PRIA WOMEN IN BUSINESS CONFERENCE REPUBLICA MOLDOVA

29.09.2023 - Oasis Mall, sala Art Gallery

REGISTER

PRIAevents, în parteneriat cu FinComBank, vă invită la Pria Women in Business Conference Republica Moldova, în 29 septembrie 2023 de la ora 16,30 la Oasis Mall în Chișinău, sala Art Gallery, eveniment deosebit în Republica Moldova, care vrea să evidențieze promovarea unei culturi care dă puterea femeilor să-și asume roluri de conducere, dezvoltarea abilităților și mentalitatea femeilor pentru a urca în ierarhie și pentru a ocupa poziții influente în afaceri. Femeile care vor lua cuvantul in cadrul conferinței, vor folosi experiența  proprie pentru a oferi inspirație și oportunități pentru femeile prezente, astfel să aibă cât mai multe reușite.

Reprezintă o excelentă oportunitate pentru femeile antreprenoare care sunt pasionate de crearea schimbărilor pozitive, de a învăța de la experții din industrie și de a inspira alte femei.

Ne vom asigura de reprezentarea femeilor din toate industriile, indiferent de tipul de afacere pe care îl conduceți, probabil vă veți diversifica rețeaua profesională și veți obține noi perspective participând la Conferința Pria Women in Business Republica Moldova în 29 septembrie de la ora 17,00 la Oasis Mall.

Rolul femeilor în afaceri în Republica Moldova a evoluat semnificativ de-a lungul anilor, odată cu recunoașterea din ce în ce mai mare a contribuției și potențialului lor de a stimula creșterea economică.

Femeile din Moldova fac progrese în diverse industrii, trec bariere și obțin poziții de conducere. Cu toate acestea, pot persista provocări, cum ar fi prejudecățile de gen, reprezentarea limitată a femeilor în funcții de conducere și echilibrul între viața profesională și viața privată. Este esențial să susținem în continuare șanse egale, medii de lucru favorabile și inițiative personalizate care abordează nevoile și aspirațiile specifice ale femeilor în afaceri.

Companiile conduse exclusiv de femei au reprezentat un procent destul de mare din totalul afacerilor din Moldova? Cum este acest procent față de alte țări?

Care sunt atuurile femeilor în business barbații în business?

Alăturați-vă acestui eveniment inedit, Pria Women in Busienss Conference Republica Moldova 2023, pentru a auzi cele mai recente provocări și mai ales poveștile de succes ale femeilor în afaceri în Republica Moldova.

Va fi o seara minuantă cu multe cunoștințe de business pe care le vom acumula, networking, dar ne vom bucura și de produsele partenerilor: companii cosmetice, companii haine femei,  companii vinuri, companii telecom, companii care vând masini, copanii care fac prăjituri, bomboane, bijuterii, reviste femei și nu numai.

Suprize minunate am pregatit la tombolă pentru participantele la eveniment.

Așadar, invităm participanți din toate industriile, ceea ce vă permite să vă conectați și să învățați de la oameni cu care în mod normal nu v-ați întâlni. Faceți cunoștință cu reprezentanții celor mai importante organizații publice și private din Europa, IMM-uri și start-up-uri, mediul academic și guvern.

Ne dorim, de asemenea, bărbați în sală, deoarece este la fel de important ca liderii seniori de sex masculin să facă parte din conversație și să înțeleagă cum pot sprijini cel mai bine femeile și să joace un rol activ în dezvoltarea strategiilor incluzive.

Teme:

 * Istorii de succes ale business lady şi lideri în domeniul său.
    * De ce calități are nevoie un lider? Dar o femeie în poziții de top într-o companie?
    * Cum reușești să combini rolul de mamă, antreprenoare şi femeie? Lifestyle şi life hacks.
    * Leadership feminin într-o nouă eră.
    * Cum să reușești să inspiri și să le dai aripi altora?
    * Cum construiești o cultură organizațională care să permită creșterea procentului de femei în afacere – nu doar în poziții de top? Cum arată viitorul conducerii? Cum pot companiile să rețină talentul divers şi să arate loialitate?
    * Cum să faceţi mai multe femei să devină fondatoare, directori la nivel de consiliu, directori executivi şi investitori?
    * Mentorship, programe, iniţiative, fonduri pentru femeile în afaceri.
    * precum şi multe altele teme de la speakeri cu experienţă.

START

298
DAYS
0
HOUR
53
MIN
41
SEC

SPEAKERS

Tereșchina Ala

Directorul sucursalei Nr. 1 FinCombank, mun. Chișinău

Alina Magnet

Fondatoare Brow Bar

Aliona Pronina

Fondatoarea brandului DESÉ (True Dessert)

Svetlana Scutelniciuc

PHRi, Business Consultant, Owner of "Smart Solver" Ltd., Owner of "Best People" Ltd.

Uzun Valentina

CEO, “Azamet Grup”, “Azamet Pro”

Raluca VOIVOZEANU

Moderator-CEO, PRIA CONFERENCES

AGENDA

Inregistrarea Participantilor și Welcome Coffee

16:30 - 17:00

Panel

* Istorii de succes ale business lady şi lideri în domeniul său. * De ce calități are nevoie un lider? Dar o femeie în poziții de top într-o companie? * Cum reușești să combini rolul de mamă, antreprenoare şi femeie? Lifestyle şi life hacks. * Leadership feminin într-o nouă eră. * Cum să reușești să inspiri și să le dai aripi altora? * Cum construiești o cultură organizațională care să permită creșterea procentului de femei în afacere - nu doar în poziții de top? Cum arată viitorul conducerii? Cum pot companiile să rețină talentul divers şi să arate loialitate? * Cum să faceţi mai multe femei să devină fondatoare, directori la nivel de consiliu, directori executivi şi investitori? * Mentorship, programe, iniţiative, fonduri pentru femeile în afaceri. * precum şi multe altele teme de la speakeri cu experienţă.

17:00 - 19:30

Q&A. Concluzii&Networking

19:30 - 21:30
De ce să participi:
Cele mai recente actualizări și tendințe naționale din recenzia femeilor lider FTSE
Cele mai bune practici din sectorul privat privind promovarea unui mediu de sprijin pentru femeile din afaceri, prin promovarea oportunităților de creare de rețele și de colorare
Prezentarea studiilor de caz care demonstrează cele mai bune practici pentru promovarea înțelegerii intersecționale și a incluziunii în lumea afacerilor
Acest eveniment atrage lideri seniori de afaceri și management superior care doresc să dezvolte abilități de conducere, să modeleze forța de muncă viitoare și cultura companiei și să deschidă calea pentru echitatea de gen. Delegații vor învăța de la lideri inspiratori și vor primi tactici pe care le pot folosi pentru a-și progresa în propria carieră.
Pentru acest eveniment sm conceput în mod unic dezbateri și interviuri pentru a aborda barierele structurale care le împiedică pe femei la locul de muncă și împiedică afacerile să aibă performanțe mai bune. Destinat directorilor superiori și managerilor din toate sectoarele, programul va descoperi strategii de conducere pentru o creștere durabilă și favorabilă incluziunii și va oferi delegaților abilitățile de a conduce schimbări pozitive în propriile organizații. Evenimentul va reuni o comunitate exclusivă de lideri pentru oportunități de networking și mentorat.
Găsiți angajatori care să își împuternicească forța de muncă feminină
Ivățați cum să progresezi în tehnologie sau să intri în domeniu
Descoperiți companii investite în succesul femeilor la locul de muncă
Dezvoltați brandul personal
Conectați-vă cu organizații și lideri care susțin femeile


Așadar, invităm participanți din toate industriile, ceea ce vă permite să vă conectați și să învățați de la oameni cu care în mod normal nu v-ați întâlni. Faceți cunoștință cu reprezentanții celor mai importante organizații publice și private din Europa, IMM-uri și start-up-uri, mediul academic și guvern.

Ne dorim, de asemenea, bărbați în sală, deoarece este la fel de important ca liderii seniori de sex masculin să facă parte din conversație și să înțeleagă cum pot sprijini cel mai bine femeile și să joace un rol activ în dezvoltarea strategiilor incluzive.

Pria Women in Business Conference Republica Moldova face parte din seria conferințelor de succes organizate de PRIAevents în România și Republica Moldova, și din 2022 și în Bulgaria.
Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.
Stabiliți contacte și încheiați parteneriate.
Abordați subiectele pe care considerați că este important să le dezbateți și schimbăm împreună legislația.
Vă asociați cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din România, Republica Moldova și Bulgaria.
Mai multe detalii pe www.priaevents.ro.

LOCATION

Oasis Mall, sala Art Gallery

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
Take part of the meeting

PRIA WOMEN IN BUSINESS CONFERENCE REPUBLICA MOLDOVA

REGISTER
back to top