Ultima zi de inregistrare la Cities of Tomorrow #5 din 28 martie 2017

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană are plăcerea de a vă invita să participați la cea de-a cincea ediție a conferinței Cities of Tomorrow – eveniment de top ce reunește mediul de afaceri cu administrația locală și centrală, arhitecți, urbaniști și societatea civilă din România. Conferința se va desfășura în data de 28 martie 2017 începând cu ora 9:00, în București.

Romania competitiva este tema dezbatuta in panelul central al Cities of Tomorrow #5 din 28 martie 2017 de la Grand Hotel Marriott.

Pornind de la studiul „Romania Competitiva”, asumat de Ministerul Economiei, la care au participat 600 de specialisti din diverse domenii, vom incerca alaturi de invitatii nostri din administratia centrala si locala sa gasim, intr-un panel moderat chiar de coordonatorul acestui proiect, domnul Vasile Iuga, raspunsurile la intrebarea: Cum putem face din Romania si din orasele sale, tara in care vrem sa traim, sa muncim, sa ne crestem copiii si in care, in unele cazuri, sa dorim sa ne intoarcem?

Daca nu v-ati inregistrat deja o mai puteti face aici: http://rumaenien.ahk.de/ro/evenimente/inregistrare-eveniment-cities/.

Aici gasiti programul intregului eveniment.

 

back to top