Ramada Majestic

Sala I.L. Caragiale

 

PARTENERI si POZE EVENIMENT

email-icon

CONTACT

Raluca Voivozeanu

Founder / CEO PRIA

M | 0744 584 661

P | 031 421 9254

E | raluca.voivozeanu@priaevents.ro

W| www.priaevents.ro

W| www.priainfo.ro

location-icon

ADRESA EVENIMENT

Hotel Ramada Majestic

Sala I.L. Caragiale

Calea Victoriei 38-40, 010082, București

T  |  021 310 2772

W | www.ramadamajestic.ro/

 

CONTACTEAZA-NE

Iti stam la dispozitie pentru detalii legate de eveniment.

PARTICIPA LA CONFERINTA PRIA ONCOLOGY

back to top