Provocări concurențiale în noul context economic-14 iunie 2022

14.06.2022 - Clubul BNR și online

Ne face o deosebită onoare să vă invităm la conferința ”Provocări concurențiale în noul context economic”, care va avea loc în data de 14 iunie 2022, începând cu ora 10:00, la Clubul BNR.

Revenirea economică, în urma șocurilor generate de pandemie și de războiul din Ucraina, trebuie susținută de măsuri de sprijin fără precedent, dar acest lucru nu este lipsit de provocări. Vulnerabilitățile preexistente, reașezarea piețelor și efectele pe lanțurile de producție și aprovizionare, la care s-au adăugat și alte sincope la nivelul fluxurilor comerciale, se reflectă într-o dinamică a prețurilor bunurilor de consum și a tarifelor serviciilor fără precedent.

Experiența acumulată în gestionarea crizelor ne arată că alinierea măsurilor de răspuns cu principiile concurențiale fundamentale a reprezentat abordarea corectă în gestionarea efectelor economice negative. Totodată, aspectele juridice au un rol deosebit de important, influențând modul în care se implementează măsurile economice.

În acest context, în cadrul conferinței, vom discuta despre ”Stabilitatea economică: Oportunități și provocări” și despre ”Noile tendințe în domeniul concurenței la nivel național și european”.

Evenimentul, organizat de Consiliul Concurenței România, în parteneriat cu PRIAevents, se va desfășura în sistem dual, fizic la Clubul BNR și online prin intermediul aplicației Microsoft Teams.

START

539
DAYS
17
HOUR
53
MIN
0
SEC

SPEAKERS

Nicolae CIUCĂ, Prim-Ministru al României

Prim-Ministru al României

Anna Colucci, Director

Director, DG Competition, Comisia Europeană

Bogdan CHIRIȚOIU

Președinte Consiliul Concurenței

Adrian CÂCIU

Ministrul Finanțelor

Marcel BOLOȘ

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene

Anca DRAGU

Senator, Parlamentul României

Cristina CHIRIAC

Președinte CONAF

Adriana IFTIME

Director General, Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii

Nicoleta NOLDEN

Vicepreședinte Curtea de Apel Bucureesti

Mihaela ION

Partener Popovici Nitu Stoica & Asociatii

Dan Virgil PASCU

Moderator: Vicepreședinte, Consiliul Concurenței

Raluca VOIVOZEANU

Moderator: CEO, PRIA Conferences

Iulia SCÂNTEI

Judecător, Curtea Constituțională

Daniel FENECHIU

Senator, Parlamentul României

Dan OSTAHIE

CEO Grupul Altex

AGENDA

Inregistrarea participantilor

10:00 - 10:30

Deschidere

10:30 - 11:00

Panel 1: Stabilitate economică: Oportunități și provocări

11:00 - 12:30

Panel 2: Noile tendințe în domeniul concurenței la nivel național și european

12:30 - 13:30
Veți avea ocazia să întâlniți cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

Acest eveniment este organizat de Consiliul Concurenței România, în parteneriat cu PRIAevents care organizeaază astfel de evenimenteîn România, Republica Moldova și Bulgaria.

Cu o experiență de peste 15 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei și pentru cele mai importante festivități de premiere.

LOCATION

Clubul BNR și online

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
back to top