Survey Campioni în Business

Este lider in România la produsele: “Brezel”, “Crackers”, “Sticks” și “Petit Beurre”, avand o prezență permanentă pe piață de la înfiintare in anul 1994 si pana in prezent. Capacitatea de productie maxima este de 93 tone biscuiti/24 ore. Compania are aproximativ 400 de angajati. Vinde produsele prin intermediul a 80 de distribuitori regionali in Romania, precum si prin retelele internationale de magazine, exportand in peste 30 de tari.
Membra a grupului de firme Agricola Bacau, compania este specializata in producerea preparatelor ready meals/ semipreparate. A fost infiintata in anul 2000, inregistrand de la an la an crestere a cifrei de afaceri precum si a cotei de piata pe acest segment de business. Are o capacitatea de productie zilnica de 12 tone de semipreparate din carne de pui, vita si porc, hamburger de pui si de vita, nuggets de pui, crochete de pui, friptura de pui, frigarui, saorma, piept pentru pizza, snitel de pui, cordon bleu, cotlet de porc (tratate termic si netratate termic), produse vegetale, etc.
Compania adezvoltat un lant de 15 farmacii dintre care 13 in judetul Cluj si 2 in judetul Salaj, fiind un cunoscut brandur local. Ofera o gama variata de cosmetice, produse dietetice, suplimente nutritive, articole parafarmaceutice. A fost infintata in 2000 de catre profesorul UMF, Radu Oprean.
Companie infiintata in anul 1994 care are ca obiect de activitate importul, distributia şi productia produselor pentru amenajari interioare si exterioare (pardoseli, plinte, profile si accesorii pentru montajul pardoselilor, usi, perdele, draperii, tapiterii, lenjerii de pat, prosoape etc.). In plus, divizia contract a companiei este calificata in oferirea unor servicii profesionale complete de consultanta si montaj, prioritar persoanelor juridice, utilizand tehnologiile de varf din domeniul amenajarii mediului de viata.
Cuprinde 7 entitati (Marty Pan SRL, Marty Roastery SRL, Marty West Side SRL, Marty City Mall SRL, Marty Restaurant SRL, Marty City SRL, Marty Sun Plazza SRL) care activeaza in domeniul HORECA, fiind un lant de restaurant. Locatii raspandite in Cluj Napoca si Bucuresti. Cea mai veche companie din grup a fost infiintata in 1999. Acestea sunt detinute de catre dl Marcelus Suciu. Conceptul de afacere este bazat pe un restaurant smart casual dining cu specific italian-american, modern și foarte versatil
Este o afacere de familie fondata in anul 2000 al carei obiect de activitate il reprezinta prelucrarea otelului. Compania dezvolta, produce si comercializeaza semifabricate, componente si sisteme din otel pentru constructii, inginerie si industrie, domeniul constructiilor avand in prezent cea mai mare pondere in vanzari.
Este o companie infiintata in anul 2007, cu prezenta globala (Bucuresti, San Francisco, Sidney). Misiunea acesteia este de a dezvolta solutii web, mobile si realitatea virtuala, bazate pe tehnologii inovative si blockchain. In anul 2017 a fost premiata de catre ANIS ca fiind compania anului.
Companie infiintata in anul 2007. Este specializata in oferiea de servicii IT: consultanță generala, evaluare IT, implementare și migrare, mentenață și support, optimizare a infrastructurii, Training IT. Compania a achizitionat in 2017 Gecad, dezvoltator IT de la Radu Georgescu. Este certificata ca partener pentru Cisco, Oracle, Microsoft, IBM, Amazon, Google. Activitatea principală a companiei se concentrează asupra training-ului IT și a furnizării de servicii și soluții de infrastructură IT end-to-end. Compania este listata la BVB, sectiunea Aero
Compania a fost infiintata in anul 1998. Este specializata in furnizarea de solutii IT, infiintata la Cluj-Napoca in 1998. In prezent firma are peste 750 de angajati, sapte birouri locale (la Cluj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Targu Mures, Baia Mare si Arad) si cinci internationale, in Republica Moldova, Ungaria, Germania, Indonezia, Belgia si Olanda. Lider de piata in dezvoltarea de produse si servicii software, cu un portofoliu de clienti din 14 tari de pe trei continente (Europa, America si Asia), AROBS ofera solutii eficiente pentru industrii cum ar fi turismul, transporturile, automatizarea fortei de vanzari, localizarea parcurilor auto, navigatie GPS, servicii financiare, sanatate, automotive, retail.
Lider in proiectarea, externalizarea si integrarea de solutii IT convergente si un agregator de idei. Companie infiintata in 1999, furnizeaza servere, stații de lucru, rețele, servicii și soluții de stocare date, soluții de management și Securitate a infrastructurii.
Crescator de pasari care comercializeaza carne de pasăre, peşte, mezeluri, brânzeturi şi conserve. Detine spatii destinate cresterii puilor precum si abatorizarii acestora. Compania este infiintata in anul 1994. Treptat achiziotioneaza active ale altor ferme avicole din zona si investeste si in facilitate greenfield. In anul 2013 este premiata de catre SF la categoria Campioni in business
Companie de construcții din Iasi.A aparut în urma privatizarii prin vanzarea catre salariati in 1992, dupa divizarea Trustului de Construcții Industriale Iași.
Companie infiintata in 1994 al carui obiect de activitate este productia, abatorizarea bovinelor, porcinelor si ovinelor. Dea semenea produce o gama diversificata de preparate traditionale din carne.
Casa Auto este cel mai mare complex auto din zona Moldovei și dealerul cu cele mai multe marci reprezentate in Romaia. Intermediaza 13 branduri auto noi si detine cel mai mare parc de automobile rulate din regiunea Nord-Est a Romaniei. Compania a fost infiintata in anul 1996.
Companie infiintata in anul 2001. Produce imbracaminte prin intermediul unei unitati locate in Iasi. De asemenea, are un atelier de creatie vestimentara. Produce pentru Zara, H&M.
Companie infiintata in anul 2005, activeaza in domeniul productiei de matriţe pentru sticlă, fiind unicul producator din Romania. Este detinut in proportie de 99.98% de catre CNUD-EFCO International BELGIA.
Companie specializata în prelucrarea precisa a pieselor metalice pentru sectorul auto: sasiu și piese tehnologice pompe de injectie, injectoare, componente turbo, etc . A fost infiintata in anul 2011 si este parte a concernului spaniol omonim :Industria Mecanica Automatica cu sediul central in Burgos, Spania. Este detinuta in procent de 100% de catre IMA 1SL, Spania.
Companie infiintata in anul 1994. Domeniul de activitate este cel al productiei de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare si dermatocosmetice. In decursul anilor a pus accent pe inovatie si cercetare, avand o echipa formata din specialisti in farmacie, medicina, biochimie si bioinginerie medicala, reusind sa dezvolte peste 100 de produse care acopera 15 arii terapeutice
Companie infiintata in anul 2001, are ca obiect de activiate cresterea puilor, abatorizarea si comercializarea produselor avicole.
Este unul dintre principalii jucatori ai pietei romaneşti de materiale pentru zidarie si finisaje. Compania are în spate o experienta de peste 47 de ani si un numar de peste 200 de angajati.In anul 2007, pachetul majoritar de actiuni a fost preluat de Advent International, compania fiind deţinuta majoritar de fondul de investitii ADM Capital, USA, Boston.
• Companie infiintata in anul 1991, este specializata in productia de elemente dedicate domeniilor constructii(confectii structuri metalice pentru hale industriale, ferme, cladiri, camine beton prefabricate, tamplarie lemn, instalatii cosuri de fum, tubulatura pentru ventilatie, rezervoare metalice pentru apa si combustibil, retele sprinklere, cutii gaz, distribuitoare si/sau colectoare,butelie egalizare apa-calda/apa rece, si instalatii (mecanice, alectrice)
Companie infiintata in anul 1994. Produce ferestre, usi, geamuri si feronerie pentru tamplarie care utilizeza tehnologii pentru sistem termopan.
Societate infiintata in anul 2006. Produce materiale de izolaţie: plasa din fibra de sticla, sisteme de hidroizolatie si drenaj, coltare, dibluri, banda autoadeziva. Detine 2 unitati, una de productie in Vaslui iar alta dedicata logisticii si depozitarii in Piatra Neamt.
back to top