Pria SMEs Conference&Awards

28.11.2023 - TORO CENTER CHIȘINĂU

REGISTER

PRIAevents, având parteneri: FinComBank, Prima Finanțare Moldova, FNF, APIUS și ACI Partners vă invită la Pria SMEs Conference&Awards la Toro Center în Chișinău.

Prin intermediul acestui eveniment oferim mediului de business oportunitatea de a discuta despre oportunitățile pentru IMM-uri, dar și despre provocări, despre cum ar putea sa își crească activitatea IMM-urile din Moldova: industria ușoară: industria textilă și confecțiilor, industria pielăriei și încălțămintei, ateliere de mobilă, IMM-urile din agricultură, construcții, transport, import-export, IT și nu numai. De asemenea, vor

putea afla cum pot face investiții sau obține finanțări.

În cadrul evenimentului am invitat lectori importanți, care vor dezbate cele mai importante teme de interes pentru IMM-uri, iar cei mai buni specialiști în domeniu vor analiza situația IMM-urilor și a programelor pentru IMM-uri, perspectivele pentru anii următori.

Se vor prezenta oportunități și soluții de business destinate IMM-urilor, iar antreprenorii vor discuta despre proiectele lor de succes. Astfel reușim împreună să putem stimula dezvoltarea business-ului în Moldova.

Totodata vom afla povestile IMM_urilor de succes, vom aplauda împreună meritele si rezulatele cestora, in cadrul festivității de premiere GALA IMM-urilor din MOLDOVA.

IMM-urile trebuie încurajate și de aceea, împreuna cu partenerii noștri am vom acorda diplome acelor IMM-uri care au avut rezultate bune, au creat produse noi, au accesat fonduri, au exportat, au implementat tehnologii noi și nu numai.

Premiile sunt următoarele:

 • IMM-uri in industria ușoara ( export, diversitatea portofoliului, crearea unui brand de succes)
  • Tânăr antreprenor
  • Inovație ( software, aplicații, cercetare)
  • Responsabilitate socială
  • Femeia în afaceri
  • Femeia în agricultură
  • Grija pentru mediu – pentru utilizarea unui model de afacere verde și responsabilă; protecția mediului
  • Export (rezultate excepționale la export)
  • Seriozitate în construcții
  • IMM-uri agricultura (afaceri de familie, afaceri cu produse bio)
  • Promovarea spiritului antreprenorial – inițiative la nivel național, regional sau local, care promovează spiritul antreprenorial, în special în rândul tinerilor şi al femeilor
  • Strat-up de succes

Astfel, la final de an încununăm activitatea lor cu acest eveniment deosebit, dedicat IMM-urilor, care reprezintă una dintre cele mai importante verigi ale economiei din Moldova.

Haideți să îi sărbătorim împreună!

Audiența:                                                                                                                 

 • Reprezentanți ai autorităților: ministere, agenții, etc
 • Reprezentanții ai asociațiilor de business
 • IMM-urile din Moldova:

–  Industria ușoară: industria textilă și confecțiilor, industria pielăriei și încălțămintei, ateliere de mobilă,

– IMM-urile din agricultură

– IMM-urile din construcții

– IMM-urile din transport

– IMM-urile din import-export

– IMM-urile din IT

– IMM-urile din comerț

și nu numai.

 • Avocați
 • Consultanți
 • Investitori
 • Finanțatori
 • Telecom
 • Incubatoare de afaceri
 • Parkuri industriale și rezidenții lor
 • Parkuri IT si rezidenții lor
 • Presă

START

7
DAYS
18
HOUR
28
MIN
32
SEC

AGENDA

Înregistrarea Participantilor și welcome Coffee

09:30 - 10:00

Panel dezbateri IMM-urile din Republica Moldova

- Întreprinderile mici și mijlocii rol esențial esențiale pentru dezvoltarea economică și bunăstarea socială - IMM-urile si creșterea competitivității; Parteneriate pentru inovare si cercetare; - Educația pentru antreprenoriat Moldova - cum pregătim următoarele generații de antreprenori? - Ce alte soluții au băncile pentru IMM-uri? - Achiziția de echipamente și/sau utilaje noi pentru producție / servicii: diversificare vs. modernizare; - Ce alte soluții are FinCombank pentru pentru IMM-uri? - MM-urile din agricultură. Ferme de familie, modele de afaceri - Provocările cu care se confruntă acestea - Ce oportunități sunt pentru IMM-urile din industria ușoară: industria textila si confecțiilor, industria pielăriei și încălțămintei, ateliere de mobilă, cosmetice - Ce solutii de finanțare sunt pentru acestea? - IMM-urile din IT – inovații: software, aplicații, cercetare - Cum poate tehnologia să contribuie la dezvoltarea companiilor? - Aspecte juridice privind activitatea IMM-urilor în Moldova - Forme organizatorice juridice de funcționare a IMM-urilor, - Procedura înregistrării de stat a entităților, - Raporturile contractuale de muncă și raporturile contractuale cu partenerii de afaceri, - Aspecte fiscale generale. - Antreprenoriatul femimin in Republica Moldova - Despre antreprenoriat in Chișinău, dar și în raioanele Moldovei -IMM-urile din IT – inovații: software, aplicații, cercetare

10:00 - 12:30

Festivitate de premiere

12:30 - 13:00
IMM-urile trebuie încurajate și de aceea, împreuna cu partenerii noștri am vom acorda diplome acelor IMM-uri care au avut rezultate bune, au creat produse noi, au accesat fonduri, au exportat, au implementat tehnologii noi și nu numai.
Premiile sunt următoarele:
 IMM-uri in industria ușoara ( export, diversitatea portofoliului, crearea unui brand de succes)
 Tânăr antreprenor
 Inovație ( software, aplicații, cercetare)
 Responsabilitate socială
 Femeia în afaceri
 Femeia în agricultură
 Grija pentru mediu - pentru utilizarea unui model de afacere verde și responsabilă; protecția mediului
 Export (rezultate excepționale la export)
 Seriozitate în construcții
 IMM-uri agricultura (afaceri de familie, afaceri cu produse bio)
 Promovarea spiritului antreprenorial - inițiative la nivel național, regional sau local, care promovează spiritul antreprenorial, în special în rândul tinerilor şi al femeilor
 Strat-up de succes

LOCATION

TORO CENTER CHIȘINĂU

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
Take part of the meeting

Pria SMEs Conference&Awards

REGISTER
back to top