S-a lansat posterul 10 ANI Aeromania!

Logo regional services

 

S-a lansat posterul 10 ANI Aeromania!

 

 

A început numărătoarea inversă pentru ediţia aniversară 10 ANI AEROMANIA, eveniment programat pentru 2 iulie 2016, la Aeroportul Internaţional Tuzla.

 

Astăzi a fost lansat posterul celui mai spectaculos show de acrobaţie aeriană din Romania organizat exclusiv din fonduri private, deşfăsurat anual la Tuzla. Vizualul este rezultatul unei colaborări frumoase cu binecunoscutul Ionuţ Caraş – “a PRO Photographer & Photo Mechanic”, aşa cum el însuşi se recomandă: https://www.facebook.com/carasdesign/?fref=ts

 

“M-a onorat provocarea venită din partea organizatorilor Aeromania şi am acceptat fără rezerve. Am lucrat cu plăcere la acest proiect, mai ales pentru că s-a bazat pe pasiunea mea pentru fotografie, editare foto, dar şi pentru aviaţie”, mărturiseşte Ionuţ Caraş.

 

Afişul reuneşte elementele-cheie ale evenimentului: acrobaţie aeriană, expoziţie de avioane şi standuri de aviaţie, expoziţie de maşini retro, atmosfera relaxată şi neconvenţională, pe iarbă, cu food court, concursuri, toate acompaniate de muzică de bun gust.

 

“Am decis ca, pentru această ediţie aniversară, posterul să fie creat de un expert în prelucrarea fotografiei şi nu de o agenţie de creaţie, ca în anii anteriori, pentru că am vrut să redea atmosfera autentică şi corectă din timpul evenimentului, cu cât mai multe dintre elementele pe care publicul le regăseşte aici. Posterul este format din imagini reale de la ediţiile anterioare” explică Cristina Mitchievici, managerul evenimentului.

 

Despre Aeromania

Aeromania este un spectacol aerian anual desfășurat iniţial deasupra plajelor litoralului românesc și, începând cu anul 2012, pe Aeroportul Internațional Tuzla. Evenimentul este dedicat turiștilor care își petrec vara pe litoral, persoanelor în căutare de variante alternative pentru divertisment și fanilor aviației.

Anul acesta, pe 2 iulie (cu zi de rezervă meteorologică 3 iulie) se desfăşoară ediţia aniversară 10 ANI Aeromania. Intrarea publicului este gratuită, cu excepţia zonei VIP – pentru care puteți cumpara bilete de pe www.vreaubilet.ro incepand din luna aprilie.

Pentru ediţia de anul acesta, şi-au confirmat deja participarea: Iacării Acrobaţi care aniversează la rândul lor 10 ani de activitate și care au debutat tot pe Aeroportul din Tuzla, Aeroclubul României / Hawks of Romania, Jurgis Kairys şi Luca Bertossio. Pe scena urcă Zdub şi Zdob, Mihai Mărgineanu, R.O.C.K., muzica rock, pop rock și folk fiind nelipsită. Negocieri cu alte nume de prestigiu sunt în derulare.

 

Despre Ionuţ Caraş

Ionuţ Caraş se dedică în mod special fotografiei şi artei digitale. De curand, are propriul studio foto, unde desfăşoară proiecte proprii în domeniul fotografiei si al fotografiei conceptuale. Artistul susţine şi cursuri online de photoshop şi tutorial de manipulare grfica a imaginii.

 

Activitate si distincţii Caraş Ionuţ: Jury at Liga Interagrupacion, Spain; medalie de aur la TRIERENBERG-SUPER-CIRCUIT & SPECIAL THEMES CIRCUIT 2012 şi 2013; Nr. 1 la categoria artă digitală pe pixoto, 2012 şi 2013; apariţii în: PhotoWorld Magazine, Practical Photoshop, Photographer’s Companion, Photoshop Magazine, DPWORLD Magazine, FotoBlur Magazine 2011, Wedemain, PUB etc.

Cea mai recentă reuşită din portofoliul domnului Ionuţ Caraş este grafica pentru coperta cărții lui Stephen King.

 

Date de contact:

Event Manager:

Cristina Mitchievici

0754 070 551

pr@regional-air.ro

back to top