PRIA Urban Mobility Conference – IASI 2019

17.07.2019 - Primaria Municipiului Iasi, sala Vasile Pogor

REGISTER

PRIAevents, în parteneriat cu APIA, organizează conferința PRIA Urban Mobility , 17 iulie 2019, la Iași, în sala ”Vasile Pogor” din cadrul Primăriei Municipiului Iaşi.

Conferința reprezintă o platformă unică pentru discuții aprofundate între oficiali guvernamentali, actori locali, reprezentanți ai mediului de afaceri și lideri ai comunității. Acestea vor evidenția cercetarea și proiectele care contribuie la construirea unor comunități urbane mai rezistente, durabile și sănătoase.

Accentul va fi pe discuțiile despre dezvoltarea a mobilității urbane cu ajutorul soluțiilor de gestionare sustenabilă a infrastructurii de management al traficului, despre infrastructura pentru mașini electrice.

La eveniment vor participa primari și city manageri, autorități publice, importatori și producători de   automobile, furnizori de componente pentru mașini electrice și pentru smart technology pentru acestea, precum și companii private care frurnizează de soluții și tehnologii inteligente dedicate îmbunătățirii

condițiilor de mobilitate urbană.

Evenimentul va beneficia și de spațiu pentru mini-expozitie de autoturisme electrice și sisteme de încărcare, iar la final vom avea un tur în centrul orașului cu mașini electrice, cu participarea presei, dar și a reprezentanților mediului de afaceri, universităților și studenților, lideri ai comunității și reprezentanți ai primăriei.

Toate acestea vor adăuga valoare și vor oferi mult mai mult decât o platformă de rețea la nivel înalt. Se va concentra pe punctele de top ale inovării noastre urbane – mobilitate, energie, tehnologie și infrastructură.

Zonele urbane cresc și se schimbă în fiecare an, astfel încât trebuie să fim pregătiți să îmbrățișăm viitorul pe măsură ce creștem și ne schimbăm.

Prin urmare, dezbaterile se vor concentra pe ceea ce este nevoie pentru a dezvolta orașe puternice pentru viitor. De asemenea, vom evidenția teme care pot conduce la solutii pentru activități urbane de succes și vom oferi oportunități de a construi parteneriate de colaborare, de a explora problemele urbane emergente, de a descoperi tehnologii inovatoare pentru dezvoltarea urbană.

Un spațiu deosebit de important în cadrul evenimentului îl vor avea dezbaterile despre planul de mobilitate urbană a Municipiului Iași, programul de combatere a poluării cauzate de traficul rutier în Iași, dar și despre proiectele de mobilitate urbană ce vor fi lansate în curând de către Municipalitate.

Toate acestea conduc la o viață mai sănătoasă și vor economisi timp și bani pentru întreprinderi.

În acest fel, sperăm că vă veți bucura de această conferință și veți aduna informațiile necesare pentru a continua dezvoltarea comunităților noastre urbane durabile.

Tehnologiile inovatoare oferă oportunități enorme de creștere economică și de imbunătățire a  vieții sociale a unui oraș, prin urmare există o mare importanță  a trend-ului de Smart City.

Cum vom remodela orașele noastre și cum vom crea oportunități economice pentru următoarele decenii?  Tehnologiile inovatoare, energia verde și infrastructura pentru mașini electrice sunt cu siguranță răspunsurile.

Mobilitatea urbană durabilă înseamnă proiectarea și planificarea infrastructurii urbane, concentrându-neasupra protecției mediului, reducerii consumului de energie convențională, reducerii poluării și promovării energiei regenerabile ecologice, asfel reducând costurile orașelor și companiilor.

În acest context, proiectele trebuie să se refere la ciclism și transportul alternativ trebuie să se coreleze cu planificarea urbană, educația, sănătatea publică și politicile de mediu.

PRIA Urban Mobility Conference este parte a conferințelor PRIAevents care evidențiază cele mai importante și actuale probleme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezența a sute de participanți și a presei.  Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea de evenimente de afaceri premium.

 

*Completarea formularului de înregistrare pe acest website sau orice reply la emailul primit din partea Pria Conferences, reprezintă acceptul dvs. pentru procesarea datelor de catre PRIA Conferences SRL, în vederea emiterii facturii fiscale pentru achitarea taxei de participare la eveniment dar și pentru a primi informații cu privire la alte evenimente PRIA, oferte și prezentari ale PRIA și ale partenerilornoștri, dar și newsletterul www.priainfo.ro.
Vă informăm că la acest eveniment se realizează fotografii și videoclipuri live și post eveniment de către echipa PRIA Conferences și fotografi profesioniști contractați. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online și print) ale PRIA Conferences și ale partenerilor PRIA Conferences.. Prin completarea acestui formular și participarea dvs.la eveiment vă exprimați acordul ca PRIA Conferences SRL să folosească aceste fotografii și videoclipuri în prezentari, video-uri și pe canalele sale social media.

START

1604
DAYS
14
HOUR
1
MIN
23
SEC

SPEAKERS

Mihai CHIRICA

Primarul Municipiului Iași

Cristian MILEA

Presedinte, APIA

Reprezentanti ai constructorilor globali de automobile

Ionuț AIONIȚOAIEI

IT Project Officer, European Commission

Mihai VASILESCU

Partener, Prime Kapital

Dan ZAHARIA

Founder Fab Lab Iași

Iuliana CHILEA

Director General, ASRO

Costel GÎTLAN

Comisar-şef de poliţie, Șef al Inspectoratului

Reprezentant companie IT

Consultant

Reprezentant Companie Energie

AGENDA

Welcome Coffee Break & Înregistrare

09:30 - 10:00

Masă rotundă - MOBILITATE URBANĂ

10:00 - 12:30

CONCLUZII ȘI Q&A

12:30 - 13:00

NETWORKING LUNCH

13:00 - 14:00
9,30-10,00 – Înregistrarea Participanților și Welcome Coffee

10,00 - 12,30 – MOBILITATE URBANĂ

Planul de Mobilitate Urbană a Municipiului Iași. Principalele direcții de acțiuni și proiecte care trebuie implementate la Iași până în 2031
Proiectele Primăriei pentru combaterea a poluării cauzate de traficul rutier în Iași
Care sunt proiectele de mobilitate urbană ce vor fi lansate în curând de către Municipalitate?
Masinile electrice, autovehiculele autonome și ride-sharing. Cum vor transforma acestea mobilitatea urbană?
Sistemele integrate de mobilitate ar putea genera beneficii extraordinare precum îmbunătățirea siguranței și reducerea poluării
Cum se adaptează companiile la noile comportamente ale consumatorilor?
Producătorii de automobile se pot aștepta veniturile pentru automobile să crească și să se diversifice pe măsură ce amestecul de vehicule vândute se înclină spre vehiculele electrice și autonome.
Tendința către masinile inteligente. Cum va schimba activitatea companiilor de tehnologie? Dar a asigurătorilor ?
Descentralizarea sistemelor energetice. Noile trend-uri energetice
Adaptarea reglementarilor și a legislației dat fiind faptul că serviciile și tehnologiile avansate de mobilitate patrund în orașe
Adoptarea inovațiilor tehnologice în domeniul de acțiune pentru a proteja mediul, pentru a spori profitul afacerilor locale și pentru a simplifica viața urbană
Connectivitatea si folosirea tehnologiei IoT pentru a ajuta orașele să funcționeze mai bine. Aplicațiile IoT pentru vehicule și pentru inrfastructură vor genera date cu o varietate de utilizări. Pentru locuitorii orașului, sistemele software pot facilita planificarea călătoriilor și ghidarea AV-urilor pe baza condițiilor în timp real
Autoritățile de transport ar putea utiliza aceleași date pentru a analiza mișcarea persoanelor și a vehiculelor, pentru a identifica blocajele, a ajusta serviciile și pentru a face planuri de tranzit pe termen lung
Orașe cu un mediu sănătos? Raspunsul poate fi dat de infrastructura și facilitățile pentru mașinile electrice?
Care sunt politicile de dezvoltare a oraselor printr-o infrastructura modernă? Proiecte pentru managementul traficului 
Managementul traficului - staţionarea, siguranţa în trafic, sisteme inteligente detransport, signalistică, structuri de management existente și cum vor putea fi inlocuite ce cele inteligente?
Cum va evolua sectorul imobiliar? Spre exemplu, evoluțiile în ceea ce privește moilitatea ar putea influența dezvoltarea imobiliară, schimburile și formele de muncă, costurile și timpul petrecut în trafic
Cum iși pot structura autoritățile agenda demobilitate urbană, astfel încât să aibă crestere economică, facilități fiscale și un mediu mai curat pentru cetățeni?
Studii de caz despre mobilitate urbană din alte tări UE

12,30 -13,00 – CONCLUZII ȘI Q&A

13,00 – 14,00 – NETWORKING LUNCHLOCATION

Primaria Municipiului Iasi, sala Vasile Pogor

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
Take part of the meeting

PRIA Urban Mobility Conference – IASI 2019

REGISTER
back to top